RITMO – kolekcja grzejników w stylu retro
OKK! PR
ul. Świętojesrska5/7
00-236 Warszawa
biuro|okkpr.pl| |biuro|okkpr.pl
882444811
www.okkpr.pl
Emanują harmonijnym designem, jubilerską precyzją wykonania oraz ponadczasową formą. Takie właśnie są nowe rozwiązania grzewcze od Vasco, światowego lidera w produkcji grzejników. RITMO wyróżniają się nie tylko retro estetyką, ale również wysoką wydajnością cieplną. Są dostępne w wielu wariantach oraz rozmiarach, dzięki czemu wpasują się do każdego wnętrza, od klasycznych kamienic po nowoczesne lofty przemysłowe.
KOMFORT OGRZEWANIA
Podstawowym wyznacznikiem dobrego grzejnika jest wysoka wydajność cieplna. Taką cechą charakteryzuje się nowy produkt firmy VASCO, który został zaprojektowany, aby w oszczędny i zrównoważony sposób wykorzystywać energię. Dzięki wysokiej mocy cieplnej grzejniki kolumnowe RITMO błyskawicznie zapewniają pożądaną temperaturę nawet w największych pomieszczeniach. Ich duża powierzchnia grzewcza świetnie sprawdza się w połączeniu z instalacjami niskotemperaturowymi np. z pompami ciepła.
WYJĄTKOWY DESIGN W STYLU RETRO
Czyste linie i delikatnie zaokrąglone krzywizny grzejnika RITMO składają się na idealnie harmonijny design, który z pewnością zyska przychylność architektów i projektantów wnętrz. Ten dekoracyjny grzejnik jest przykładem niezrównanej perfekcji wykończenia, bez widocznych szwów spawalniczych. Połączenie centralne gwarantuje wygodne, symetryczne ustawienie przepływu i powrotu, a jednocześnie zapewnia łatwość montażu. To współczesny komfort ogrzewania w stylu retro.
DO KAŻDEGO WNĘTRZA
Designerskie grzejniki serii RITMO są dostępne w wariancie pionowym i poziomym, a także w wielu rozmiarach, dzięki czemu znajdują zastosowanie w dużych, wysokich i otwartych wnętrzach, jak również w obiektach użyteczności publicznej. Poziomy wariant RITMO idealnie wypełni miejsca pod oknami, parapetami lub w ciągach komunikacyjnych. Pionowy model sprawdzi się świetnie w kuchni i łazience, ponieważ można opcjonalnie wyposażyć go w poręcz na ręczniki.
Grzejniki RITMO zostały zaprojektowane w najdrobniejszym szczególne. Dzięki stosunkowo szerokim przestrzeniom między rurkami są łatwe w utrzymaniu czystości, a ich wysoka wydajność to zasługa innowacyjnych rozwiązań technologicznych, zastosowanych w tym modelu.
Więcej informacji na stronie: https://vasco.eu/pl/radiatoren/grzejniki-kolumnowe/40810/ritmo
NOWOŚĆ: EKSTREMALNIE SILNY T-REX W PORĘCZNEJ TUBCE
Paradyż Designers – poznaliśmy laureatów międzynarodowej edycji konkursu!
Dwa światy uchwytów meblowych
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Partner Serwisu Zdrowie
Media
Michel Moran: Dorota Szelągowska jest dobrą i prawdziwą osobą, a coraz mniej prawdziwych ludzi na tym świecie. Jesteśmy przyjaciółmi, odkąd spotkaliśmy się w programie
Znany szef kuchni cieszy się z tego, że dane mu jest realizować tak ważny dla niego projekt zawodowy wspólnie z Dorotą Szelągowską. Choć wcześniej sporadycznie spotykali się na korytarzach TVN–u, to dopiero na planie programu „MasterChef Nastolatki” mieli okazję bliżej się poznać. Szybko nawiązali nić porozumienia i zostali przyjaciółmi. Teraz obydwoje nie szczędzą sobie pochwał i miłych słów.
Styl życia
Maria Sadowska: Niektórym się nie chce i zamiast malowania pisanek używają gotowych barwników albo naklejek. Dla mnie to jedna z najważniejszych tradycji świątecznych
Reżyserka podkreśla, że w kultywowaniu tradycji przygotowywania pisanek nigdy nie wybiera drogi na skróty. Nie dla niej więc gotowanie jajek w łupinach cebuli czy ozdabianie naklejkami. Maria Sadowska preferuje ręcznie malowane pisanki i tuż przed Wielkanocą angażuje do tego swoich bliskich. Jej zdaniem to doskonała okazja do pogłębienia relacji rodzinnych, a także do uruchomienia czasem uśpionych pokładów wyobraźni i kreatywności.
Handel
Polacy jedzą coraz mniej jaj. Częściej sięgają po te z chowu alternatywnego, za które są skłonni zapłacić więcej
Od 10 lat sukcesywnie rośnie udział alternatywnych systemów chowu kur niosek. Pochodzi z nich już co trzecie opakowanie jaj, choć nadal w klatkach żyje ponad 37 mln kur. Stopniowe zmiany w hodowli to skutek większej świadomości konsumentów, za którymi podąża branża HoReCa. Są oni gotowi nawet zapłacić więcej za jajka, które pochodzą z chowu nieklatkowego.