Daj się uwieść Suszonym pomidorom z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!
Odkryj śródziemnomorski smak zamknięty w poręcznym słoiku. Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to wyjątkowa kompozycja, która podbije podniebienia wszystkich smakoszy. Niebanalny smak uzyskany został dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości suszonych pomidorów, specjalnie wyselekcjonowanej kompozycji ziół oraz pestek dyni. Daj się uwieść ich smakowi.
Suszone pomidory w oleju z ziołami z pestkami dyni OLE! to produkt wyjątkowy. Wystarczy, że raz spróbujesz, a będziesz do nich wracał, przy każdej okazji. W końcu są one zawsze na wyciągnięcie ręki. Inspirują i kuszą – zapraszając do śródziemnomorskiego świata OLE!
OLE! zaprasza w wyjątkową, kulinarną podróż
Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to doskonały składnik wielu dań: sałatek, burgerów czy mięs. Wystarczy odkręcić słoiczek, dodać je do swojej ulubionej potrawy, a odczarują ją, tworząc nową, kuszącą propozycję. Wypróbuj nasz przepis na zupę szparagową z dodatkiem suszonych pomidorów w oleju z ziołami i pestkami dyni OLE! Zaskocz swoich bliskich niepowtarzalnym smakiem, który zapamiętają na długo!
Inspiruj się i wypróbuj niebanalne przepisy OLE! – https://bit.ly/3zJjnU5
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________________
Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 10 złotych
PRZEPIS: Krem z białych szparagów z suszonymi pomidorami OLE!
Składniki:
-
1 litr rosołu z kury
-
pęczek (250g) białych szparagów
-
1 cebula
-
1 por
-
oliwa
-
20g masła
-
liść laurowy
-
śmietana 30%
-
Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! kilka na porcję
Szparagi obieramy i odrywamy twarde końcówki. Odcinamy główki, a resztę kroimy na plastry. Cebule, pora oraz części szparagów (bez główek) smażymy w rondlu na oleju wraz z masłem. Dodajemy liść laurowy oraz przyprawy. Stopniowo wlewamy rosół. Na ogniu trzymamy ok. 30min. Na koniec zmniejszamy temperaturę i dodajemy śmietanę. Przecieramy do uzyskania kremu. Dodajemy na wierzch Suszone pomidory OLE!

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Konsument

Polacy odczuwają brak wiedzy na temat inwestowania. Może to sprzyjać podejmowaniu nieracjonalnych decyzji finansowych
Co trzeci Polak odczuwa brak wiedzy w obszarze inwestowania, a tylko co piąty chciałby pogłębić swoją wiedzę na ten temat – wynika z badania „Poziom wiedzy finansowej Polaków 2025”. Ci, którzy na własną rękę szukają informacji i porad, coraz częściej sięgają do blogów, portali, podcastów i wideo w internecie. Eksperci przestrzegają, że finansowych i inwestycyjnych porad udzielają nie tylko specjaliści w danej dziedzinie, więc potrzebna jest zasada ograniczonego zaufania.
Handel
Do 2030 roku liczba plastikowych opakowań w e-handlu modowym może się podwoić. Ich udział najszybciej rośnie w Polsce

Wraz ze wzrostem kanału e-commerce w branży modowej rośnie liczba wykorzystywanych opakowań, z których znaczną część wciąż stanowią te z plastiku. Do 2030 roku w Polsce e-sprzedawcy zużyją 147 mln plastikowych opakowań – wynika z badania przeprowadzonego na zlecenie DS Smith. Można zauważyć rosnący trend wśród marek modowych, które coraz częściej wybierają opakowania wykonane z papieru lub materiałów z recyklingu. To o tyle istotne, że polscy konsumenci odczuwają wyrzuty sumienia z powodu ilości plastiku, w którym dostarczane są ich zamówienia.
Teatr
Alicja Węgorzewska: Trzeba dbać o rozwój kulturalny młodego pokolenia. Chcę zachęcić młodzież do przychodzenia do opery na wielkie dzieła

Dyrektor Warszawskiej Opery Kameralnej chce przyciągnąć na widownię coraz młodsze pokolenia, stąd też pomysł na współpracę ze studentami i doktorantami warszawskiego Uniwersytetu Muzycznego. Owocem jest spektakl „Prawdziwa historia Czarodziejskiego fletu” – nowa interpretacja mozartowskiego arcydzieła. Alicja Węgorzewska zapewnia, że ten tytuł na stałe zagości w repertuarze WOK-u.