Komunikaty PR

Crunlight Jalapeño – odrobina pikanterii na jesień. Dla kobiety, takiej jak Ty

2020-10-26  |  15:46

Jesień wcale nie oznacza nudy. Zwłaszcza, jeśli na horyzoncie są wielozbożowe chrupki o ognistym smaku papryczek Jalapeño. Crunlight Jalapeño dodadzą odrobiny pikanterii jesiennym dniom i wieczorom, bez względu na to, jak się je spędza – każda kobieta ma własny sposób na perfekcyjne chwile. Idealnie, gdy dopełnia je ulubiona przekąska.

Crunlight to chrupiąca przegryzka dla każdej kobiety, bez względu na to, czy akurat jest słodka i delikatna, zamyślona i niedostępna czy drapieżnie ostra. Jeśli nastrój jest akurat bardziej „anielski” warto sięgnąć po delikatne Słomki Ptysiowe Crunlight – z cukrem lub o smaku szarlotki. Z „diabelskim” temperamentem idealnie komponują się Crunlight Jalapeño, które nie tylko zaspokajają chęć na coś smacznego i chrupiącego, ale też podkreślają dynamiczną i pełną energii osobowość współczesnej kobiety. Papryczki Jalapeño symbolizują moc i pozytywną energię, rozgrzewają i zachęcają do podejmowania wyzwań. Ich pobudzający zapach oraz przyjemnie piekący smak nieodłącznie kojarzą się z pasją życia i otwartością na nowe doświadczenia.

Crunlight Jalapeño to smakowita przekąska z idealnie wyważoną nutą ostrości. Są perfekcyjnym dodatkiem do szalonych imprez i odważnych wypraw na koniec świata. Dzięki poręcznemu opakowaniu mogą być przy tobie zawsze, tak byś miała je pod ręką, gdy zagra w duszy szalona nuta. Nie zawierają barwników ani wzmacniaczy smaku. Z wielozbożowymi chrupkami Crunlight Jalapeño wszystko nabierze inspirującej ostrości!

Chrupki Crunlight są dostępne również w wariantach: pomidor z bazylią, fromage i słodka papryka. 

Cena: ok.  2 zł/70 g

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Wielkanocna terrine z jajem Biuro prasowe
2024-03-28 | 16:30

Wielkanocna terrine z jajem

Terrina to pierwotnie gliniany garnek z pionowymi bokami i szczelnie przylegającą pokrywką przeznaczony do gotowania lub pieczenia. Co ciekawe dzisiaj nazwy tej używa się przede wszystkim na
Żywienie Tchibo z nową propozycją kawy z limitowanej edycji Raritat
2024-03-28 | 10:00

Tchibo z nową propozycją kawy z limitowanej edycji Raritat

Zbliżająca się Wielkanoc daje możliwość spędzenia chwil w gronie najbliższych. Idealnym dopełnieniem tych spotkań będzie filiżanka pysznej, aromatycznej kawy, którą można
Żywienie Nawożenie dolistne rzepaku – o czym pamiętać na początku wiosny?
2024-03-28 | 09:00

Nawożenie dolistne rzepaku – o czym pamiętać na początku wiosny?

Rzepak to jedna z najczęściej, zaraz po zbożach i kukurydzy, uprawianych roślin rolniczych w Polsce. Nasz kraj jest jednym z głównych producentów rzepaku w Europie, z

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Partner Serwisu Zdrowie

Viatris

Gwiazdy

Gwiazdy

Marcin Bosak: Mam to szczęście, że nie dostaję nietrafionych prezentów. Sam bardzo lubię je dawać

Aktor zaznacza, że lubi wręczać prezenty i obserwować reakcję osób, którym je wręcza. Raczej nie zdarzyło mu się w tej kwestii nieprzyjemnie kogoś zaskoczyć. On sam również nie dostał czegoś, co szybko wylądowało w koszu.

Gwiazdy

Enej: Wielkanoc musi być w rodzinnym gronie. Nie jesteśmy fanami wyjazdów do hoteli, żeby spędzać święta z obcymi ludźmi

Muzycy zespołu Enej przyznają, że lubią i celebrują święta, dlatego cieszą się na nadchodzącą Wielkanoc. Zamierzają wtedy zwolnić tempo, odłożyć na bok pracę i poświęcić czas rodzinie. Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha zdradzają, że ich popisowym, a jednocześnie ulubionym świątecznym przysmakiem jest sałatka jarzynowa. Sami też z przyjemnością ją przygotowują.