Innowacyjne NOWOŚCI OLE! – VEGE przekąska TAKE&GO w wygodnych saszetkach
Tego jeszcze nie było! OLE! nie zwalnia tempa i w 2021 roku proponuje trzy innowacyjne produkty w wygodnych saszetkach. Moc nowości i siła niebanalności dla miłośników warzywnych przekąsek – zielone oliwki oraz suszone pomidory BEZ ZALEWY w formule VEGE SNACK TAKE&GO. Tak prosto i smacznie jeszcze nie było.
Prawdziwa VEGE rewolucja – OLE! Snack TAKE&GO przekąska VEGE
Te wygodne saszetki kryją w sobie pełnię smaków i aromatów prosto z regionu basenu Morza Śródziemnego. Przekąska dla wszystkich, którzy cenią swój czas i szukają gotowych rozwiązań
TU I TERAZ. OLE! proponuje produkt, które nadążają za współczesnym tempem życia, które można zabrać w dowolne miejsce, cieszyć się ich smakiem przy dowolnej okazji i zamknąć opakowanie, jeśli nie zjemy wszystkich snacków od razu po otwarciu.
OLE! – przekąski otulone aromatem – nowi towarzysze Twojego dnia
Wśród wprowadzonych nowości dostępne są zielone oliwki w wersji z aromatyczną bazylią lub na ostro z chili oraz suszone na słońcu pomidory OLE! To przekąski GOTOWE DO SPOŻYCIA,
bez zalewy! Nie musisz mieć ze sobą nic więcej! Cała magia ukryta jest innowacyjnej saszetce, dzięki której Twoje oliwki lub suszone pomidory zawsze będą na wyciągnięcie ręki.
Dzięki zastosowanym rozwiązaniom, wyjątkowym smakiem snaków TAKE&GO możemy delektować się nawet po ponownym otwarciu opakowania. Saszetki sprawdzą się doskonale w podróży, podczas filmowego wieczoru, na imprezie, pikniku, w szkole czy pracy!
Dla tych, którzy nie zwalniają tempa – radość i smak ekscytujących chwil!
NOWYMI propozycjami OLE! zabiera wszystkich w niezwykłą kulinarną podróż, ukrytą w zwykłej codzienności, magii chwil. Niepowtarzalny śródziemnomorski smak zamknięty w wygodnej saszetce na zwykłe i niezwykłe okazje. Po prostu TAKE&GO. Radość i smak ekscytujących chwil
– na wyciągnięcie ręki. OLE! Snack TAKE&GO, jesz gdzie i kiedy tylko chcesz.
Poznaj magiczny śródziemnomorski klimat, który kryją w sobie innowacyjne produkty OLE! Wejdź do tego niezwykłego świata wypełnionego słońcem, aromatem i nieskończoną ilością kulinarnych inspiracji!
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________________
OLE! Snack TAKE&GO VEGE przekąska
Pomidory suszone na słońcu bez zalewy OLE! 100g, cena około: 8 zł
Oliwki zielone bez zalewy z bazylią OLE! 70g, cena około: 6 zł
Oliwki zielone bez zalewy z chili OLE! 70g, cena około: 6 zł
Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!
Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Media
Ada Fijał: Młode pokolenie jest niezwykle obeznane z modą. Kiedyś my uczyliśmy uczestników naszych programów, co mają robić, a teraz często to my uczymy się od nich
Aktorka i jurorka programu „Shopping Queens. Królowe zakupów” zauważa, że w ciągu dekady nie tylko zmienił się ten format telewizyjny, ale także podejście do mody. Trendy dyktują bowiem teraz nie tyle znani projektanci, ile ulica i zwykli ludzie. Na jej szczególne uznanie zasługuje młode pokolenie, które wykazuje się ogromną kreatywnością i wręcz nie sposób przejść obojętnie obok ich wyszukanych stylizacji.
Muzyka
Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci
Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.
Edukacja
MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety
Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.