Komunikaty PR

Marka Deli Catering z Auto Moto Arena 2017

2017-03-10  |  13:30
Biuro prasowe

W dniach 25-26 lutego br. w nowoczesnym obiekcie targowym Expo Mazury w Ostródzie odbyła się czwarta edycja targów motoryzacyjnych Auto Moto Arena. Imprezę poprowadził legendarny polski pilot rajdowy Maciej Wisławski oraz znany i ceniony dziennikarz motoryzacyjny Andrzej Borowczyk. Zwiedzający mogli zobaczyć ponad 200 samochodów i motocykli – od najnowszych modeli, aż po wiekowe klasyki.


O oprawę tego największego motoryzacyjnego show w północnej Polsce zadbała marka Deli Catering, która specjalnie na tę okoliczność przygotowała zarówno kulinarne strefy sprzedażowe, jak i potrawy na wieczorny bankiet. Dania oferowane w kulinarnych strefach sprzedażowych nawiązywały do charakteru imprezy – stąd królowały tu potrawy typu street food, jak burgery czy tortille. Choć menu na wieczorny bankiet skomponowane zostało w oparciu o dania kuchni polskiej, nie zabrakło tu także nowoczesnych akcentów europejskich.


Warto dodać, że targi motoryzacyjne Auto Moto Arena od początku swojego istnienia cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem wśród zwiedzających, co niewątpliwie potwierdziła ich tegoroczna liczba 12 tysięcy osób.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Komunikaty PR”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy (media)
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie WIELKIE OTWARCIE RESTAURACJI „PIĄTA PORA ROKU” W SZKLARSKIEJ PORĘBIE Biuro prasowe
2018-07-19 | 12:10

WIELKIE OTWARCIE RESTAURACJI „PIĄTA PORA ROKU” W SZKLARSKIEJ PORĘBIE

Symboliczna cyfra w nazwie jest sumą czterech pór roku oraz piątego elementu, który de facto jest największą wartością lokalu – gości. Czym restauracja wyróżnia
Żywienie Le Cordon Bleu i Electrolux będą wspólnie kształtować przyszłość gotowania
2018-07-19 | 12:00

Le Cordon Bleu i Electrolux będą wspólnie kształtować przyszłość gotowania

Współpraca ma za zadanie dążyć do doskonałości w kuchni przy użyciu technik kulinarnych Le Cordon Bleu i szerokiej gamy urządzeń Electrolux. Jej misją jest zainspirowanie
Żywienie BRAK ZDJĘCIA
2018-07-19 | 09:00

Trend convenience na rynku dostaw jedzenia

Czas staje się obecnie jednym z najcenniejszych zasobów, a rozwiązania pozwalające go zaoszczędzić są pożądane praktycznie w każdej sferze życia. Mintel, firma zajmująca się badaniem trendów konsumenckich, już w

Seriale

Katarzyna Cichopek: Na początku pracę w „M jak Miłość” traktowałam bardziej jako hobby. Myślałam, że zaraz się skończy

Aktorka chwali sobie pracę na planie serialu „M jak Miłość” i podkreśla, że 18 lat spędzonych w tej produkcji to bardzo szczęśliwy wycinek z jej życia. Cieszy się, że los potoczył się tak, a nie inaczej i mogła zdobywać doświadczenie zawodowe u boku znakomitych aktorów, filmowców, reżyserów i scenarzystów. W następnym sezonie jej bohaterka ponownie zostanie mamą.

 

Gwiazdy

Anna Oberc: w Polsce nastąpił regres w jakości seriali, a producenci zdumpowali wynagrodzenie aktorów

W Polsce robi się zbyt dużo paradokumentów – uważa aktorka. Jej zdaniem produkcje te zaniżyły jakość seriali telewizyjnych oraz przyczyniły się do zredukowania stawek dla aktorów. Gwiazda zgadza się, że udział w niektórych serialach łączy się z małym prestiżem, rozumie jednak, że dla wielu aktorów to życiowa konieczność.

 
 

Żywienie

Matteo Brunetti: Włoska kuchnia to nie tylko pizza i spaghetti. We Włoszech jest dwadzieścia regionów i każdy ma swoją kuchnię

Zdaniem Matteo Brunetti fenomen kuchni włoskiej polega na tym, że ma w ofercie wiele dań, których przygotowanie nie jest skomplikowane, a efekt bywa naprawdę zaskakujący. Kluczem do sukcesu jest właściwy dobór naturalnych składników – nie musi być ich dużo, ale muszą być najwyższej jakości. Choć naszymi ulubionymi włoskimi potrawami wciąż pozostają pizza i spaghetti, to chętnie kosztujemy też nowych smaków, a finezyjne połączenia potrafią wywołać prawdziwy kulinarny zachwyt.

 

Gwiazdy

Gwiazdy: noc poślubna to wciąż wyjątkowe wydarzenie

Noc poślubna utraciła znaczenie kulturowe i religijne, wciąż uważana jest jednak za wyjątkowe wydarzenie. Zdaniem Rafała Maseraka wynika to z przywiązania do tradycji – sam jest zwolennikiem celebrowania nocy poślubnej. Elżbieta Romanowska uważa natomiast, że na emocje nowożeńców oddziałuje fakt spędzenia pierwszej nocy jako małżeństwo.