Komunikaty PR

Cebulka marynowana złota OLE! – złoto nie tylko dla zuchwałych

2020-03-03  |  13:49
Biuro prasowe

Sprawdź, jak możesz użyć jej w swojej kuchni!

Cebulka marynowana złota OLE! kusi zapachem i wyrazistym smakiem, dzięki czemu doskonale sprawdzi się jako dodatek do wielu dań, podkreślając ich charakter. Z powodzeniem można dodać
ją wraz z pomidorkami koktajlowymi, mixem sałat oraz z czerwoną i żółtą papryką do sałatki, która stanie się ozdobą każdego stołu.

Jakie jeszcze zastosowanie może mieć cebulka marynowana złota OLE? Doskonale komponuje się z daniami rybnymi – tymi na zimno, jak również smażonymi czy grillowanymi. Jest także świetnym dodatkiem do zupy cebulowej, która swym wyjątkowym, intensywnym aromatem wypełni całą kuchnię.

Może być używana zarówno jako samodzielna przekąska, jak również dodatek do ulubionych dań.
Ta złocista królowa polskich stołów jest niezwykle delikatna w smaku dlatego można łączyć ją z wieloma składnikami.

Wykorzystasz ją do sałatek, mięs, farszu czy szaszłyków. Nie można również zapomnieć o koreczkach i przystawkach, które dzięki chrupiącej, złotej cebulce zyskają wyjątkowy aromat i która niewątpliwie przyciągnie wzrok intrygującym kolorem. Niezależnie od tego, do jakiego dania zdecydujemy się jej użyć – w każdej wersji sprawdzi się rewelacyjnie.

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Cebulka marynowana złota OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 7 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd! Biuro prasowe
2024-12-31 | 10:00

Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd!

Wraz z nowym rokiem OSM Piątnica powraca z kampanią reklamową „Przejdź na dobrą stronę mocy”, promującą Skyry – jogurty typu islandzkiego. Dzięki wysokiej zawartości
Żywienie Ciasta na sylwestrowy stół
2024-12-30 | 14:50

Ciasta na sylwestrowy stół

Ile ciast potrzeba na świąteczno-noworoczny stół, aby domownicy byli zadowoleni? Wszystko zależy od liczby zaproszonych gości, ale jesteśmy pewni, że często wystarczy jedno ciasto,
Żywienie Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]
2024-12-23 | 12:00

Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]

Aż 83% Polaków wyrzuca jedzenie świąteczne między 23 a 30 grudnia. To przekłada się na 61,7 tys. ton, czyli aż 1,6 kg na osobę. Choć najczęściej wyrzucaną kategorią

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Finanse

Jedna trzecia pacjentów jest niedożywiona przy przyjęciu do szpitala. Od tego w dużej mierze zależą rokowania

Niedożywienie pacjentów w szpitalach jest zjawiskiem powszechnym – w Polsce stan ten dotyczy jednej trzeciej osób już w momencie wizyty w Izbie Przyjęć, a w trakcie hospitalizacji pogłębia się u kolejnych 20–30 proc. O roli leczenia żywieniowego mówi się już coraz więcej, również jako o odrębnej opcji terapeutycznej w niektórych chorobach z autoagresji. W ocenie ekspertów wciąż jednak brakuje wiedzy na ten temat, zwłaszcza u lekarzy innych specjalizacji niż onkologiczne, gastroenterologiczne czy chirurgiczne. Tymczasem dobre odżywienie nie tylko przekłada się na szybsze zdrowienie, ale i realne oszczędności dla systemu.

Nowe technologie

Wiktor Dyduła: Słyszę coraz więcej utworów wygenerowanych przez sztuczną inteligencję. Trudno je odróżnić od kompozycji stworzonych przez ludzi

Wokalista zauważa, że nowoczesne technologie rewolucjonizują nasze życie i mają zastosowanie w różnych dziedzinach. Jeżeli natomiast chodzi o sztuczną inteligencję, to nie ma on nic przeciwko kreatywnemu jej wykorzystaniu również w branży muzycznej. Ale choć AI potrafi wygenerować już całkiem dobrze brzmiące utwory, to przecież na koncertach hologramy czy awatary nie dostarczą odbiorcom takich emocji, jakie towarzyszą występom prawdziwych artystów.