KIDS burger dla małych smakoszy
Burgery od lat cieszą się niesłabnącą popularnością. Szczególnie chętnie sięgają po nie młodsi konsumenci – dla nich jest to z pewnością danie „kultowe”. Burger to potrawa z kategorii „fast food” – czy jednak to, co szybkie i proste w przygotowaniu nie może być jednocześnie pełnowartościowym posiłkiem? Sokołów udowadnia, że można to połączyć!
W linii Sokoliki, stworzonej z myślą o dzieciach, pojawiła się wyjątkowa nowość. To KIDS burger – czyli idealny burger dla młodych smakoszy wołowiny, a także doskonała propozycja dla rodziców, którzy szukają pomysłów na wygodne w przygotowaniu, pełnowartościowe posiłki dla swoich pociech.
KIDS burger Sokoliki składa się z:
- miękkiej i puszystej bułki bez emulgatorów,
- soczystego, delikatnie przyprawionego kotleta z delikatnego mięsa wołowego,
- plastra sera żółtego gouda, dodającego kremowej konsystencji i pysznego smaku,
- dodatków warzywnych, czyli pikli: ogórka o naturalnym aromacie kopru oraz cebulki, które nadają burgerowi świeżości i chrupkości,
- lekkiego, orzeźwiającego sosu z musztardy i ketchupu.
KIDS burger to idealne połączenie smaków i tekstur – od miękkiej bułki, przez soczysty kotlet, po chrupiące warzywa i aksamitny sos. Każdy składnik został starannie dobrany, aby zapewnić nie tylko niezapomniane doznania kulinarne, ale także zdrowy i wartościowy posiłek. Burger, jak wszystkie produkty z linii Sokoliki, ma czystą etykietę, czyli krótki skład, bez dodatku konserwantów. Stanowi dobre źródło pełnowartościowego białka, które jest niezbędne dla prawidłowego rozwoju, może więc stanowić element odpowiednio zbilansowanej diety.
Jak go przygotować? To wyjątkowo proste! Burgera wystarczy podgrzać w kuchence mikrofalowej lub piekarniku.
KIDS burger Sokoliki jest idealnym daniem zarówno na obiad lub kolację, jak i wyśmienitą przekąską w ciągu dnia. Doskonale sprawdza się także na przyjęciach urodzinowych, balach karnawałowych i innych okazjach, gdzie dzieci mogą cieszyć się smacznym i zdrowym posiłkiem w towarzystwie rówieśników.
To burger na wiele okazji, dzięki któremu każde jedzenie staje się małą przygodą.

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Bryska: Kończę prace nad nowym albumem. To jest bardzo osobisty krążek opowiadający o nowym okresie w moim życiu
Wokalistka przyznaje, że wiosna była dla niej niezwykle pracowita, a i w kolejnych tygodniach też sporo się będzie działo, bo przygotowuje się do wydania nowego albumu. Bryska zdradza, że teksty jej nowych kompozycji są niezwykle osobiste. Postanowiła bowiem opowiedzieć odbiorcom o bardzo ważnym etapie w swoim życiu.
Handel
Rynek nieprzygotowany do wdrożenia systemu kaucyjnego. Może się opóźnić nawet o kilka miesięcy

Zdaniem przedstawicieli Polskiej Federacji Producentów Żywności Polska nie jest jeszcze przygotowana na wprowadzenie systemu kaucyjnego 1 października br. Za główny powód opóźnień podają brak licencji, które mogą powodować potężne straty finansowe. Eksperci wskazują, że system może ruszyć z kilkumiesięcznym opóźnieniem, co spowoduje chaos zarówno wśród konsumentów, jak i w handlu.
Media
Maciej Pertkiewicz: Kasia Dowbor na planie programu interesowała się remontami i była dociekliwa. Niczego nie udawała tylko na potrzeby zdjęć

Architekt niezwykle miło wspomina współpracę z Katarzyną Dowbor przy realizacji programu „Nasz nowy dom”. I mimo że nie jest już ona gospodynią tego formatu, to nadal utrzymują ze sobą kontakt, wymieniają się doświadczeniami i mają wiele wspólnych tematów do rozmów. Maciej Pertkiewicz zaznacza, że na planie zdjęciowym prezenterka nie przyglądała się kolejnym etapom remontów z założonymi rękami, ale brała w nich czynny udział, by jak najwięcej się nauczyć. Nie bała się żadnej pracy, pomagała zrywać tynki, malować ściany czy też montować poszczególne elementy wyposażenia.