Czereśniowy smak lata... o każdej porze roku!
Jak przywołać słoneczne dni lata? Zasmakuj Czereśni suszonych HELIO Natura!
W linii bakalii bez konserwantów HELIO Natura pojawiła się kolejna SUPER NOWOŚĆ 2020: naturalnie suszone, nie kandyzowane – Czereśnie HELIO Natura! To smaczna i zdrowa przekąska w poręcznym opakowaniu, która sprawdzi się w domu, w pracy, w szkole, na spacerze i w podróży... przy każdej pogodzie i o każdej porze roku! Czereśnie suszone HELIO Natura będą też wyśmienitą i niezwykle efektowną bazą lub naturalnie słodkim dodatkiem do ciast i deserów na co dzień i od święta! ;-)
Czereśnie suszone HELIO Natura 100% natury 100% atutów czereśni
Czereśnie to smak lata, który dzięki HELIO Natura możesz teraz zatrzymać na dłużej! ;-) Pyszne Czereśnie suszone HELIO Natura są równie smaczne, lecz trwalsze i łatwiejsze do przechowywania od świeżych owoców i są dostępne przez cały rok! Nie zawierają też żadnych sztucznych dodatków i konserwantów. To w 100% naturalne, wysokiej jakości czereśnie suszone bez pestek, które mają naturalnie wyjątkowy smak i są naturalnie zdrowe! Czereśnie HELIO Natura to doskonałe źródło błonnika pokarmowego oraz potasu, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi. Czereśnie to także cenne źródło polifenoli i antocyjanów, dlatego warto by znalazły się w naszej codziennej zdrowej diecie.
Nie czekaj do lata, tylko już dziś zasmakuj naturalnie słodkich Czereśni HELIO Natura i przywołaj słoneczne, wakacyjne dni! ;-) Zabierz ze sobą smakowitą przekąskę HELIO Natura do pracy, na spacer lub na pierwszy wiosenny piknik i przywołaj owocowewspomnienia lata! Koniecznie wypróbuj też Czereśnie suszone HELIO Natura w codziennej kuchni, tworząc wyśmienite desery... o czereśniowym smaku lata np. na zbliżające się Święta Wielkanocne!

Walka z ALS – nadzieja w obliczu diagnozy

Rada Przedsiębiorców apeluje o uchwalenie przepisów zmieniających zasady wypłat zasiłku chorobowego

Rak jelita grubego to nie wyrok. Kluczowe jest wczesne wykrycie
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Gwiazdy

Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj
Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.
Handel
Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.
Infrastruktura
Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.