Komunikaty PR

Kulinarne inspiracje od marki Profi – prosty sposób na kreatywne przekąski!

2024-11-20  |  12:12
Biuro prasowe
Do pobrania png ( 1.97 MB )

Pasztet to coś więcej niż klasyczny dodatek do kanapek – może być bazą wielu kreatywnych przekąsek. Marka Profi doceniana przez wielu konsumentów zaprasza na kulinarną podróż pełną pomysłów dzięki nowemu e-bookowi Profi.

Spotkania rodzinne, z przyjaciółmi czy codzienne gotowanie – z pasztetami Profi możesz tworzyć wyborne przekąski i potrawy na każdą okazję.

Potrzebujesz inspiracji na pyszne śniadanie w nowej odsłonie? Spróbuj delikatnych placuszków cukiniowych z pasztetem Profi z pomidorami, podawanych z sosem jogurtowym. A może szukasz czegoś wyjątkowego na obiad? Klopsiki z pasztetem Profi z papryką zadowolą każdego smakosza, a ich aromat wprowadzi niezapomniany nastrój przy stole.  

Spróbuj je wszystkie!

To jednak nie koniec inspiracji. Marka Profi przygotowała wyjątkowego e-booka kulinarnego pełnego pomysłów na osiem nietuzinkowych przekąsek. Znajdziesz w nim m.in. przepisy na nadziewane rogaliki z kruchego ciasta z pasztetem firmowym Profi i serkiem śmietankowym czy ziemniaczano-pasztetowe kuleczki z sosem tatarskim, które świetnie sprawdzą się jako oryginalne przystawki. To doskonały sposób na wzbogacenie swojej kuchni o nowe smaki!

Pasztety Profi to doskonały wybór dla osób, które cenią szybkie, smaczne i wygodne posiłki, idealne na każdy dzień. E-book dostępny jest do pobrania za darmo na stronie marki, oferując mnóstwo kulinarnych pomysłów, które zaskoczą i wzbogacą Twoje codzienne gotowanie.

Sięgnij po pasztet Profi i nadaj swoim potrawom wyjątkowy charakter!

Więcej informacji na www.profi.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów Biuro prasowe
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden
Żywienie Tylko 7% Polaków wie, co oznacza pierwotna czystość wody
2025-02-17 | 13:20

Tylko 7% Polaków wie, co oznacza pierwotna czystość wody

Pierwotna czystość oznacza brak jakichkolwiek zanieczyszczeń chemicznych i mikrobiologicznych już w źródle. To główna cecha naturalnych wód mineralnych

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Handel

Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.

Infrastruktura

Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.