Komunikaty PR

Kulinarne inspiracje od marki Profi – prosty sposób na kreatywne przekąski!

2024-11-20  |  12:12
Biuro prasowe
Do pobrania png ( 1.97 MB )

Pasztet to coś więcej niż klasyczny dodatek do kanapek – może być bazą wielu kreatywnych przekąsek. Marka Profi doceniana przez wielu konsumentów zaprasza na kulinarną podróż pełną pomysłów dzięki nowemu e-bookowi Profi.

Spotkania rodzinne, z przyjaciółmi czy codzienne gotowanie – z pasztetami Profi możesz tworzyć wyborne przekąski i potrawy na każdą okazję.

Potrzebujesz inspiracji na pyszne śniadanie w nowej odsłonie? Spróbuj delikatnych placuszków cukiniowych z pasztetem Profi z pomidorami, podawanych z sosem jogurtowym. A może szukasz czegoś wyjątkowego na obiad? Klopsiki z pasztetem Profi z papryką zadowolą każdego smakosza, a ich aromat wprowadzi niezapomniany nastrój przy stole.  

Spróbuj je wszystkie!

To jednak nie koniec inspiracji. Marka Profi przygotowała wyjątkowego e-booka kulinarnego pełnego pomysłów na osiem nietuzinkowych przekąsek. Znajdziesz w nim m.in. przepisy na nadziewane rogaliki z kruchego ciasta z pasztetem firmowym Profi i serkiem śmietankowym czy ziemniaczano-pasztetowe kuleczki z sosem tatarskim, które świetnie sprawdzą się jako oryginalne przystawki. To doskonały sposób na wzbogacenie swojej kuchni o nowe smaki!

Pasztety Profi to doskonały wybór dla osób, które cenią szybkie, smaczne i wygodne posiłki, idealne na każdy dzień. E-book dostępny jest do pobrania za darmo na stronie marki, oferując mnóstwo kulinarnych pomysłów, które zaskoczą i wzbogacą Twoje codzienne gotowanie.

Sięgnij po pasztet Profi i nadaj swoim potrawom wyjątkowy charakter!

Więcej informacji na www.profi.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Bułkę przez Bibułkę nareszcie w Łodzi Biuro prasowe
2024-11-27 | 14:45

Bułkę przez Bibułkę nareszcie w Łodzi

Bułkę przez Bibułkę to jedna z najpopularniejszych sieci śniadaniowni w Warszawie, która od ponad dekady nieprzerwanie serwuje wyjątkowe śniadania, kawę
Żywienie Sezon na buraki
2024-11-22 | 01:00

Sezon na buraki

24 listopada obchodzimy Dzień Buraka – warzywa głęboko zakorzenionego w rodzimej tradycji kulinarnej. To doskonała okazja, aby przypomnieć sobie jego wszechstronność i znaczenie w
Żywienie Canh Chua Ca. Co warto wiedzieć o tej wietnamskiej zupie?
2024-11-20 | 15:00

Canh Chua Ca. Co warto wiedzieć o tej wietnamskiej zupie?

W sezonie jesienno-zimowym w azjatyckich restauracjach królują rozgrzewające zupy – Tom Yum Kung czy Tom Kha to absolutne klasyki na chłodne dni. Szczególną

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Beata Tadla: Ludziom się wydaje, że na wizji wkładamy jakąś maskę, żeby nie pokazywać swojego stosunku do tego, o czym mówimy

Gospodyni „Pytania na śniadanie” bardzo ceni sobie to, że w porannym formacie nie trzeba przyjmować sztywnej pozy i karmić widza sztucznym uśmiechem, tylko można zachowywać się spontanicznie i naturalnie. Jak zapewnia, ona sama przed kamerami nie ukrywa emocji, czasem się wzrusza, a innym razem śmieje do łez. Zdaniem Beaty Tadli widzowie wyczują każdy fałsz, dlatego nie warto udawać i posługiwać się maskami. Trzeba być szczerym i otwartym. Ważna jest przy tym nić porozumienia ze swoim partnerem ekranowym, bo wtedy można sobie pozwolić na więcej.

Uroda

Wiktor Dyduła: W listopadzie wąsy są szczególnym symbolem dbania o zdrowie. Ale na nowy rok może je już zgolę

Co prawda charakterystyczny wąs od dłuższego czasu jest jego znakiem rozpoznawczym, ale wokalista nie chce się przywiązywać do takiego image’u. Już nawet był bliski zmiany, jednak postanowił jeszcze się wstrzymać, chociażby ze względu na to, że trwa listopad, który jest miesiącem solidarności z mężczyznami walczącymi z rakiem prostaty i rakiem jąder. Artyści, dziennikarze i sportowcy zapuszczają w tym czasie wąsy i tym samym zachęcają do badań profilaktycznych.

IT i technologie

Sztuczna inteligencja nie zastąpi pisarzy. Nie tworzy literatury, tylko książki dla zabicia czasu

Kwestia wykorzystania dzieł pisarzy do trenowania algorytmów sztucznej inteligencji budzi coraz większe kontrowersje. Część autorów kategorycznie zabrania takiego używania swoich prac, inni godzą się na to w zamian za proponowane przez niektóre wydawnictwa honoraria. Literaci są jednak zgodni co do tego, że teksty pisane przez SI nigdy nie wejdą do kanonu literatury pięknej. Technologia nie stworzy bowiem nowej wartości artystycznej, lecz powieli już istniejące schematy.