Niebanalny choć uniwersalny dodatek w Twojej kuchni: Pastena OLE! – absolutny „
Wyobraź sobie, że smak bardzo wielu przekąsek, dań lunchowych i obiadowych
czy imprezowych zakąsek możesz urozmaicić dodając tylko jeden składnik. Niebanalny
a jednocześnie prosty, idealnie zrównoważony smakowo a jednak tak charakterystyczny, że nie sposób pomylić go z jakimkolwiek innym. Oto wyjątkowa PASTENA OLE! - pasta idealna dla każdego miłośnika kuchni śródziemnomorskiej, w szczególności smakosza czarnych oliwek, choć nie tylko.
Letnia aura sprzyja spotkaniom plenerowym. Piknik w gronie najbliższych może być świetną okazją
do skosztowania Pasteny OLE!. Doskonale sprawdzi się ona jako tapenada lub dodatek do chrupkich paluszków czy krakersów. Intensywna oliwkowa nuta podkreśla smak i nadaje charakteru wielu przekąskom. To urozmaicenie, które z pewnością pozytywnie zaskoczy uczestników niejednej kulinarnej uczty i sprawi, że będą chcieli sięgać po Pastenę także przy różnych okazjach codziennego życia, np. dodając ją do śniadaniowych kanapek czy obiadowego dania makaronowego.
Głębię wszelkich dań, zarówno na ciepło jak i na zimno, można intensyfikować w zależności od ilości dodanej Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!, sprawiając, że z pozoru prosty bezmięsny posiłek, jakim są choćby placuszki warzywne, nabierze wyjątkowego, zupełnie nowego smaku. Pasta idealnie komponuje się także z wieloma rodzajami mięs, w połączeniach prostych składników na szybki śródziemnomorski lunch, jak również w nieco wykwintniejszych posiłkach, z których dumny byłby niejeden doświadczony kucharz.
Niech Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! stanie się bodźcem do większej kreatywności
w kuchni. Otwórz się na nowe połączenia kulinarne, które z pewnością, dzięki temu produktowi, będą imponującym, zaskakującym i smakowitym przeżyciem.
Więcej na: www.wole-ole.pl
Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 200 g
Cena: ok. 8 zł
Wielkanocna terrine z jajem
Tchibo z nową propozycją kawy z limitowanej edycji Raritat
Nawożenie dolistne rzepaku – o czym pamiętać na początku wiosny?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Partner Serwisu Zdrowie
Gwiazdy
Monika Richardson: Co roku na święta organizujemy zjazd rodzinny w pięknym dworku w Wielkopolsce. Do śniadania wielkanocnego siada 40 osób
Była prezenterka podkreśla, że spędzanie świąt z dala od domu to duży komfort. Wtedy bowiem zamiast robić wielkie zakupy i stać godzinami w kuchni, przygotowując tradycyjne menu, można naprawdę odpocząć i nacieszyć się spotkaniem z bliskimi. Monika Richardson z ekscytacją czeka więc na wyjazd do Wielkopolski, gdzie od lat celebruje Wielkanoc w dużym, rodzinnym gronie.
Gwiazdy
Marcin Bosak: Mam to szczęście, że nie dostaję nietrafionych prezentów. Sam bardzo lubię je dawać
Aktor zaznacza, że lubi wręczać prezenty i obserwować reakcję osób, którym je wręcza. Raczej nie zdarzyło mu się w tej kwestii nieprzyjemnie kogoś zaskoczyć. On sam również nie dostał czegoś, co szybko wylądowało w koszu.
Gwiazdy
Enej: Wielkanoc musi być w rodzinnym gronie. Nie jesteśmy fanami wyjazdów do hoteli, żeby spędzać święta z obcymi ludźmi
Muzycy zespołu Enej przyznają, że lubią i celebrują święta, dlatego cieszą się na nadchodzącą Wielkanoc. Zamierzają wtedy zwolnić tempo, odłożyć na bok pracę i poświęcić czas rodzinie. Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha zdradzają, że ich popisowym, a jednocześnie ulubionym świątecznym przysmakiem jest sałatka jarzynowa. Sami też z przyjemnością ją przygotowują.