Komunikaty PR

Czosnek chilli w oleju OLE! – kuchnia pełna temperamentu

2020-06-10  |  10:02
Biuro prasowe

Czosnek znany jest człowiekowi od tysięcy lat. Jako jedno z najstarszych warzyw, posiada kilkaset odmian. Należy do przypraw uniwersalnych dla wielu smakoszy to kulinarny „must have”  wykorzystywany do wielu różnych potraw. Nawet drobno posiekany nie traci swoich właściwości
i wyjątkowego smaku.

Połączenie czosnku i chilli w oleju wzburzy krew w żyłach i rozpali podniebienie niejednego smakosza. Pikantny smak, wyrazisty kolor – taki jest właśnie czosnek chili w oleju OLE! To dodatek, który nada wyrazistego charakteru każdej potrawie w tym także daniom z wołowiny czy jagnięciny. Doskonale sprawdza się także w zupach. Każdy miłośnik kulinarnych eksperymentów ma go zapewne na liście niezbędnych dodatków, które służą podkreśleniu smaku zarówno dań mięsnych, rybnych jak
i zapiekanek oraz sałatek.

Czosnek chilli w oleju OLE! to bez wątpienia jedna z pikantniejszych propozycji marki OLE!. Przypadnie do gustu wszystkim, którzy cenią niebanalne zestawienia smaków. Nie powinno go również zabraknąć na imprezie, jako jeden z elementów przygotowywanych przekąsek np. koreczków.

Sprawdź pozostałe propozycje marki OLE! i... daj się zaskoczyć niebanalnym smakiem!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Czosnek chilli w oleju OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: około 8 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.