Komunikaty PR

Regionalni wystawcy w Porcie Łódź

2018-10-11  |  17:00
Biuro prasowe
Kontakt

Aleksandra Kaczorowska
Beyond Public Relations

Al. Jerozolimskie 136
02-305 Warszawa
a.kaczorowska|bepr.pl| |a.kaczorowska|bepr.pl
504 907 388
www.bepr.pl

Już dziś rusza kolejna edycja Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź. Stoiska lokalnych wystawców pojawią się obok sklepu Media Markt. Nieprzetworzoną żywność Klienci będą mogli kupić na Jarmarku do soboty 13 października.

Regionalne Jarmarki cieszą się ogromną popularnością, dlatego Port Łódź cyklicznie zaprasza lokalnych producentów do wystawiania swojej oferty w Centrum. Co kupimy na Jarmarku? Pieczywo na naturalnym zakwasie, tradycyjnie wędzone wędliny, ryby oraz ręcznie produkowane regionalne sery. Nie zabraknie oczywiście różnych rodzajów miodów pochodzących z lokalnych pasiek, suszonych owoców, a także przypraw.

Jarmark będzie czynny w godzinach otwarcia Portu Łódź, od godziny 10:00 do 21:00.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Komunikaty PR”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy (media)
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Zakupy Nowy lokal gastronomiczny w Avenidzie Poznań Biuro prasowe
2018-12-18 | 11:25

Nowy lokal gastronomiczny w Avenidzie Poznań

Do grona najemców Avenidy Poznań dołączyła marka Covrig. W nowym punkcie gastronomicznym miłośnicy precli znajdą swoje ulubione przysmaki typu „to go”. Nowy lokal zajął
Zakupy Scotch&Soda debiutuje w Polsce we Wrocław Fashion Outlet
2018-12-18 | 08:00

Scotch&Soda debiutuje w Polsce we Wrocław Fashion Outlet

– Przygotowania do Bożego Narodzenia nasi klienci zaczęli już pod koniec listopada, wtedy też w części naszych sklepów ruszyły pierwsze świąteczne promocje –
Zakupy Inteligentny piekarnik Whirlpool W Collection – kulinarny asystent na miarę XXIw
2018-12-18 | 01:00

Inteligentny piekarnik Whirlpool W Collection – kulinarny asystent na miarę XXIw

Przykładem takiego sprzętu AGD jest piekarnik do zabudowy z serii W Collection marki Whirlpool. Poza całą gamą futurystycznych funkcji jakie oferuje, cechuje się także ekskluzywnym

Gwiazdy

Anna Popek: Bardzo często kobiety są dla siebie największymi wrogami. Mitem jest solidarność jajników

Prezenterka podkreśla, że prawdziwa przyjaźń między kobietami jest możliwa, ale taka bliska relacja w dużej mierze uzależniona jest od poczucia własnej wartości i braku kompleksów. W przeciwnym razie jedna ze stron szybko stanie się wrogiem drugiej i zacznie ją niszczyć. Anna Popek ma kilkanaście serdecznych przyjaciółek, które są dla niej bratnimi duszami. Panie nawzajem się wspierają, kibicują sobie w sprawach zawodowych i doradzają w kwestiach osobistych.

 

Media

Beata Sadowska: Negocjuję jeden duży projekt telewizyjny i dwa internetowe

Dziennikarka nie lubi podsumowań, robienia bilansu sukcesów i porażek ani też snucia planów na przyszłość. Skupia się tym, co dzieje się tu i teraz. Cieszy się macierzyństwem i szczęściem rodzinnym, a jednocześnie rozwija swoje pasje i pracuje nad nowym programem telewizyjnym. W grę wchodzą również dwa projekty internetowe.

 

Konsument

Konsumenci coraz częściej szukają mięs o zdrowszym składzie. Choć spożycie wołowiny rośnie, ciągle stanowi ułamek rynku

Wieprzowina i drób to wciąż dominujące gatunki mięsa na polskim rynku. Ich spożycie jest stabilne. Eksperci zaznaczają, że dwucyfrowo wzrasta rynek wołowiny, ale to wciąż niszowy produkt. Konsumenci zaczynają natomiast szukać wyrobów tradycyjnych, ekologicznych czy prozdrowotnych.

 

Gwiazdy

Ewa Wachowicz: Przygotowania świątecznych potraw zaczynam z początkiem grudnia. Nie chcę mieć w czasie świąt zbyt dużych cieni pod oczami

Prezenterka radzi, by nie odkładać przygotowywania wszystkich świątecznych potraw na ostatnią chwilę. Przed samą Wigilią można tylko przyrządzić karpia po żydowsku czy upiec sernik. Z kolei zakwas na barszcz, krokiety, pierogi czy kruche ciasto warto zrobić dużo wcześniej. Część półproduktów można też zamrozić. Dobrym pomysłem na poświąteczny obiad jest natomiast zapiekanka z resztek jedzenia, które pozostały w lodówce.