Komunikaty PR

Czereśniowy smak lata... o każdej porze roku!

2020-02-29  |  12:00
Biuro prasowe
Do pobrania IprasHELIO ( 0.3 MB )

Jak przywołać słoneczne dni lata? Zasmakuj Czereśni suszonych HELIO Natura!

W linii bakalii bez konserwantów HELIO Natura pojawiła się kolejna SUPER NOWOŚĆ 2020: naturalnie suszone, nie kandyzowane – Czereśnie HELIO Natura! To smaczna i zdrowa przekąska w poręcznym opakowaniu, która sprawdzi się w domu, w pracy, w szkole, na spacerze i w podróży... przy każdej pogodzie i o każdej porze rokuCzereśnie suszone HELIO Natura będą też wyśmienitą i niezwykle efektowną bazą lub naturalnie słodkim dodatkiem do ciast i deserów na co dzień i od święta! ;-)

Czereśnie suszone HELIO Natura 100% natury 100% atutów czereśni

Czereśnie to smak lata, który dzięki HELIO Natura możesz teraz zatrzymać na dłużej! ;-) Pyszne Czereśnie suszone HELIO Natura są równie smaczne, lecz trwalsze i łatwiejsze do przechowywania od świeżych owoców i są dostępne przez cały rok! Nie zawierają też żadnych sztucznych dodatków i konserwantów. To w 100% naturalne, wysokiej jakości czereśnie suszone bez pestek, które mają naturalnie wyjątkowy smak i są naturalnie zdrowe! Czereśnie HELIO Natura to doskonałe źródło błonnika pokarmowego oraz potasu, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi. Czereśnie to także cenne źródło polifenoli i antocyjanów, dlatego warto by znalazły się w naszej codziennej zdrowej diecie.

Nie czekaj do lata, tylko już dziś zasmakuj naturalnie słodkich Czereśni HELIO Natura i przywołaj słoneczne, wakacyjne dni! ;-) Zabierz ze sobą smakowitą przekąskę HELIO Natura do pracy, na spacer lub na pierwszy wiosenny piknik i przywołaj owocowewspomnienia lata! Koniecznie wypróbuj też Czereśnie suszone HELIO Natura w codziennej kuchni, tworząc wyśmienite desery... czereśniowym smaku lata np. na zbliżające się Święta Wielkanocne!

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Zdrowie Walka z ALS – nadzieja w obliczu diagnozy Biuro prasowe
2025-03-26 | 19:00

Walka z ALS – nadzieja w obliczu diagnozy

Strach, bóle i skurcze mięśni nie dawały Monice spać. Zaczęła długą wędrówkę po lekarzach w poszukiwaniu diagnozy. – Nie zliczę, ile było tych wizyt,
Zdrowie Rada Przedsiębiorców apeluje o uchwalenie przepisów zmieniających zasady wypłat zasiłku chorobowego
2025-03-12 | 06:00

Rada Przedsiębiorców apeluje o uchwalenie przepisów zmieniających zasady wypłat zasiłku chorobowego

Z apelem o jak najszybsze uchwalenie przepisów, zgodnie z którymi Zakład Ubezpieczeń Społecznych przejąłby wypłatę zasiłku chorobowego już od pierwszego dnia
Zdrowie Rak jelita grubego to nie wyrok. Kluczowe jest wczesne wykrycie
2025-03-11 | 06:00

Rak jelita grubego to nie wyrok. Kluczowe jest wczesne wykrycie

Z badania opinii przeprowadzonego przez SW Research dla marki Domowe Laboratorium wynika, że wielu Polaków postrzega raka jelita grubego jako chorobę nieuleczalną

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Handel

Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.

Infrastruktura

Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.