Komunikaty PR

Lepione w Magnolia Park

2020-10-15  |  14:00
Biuro prasowe
Kontakt
Adriana Kondratowicz
PR Expert

Przestrzenna 48/3
50-533 Wrocław
akondratowicz|prexpert.com.pl| |akondratowicz|prexpert.com.pl
+48 502 332 358
www.prexpert.com.pl

Polska tradycja, ale przełamana nowoczesnością. A do tego nutka orientu i smaki Europy. W Magnolia Park właśnie otworzyła się nowa restauracja. Serwuje także dania wegetariańskie i wegańskie.

W nowej restauracji w Magnolia Park lepi się pierogi, kopytka, kluski śląskie i przyrządza inne tradycyjne specjały kuchni polskiej: gołąbki, naleśniki, mielone, schabowe, karkówki, polędwiczki i też nasze, choć z pochodzenia litewskie, cepeliny. – Dzięki obecności tej restauracji menu Magnolia Park będzie jeszcze bardziej zróżnicowane. Cieszymy się z dołączenia Lepione do naszej oferty gastronomicznej, ponieważ to marka znana i lubiana, która wciąż rozwija sieć swoich lokali – mówi Joanna Sawośko-Duda z Multi Corporation, dyrektorka Magnolia Park.

Lepione serwuje przysmaki kojarzące się z babcinymi specjałami - proste, pyszne i domowe, ale podane z odrobiną współczesności: ekologicznie, zdrowo i sezonowo. Oprócz tego wprowadza do menu smaki kuchni europejskiej oraz azjatyckiej. Są również dania wegetariańskie, wegańskie i bezglutenowe. Są zupy, makarony, a spécialité de la maison są pierogi z szarpaną wieprzowiną i autorskim sosem BBQ. – To dania na każdą kieszeń. Warto pamiętać, że w ostatnich godzinach otwarcia restauracji ceny spadają – zaznacza Joanna Sawośko-Duda.

Lepione to restauracja samoobsługowa. Znajduje się na poziomie 1, tuż przy sklepie Smyk oraz restauracji OHH! Sushi & Grill. Zajęła powierzchnię 340 mkw.

Na terenie największej galerii handlowej we Wrocławiu działa kilkanaście restauracji i kawiarni, z szeroką ofertą asortymentową. Są to: Burger King, Costa Coffee, Cukiernia Sowa, Express Oriental, Frankie's, Karmello, KFC, Le Cafe, Lepione, Lody Barton, Kołacz na Okrągło, McDonald's, North Fish, Ohh! Sushi & Grill, Owocowy Raj, Pasibus, Pizza Hut, Pizza Hut Express, Salad Story, Sevi Kebab, Starbucks, Subway, Vege Life, Summer Taste, Sushi dla mnie, Wedel Pijalnia Czekolady oraz kawiarnia Helios Cafe.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: PR Expert
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd! Biuro prasowe
2024-12-31 | 10:00

Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd!

Wraz z nowym rokiem OSM Piątnica powraca z kampanią reklamową „Przejdź na dobrą stronę mocy”, promującą Skyry – jogurty typu islandzkiego. Dzięki wysokiej zawartości
Żywienie Ciasta na sylwestrowy stół
2024-12-30 | 14:50

Ciasta na sylwestrowy stół

Ile ciast potrzeba na świąteczno-noworoczny stół, aby domownicy byli zadowoleni? Wszystko zależy od liczby zaproszonych gości, ale jesteśmy pewni, że często wystarczy jedno ciasto,
Żywienie Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]
2024-12-23 | 12:00

Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]

Aż 83% Polaków wyrzuca jedzenie świąteczne między 23 a 30 grudnia. To przekłada się na 61,7 tys. ton, czyli aż 1,6 kg na osobę. Choć najczęściej wyrzucaną kategorią

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Konsument

Będzie ubywać mięsa na stołach Polaków. Eksperci radzą ograniczyć spożycie nawet o dwie trzecie

Produkcja zwierzęca nie zniknie, ale będzie musiała zostać ograniczona – oceniają eksperci rynku żywności i podkreślają, że przemawiają za tym zarówno względy zdrowotne, jak i środowiskowe. Obecnie przeciętny Polak zjada ok. 75 kg mięsa rocznie, a wskazywana przez dietetyków zdrowa granica to ok. 20–25 kg.

Podróże

Radosław Majdan: W ferie jedziemy z chłopcami w góry. Nie umiem jeździć na nartach i nie ciągnie mnie na stok

W przerwie między nagraniami do różnych projektów telewizyjnych i internetowych były piłkarz, a obecnie komentator sportowy wybiera się na odpoczynek. W planach są dwa kierunki: najpierw zagraniczny kurort narciarski, a później jakieś egzotyczne miejsce. Radosław Majdan zaznacza jednak, że sam nie potrafi jeździć na nartach, bo jako zawodowy sportowiec miał zapisane w kontrakcie, że nie może ryzykować na stoku. Ten wyjazd organizuje jednak z myślą o synach i ma nadzieję, że najmłodszy Heniu też szybko połknie bakcyla jak jego bracia.