Grillowanie z VEGETA Natur: niezwykłe smaki na Twoim talerzu
Słoneczne i ciepłe dni zachęcają do spędzenia wolnego czasu poza domem. To dobry moment, aby przenieść rodzinny obiad lub spotkanie z przyjaciółmi na świeże powietrze i zorganizować pyszną grillową ucztę. Na rozgrzanym ruszcie można przygotować zarówno dania mięsne, jak i wegetariańskie, dzięki czemu każdy znajdzie wariant idealny dla siebie. Aby podkreślić smak wszystkich potraw i nadać im niezwykłego aromatu, warto sięgnąć po produkty z bogatej oferty VEGETA Natur – to gwarancja kulinarnego sukcesu.
Sekret perfekcyjnego grillowania
Grillowanie to nie tylko sposób przyrządzania potraw, ale także pomysł na spotkanie z bliskimi. Aby wspólne chwile pozostały na długo w pamięci, a posiłki stały się niezapomnianym doświadczeniem, warto postawić na sprawdzone rozwiązania. Soczyste kiełbaski, aromatyczne mięsa, roślinne burgery i warzywa z grilla – niezależnie od tego, co najbardziej lubimy grillować, marka VEGETA udoskonali smak każdej potrawy. Wzależności od konkretnych potrzeb, w ofercie marki można znaleźć dopasowane mieszanki przypraw, takie jak:
- VEGETA Natur do grilla – która zadba o wyrazistość wszystkich rodzajów mięsa i warzyw z grillowego rusztu. Kompozycja naturalnych przypraw inspirowana naturą to sprawdzony sposób na pysznego grilla.
- VEGETA Natur do karkówki – to idealna propozycja dla tych, którzy nie wyobrażają sobie grillowej uczty bez soczystej i dobrze przyprawionej karkówki. Dzięki odpowiednio dobranym naturalnym składnikom, smak mięsa będzie bardziej wyrazisty i pozytywnie zaskoczy każdego, kto go spróbuje.
- VEGETA Natur do pieczonych warzyw – to przyprawa, która pobudzi zmysły i podkreśli naturalny smak warzyw. Dzięki mieszance przypraw można odkryć warzywa na nowo i cieszyć się ich unikalnym smakiem.
Mieszanki przypraw VEGETA Natur to idealne połączenie suszonych na słońcu warzyw i starannie wyselekcjonowanych przypraw. Nie zawierają wzmacniaczy smaku, sztucznych barwników ani konserwantów. Każdy z wariantów zadba o doskonały smak dań, które zachwycą nawet najbardziej wymagających smakoszy. Produkty dostępne są wyłącznie w sezonowej ofercie marki.
Po więcej inspiracji zapraszamy na stronę https://www.vegeta.pl/pl/grill , na której znajduje się książeczka z przepisami dedykowanymi na grilla, a także wiele wskazówek, dzięki którym zostaniesz mistrzem grillowania.

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Edyta Herbuś: Kiedyś niepotrzebnie uwierzyłam, że nie umiem śpiewać. Teraz już wiem, że to była nieprawda
Tancerka cieszy się, że wreszcie dała się namówić do udziału w programie „Twoja Twarz Brzmi Znajomo”, bo podczas nagrań przekonała się, że stać ją na więcej, niż myślała. Znalazła w sobie odwagę do tego, by przełamać pewne swoje wewnętrzne blokady, i teraz jest dumna z tego, co udało jej się osiągnąć. Wcześniej Edyta Herbuś bała się przede wszystkim tego, że nie poradzi sobie wokalnie. Teraz dzięki odpowiednim warsztatom staje już na scenie dużo pewniejsza siebie.
Handel
Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.
Podróże
Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.