Komunikaty PR

CHRUP’US – do chrupania dla całej rodziny

2019-07-15  |  17:00
Biuro prasowe

Na spacerze, na plaży, podczas rowerowej wycieczki czy na placu zabaw – dobrze mieć pod ręką smaczną i odżywczą przekąskę. Taką, która zaspokoi „mały głód” i pozwoli spędzić czas na zabawie i przyjemnościach, aż do czasu większego posiłku. Szczególnie w okresie wakacyjnym, gdy często przebywamy poza domem, małe przekąski okazują się niezwykle przydatne – i dla dzieci, i dla dorosłych. Wybór w asortymencie jest spory – jednak teraz Sokołów wprowadza przekąski mięsne w zupełnie nowej odsłonie.

CHRUP’US Salami Chips Sokołów swój wyjątkowy charakter zawdzięczają specjalnemu procesowi produkcji. W przeciwieństwie do dużej części dostępnych na rynku przekąsek, nie są smażone w tłuszczu, lecz suszone powietrzem. Dzięki temu przyjemnie chrupią podczas jedzenia, a zastosowana technologia dodatkowo podkreśla ich smak. Nie występują w tym przypadku niepożądane zmiany, które można zaobserwować w przypadku technologii opartej na smażeniu w tłuszczu.

CHRUP‘US Salami Chips to znakomita propozycja dla wszystkich dbających o odpowiednią wartość odżywczą. Wyróżnia je bardzo duża zawartość doskonałej jakości mięsa – to aż 246 g na 100 g produktu gotowego. Ważnym atutem jest też wysoka zawartość białka. Warto zaznaczyć, że chipsy CHRUP‘US są bezglutenowe. Dostępne są dwie wersje smakowe: CHRUP’US Salami Chips Klasyczne i CHRUP’US Salami Chips Chilli.

Opakowanie CHRUP’US-ów jest niewielkie i poręczne – zmieści się do małego plecaka, worka czy torebki. Jest wygodne w otwieraniu. Co ważne, CHRUP’US-ÓW nie trzeba przechowywać w lodówce.

Smaczne, chrupiące, o wysokiej wartości odżywczej i dużej zawartości białka – CHRUP’US-y Salami Chips to świetna alternatywa dla snacków mącznych lub tradycyjnych chipsów ziemniaczanych. Sokołów już teraz zapowiada dalszy rozwój asortymentu i wprowadzenie kolejnych nowości przekąskowych.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Popularne mity o diecie dziecka między 1.a 3. rokiem życia – znasz je? Biuro prasowe
2020-08-06 | 17:00

Popularne mity o diecie dziecka między 1.a 3. rokiem życia – znasz je?

Pozory mogą mylić – dziecko w wieku 1-3 lata, chociaż nie jest już niemowlęciem, nie jest też małym dorosłym. Z tego powodu jego dieta nadal powinna różnić się od
Żywienie Heinz Yellow Mustard na światowy dzień musztardy
2020-08-06 | 14:15

Heinz Yellow Mustard na światowy dzień musztardy

Kultowa marka Heinz, niekwestionowany ekspert od sosów ze 150-letnią historią i tradycją, przedstawia kolejny produkt w swoim portfolio – Heinz Yellow Mustard. Jako że 6
Żywienie Rzemieślnicze lody czekoladowe – zdrowy hit lata!
2020-08-06 | 12:00

Rzemieślnicze lody czekoladowe – zdrowy hit lata!

Lody, lody… nie tylko dla ochłody! Dla wielu ten zimny deser to synonim lata i wakacji, dla innych czynnik przywołujący dziecięce wspomnienia, a jeszcze dla innych pyszna, słodka

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Złote Spinacze 2020 - zgłoszenie

Media

Agnieszka Hyży: Zawsze marzyłam o tym, żeby wyjechać na dłuższy czas za granicę. Może moje pragnienie niedługo się urzeczywistni

Dziennikarka przyznaje, że bardzo lubi swoją pracę. W  konsekwencji chciałaby prowadzić programy telewizyjne, gale i eventy jak najdłużej. Pragnie jednak stale się rozwijać i zdobywać nowe umiejętności. Dlatego angażuje się również w nowe przedsięwzięcia, w których dostrzega potencjał. Jej ostatni projekt to wirtualne wydawnictwo How2. Chce rozwijać je także poza Polską, co oznaczałoby wyjazd za granicę na dłużej. 

 
 

Jak korzystać z materiałów Newserii?

Ważne informacje dla dziennikarzy i mediów

Wszystkie materiały publikowane w serwisach agencji informacyjnej Newseria przeznaczone są do bezpłatnej dystrybucji poprzez serwisy internetowe, stacje radiowe i telewizje, wydawców prasy oraz aplikacje pełniące funkcję agregatorów newsów. 

Szczegóły dotyczące warunków współpracy znajdują się tutaj.

Teatr

Beata Kawka: Artyści zostali pozostawieni samymi sobie. Chętnie przyjęlibyśmy pomoc, jeśli ktoś by ją ofiarował

Aktorka tłumaczy, że przerwa od pracy spowodowana pandemią koronawirusa umożliwiła jej zajęcie się projektami, które już od dawna chciała zrealizować. Dlatego nie uważa czasu kwarantanny za czas stracony. Wręcz przeciwnie, to właśnie w trakcie ostatnich miesięcy dopracowała plan pracy nowo powstałej przestrzeni artystycznej – Sceny Relax. Beata Kawka ma nadzieję, że spektakle, noce kabaretowe, koncerty i stand-upy, które już niedługo będzie można tam oglądać, przyczynią się do poprawy sytuacji ekonomicznej polskich artystów.

Gwiazdy

Wiktoria Filus: Na początku kwarantanny myślałam, że będę ćwiczyć, uczyć się języków i zdrowo odżywiać. Życie szybko zweryfikowało moje plany

Mimo że aktorka stara się powrócić do normalności, przyznaje, że nadal obawia się zarażenia koronawirusem. W konsekwencji unika imprez masowych i stara się przestrzegać zaleceń sanitarnych, by chronić swoje zdrowie. Tłumaczy, że na początku pandemii postanowiła, że spędzi czas wolny od pracy produktywnie. Wiktoria Filus miała ambitne plany, chciała poszerzać swoje umiejętności na wielu polach. Przyznaje jednak, że nie wszystkie postanowienia udało jej się zrealizować.

Konsument

Niepewna przyszłość teatrów. Coraz większą popularnością cieszą się spektakle plenerowe i online

Zgodnie z wytycznymi GIS i resortu zdrowia teatry mogą grać przy maksymalnie 50 proc. zajętych miejsc na widowni, a publiczność jest zobowiązana do noszenia maseczek i podawania swoich danych osobowych w celu identyfikacji, w razie gdyby doszło do zakażenia. Placówki – dla których wpływy z biletów to główne źródło przychodów – liczą na zniesienie tych obostrzeń, ale decyzja zapadnie dopiero po wakacjach. Na razie dużą popularnością cieszą się spektakle plenerowe i online, dzięki którym teatry dotarły do szerszego grona widzów. W Ministerstwie Kultury trwają też prace nad uruchomieniem dla nich programu wsparcia, który zrekompensowałby im część strat finansowych.