Komunikaty PR

Innowacyjne NOWOŚCI OLE! – VEGE przekąska TAKE&GO w wygodnych saszetkach

2021-05-12  |  09:55
Biuro prasowe

Tego jeszcze nie było! OLE! nie zwalnia tempa i w 2021 roku proponuje trzy innowacyjne produkty w wygodnych saszetkach. Moc nowości i siła niebanalności dla miłośników warzywnych przekąsek – zielone oliwki oraz suszone pomidory BEZ ZALEWY w formule VEGE SNACK TAKE&GO. Tak prosto i smacznie jeszcze nie było.

Prawdziwa VEGE rewolucja – OLE! Snack TAKE&GO przekąska VEGE

Te wygodne saszetki kryją w sobie pełnię smaków i aromatów prosto z regionu basenu Morza Śródziemnego. Przekąska dla wszystkich, którzy cenią swój czas i szukają gotowych rozwiązań
TU I TERAZ. OLE! proponuje produkt, które nadążają za współczesnym tempem życia, które można zabrać w dowolne miejsce, cieszyć się ich smakiem przy dowolnej okazji i zamknąć opakowanie, jeśli nie zjemy wszystkich snacków od razu po otwarciu.

OLE! – przekąski otulone aromatem – nowi towarzysze Twojego dnia

Wśród wprowadzonych nowości dostępne są zielone oliwki w wersji z aromatyczną bazylią lub na ostro z chili oraz suszone na słońcu pomidory OLE! To przekąski GOTOWE DO SPOŻYCIA,  
bez zalewy
! Nie musisz mieć ze sobą nic więcej! Cała magia ukryta jest innowacyjnej saszetce, dzięki której Twoje oliwki lub suszone pomidory zawsze będą na wyciągnięcie ręki.

Dzięki zastosowanym rozwiązaniom, wyjątkowym smakiem snaków TAKE&GO możemy delektować się nawet po ponownym otwarciu opakowania. Saszetki sprawdzą się doskonale w podróży, podczas filmowego wieczoru, na imprezie, pikniku, w szkole czy pracy!

Dla tych, którzy nie zwalniają tempa – radość i smak ekscytujących chwil!

NOWYMI propozycjami OLE! zabiera wszystkich w niezwykłą kulinarną podróż, ukrytą w zwykłej codzienności, magii chwil. Niepowtarzalny śródziemnomorski smak zamknięty w wygodnej saszetce na zwykłe i niezwykłe okazje. Po prostu TAKE&GO. Radość i smak ekscytujących chwil
– na wyciągnięcie ręki. OLE! Snack TAKE&GO, jesz gdzie i kiedy tylko chcesz.  

Poznaj magiczny śródziemnomorski klimat, który kryją w sobie innowacyjne produkty OLE! Wejdź do tego niezwykłego świata wypełnionego słońcem, aromatem i nieskończoną ilością kulinarnych inspiracji!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

OLE! Snack TAKE&GO VEGE przekąska

Pomidory suszone na słońcu bez zalewy OLE! 100g, cena około: 8 zł

Oliwki zielone bez zalewy z bazylią OLE! 70g, cena około: 6 zł

Oliwki zielone bez zalewy z chili OLE! 70g, cena około: 6 zł

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu! Biuro prasowe
2024-09-27 | 09:00

Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!

Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Muzyka

Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci

Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.

Edukacja

MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety

Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.