Makaron – szybki sposób na pyszny obiad z Czosnkiem białym konserwowym OLE!
Jesteś w ciągłym biegu i nie masz czasu na przygotowanie posiłku? Postaw na makaron i kilka sprawdzonych składników, a w kilka minut przygotujesz pyszne, sycące danie. Czosnek biały konserwowy OLE! to chrupiący, aromatyczny dodatek, który zawsze będzie Twoim kulinarnym wsparciem.
Makaron oferuje niemal nieograniczone możliwości kulinarne – od klasycznych wersji z sosem pomidorowym, poprzez kompozycje z owocami morza, aż po lekkie sałatki makaronowe. Niezależnie od tego, na jakie smaki się zdecydujemy, jedno jest pewne – warto wybrać doskonałe dodatki, które w kilka chwil pozwolą nam stworzyć kulinarne arcydzieło we własnej kuchni.
Czosnek konserwowy biały OLE! to zdecydowanie jeden ze składników, który w tym pomoże. Dzięki marynowanej formie, jest gotowy do użycia w każdej chwili. Niezwykle chrupiące, delikatne w smaku ząbki idealnie komponują się z różnorodnymi sosami, pozwalając błyskawicznie stworzyć propozycje oparte na pomidorach, serze czy warzywach. To szybki sposób na urozmaicenie każdego posiłku.
Przygotuj kremowy Makaron z pieczonymi pomidorami i Czosnkiem białym konserwowym OLE! https://wole-ole.pl/recipes/makaron-z-pieczonymi-pomidorami-i-czosnkiem/ i przekonaj się, jak z pomocą odpowiednich dodatków, możesz ugotować szybko, coś pysznego.
Szukasz więcej przepisów na dania z makaronem i nie tylko? Daj się zainspirować! Odwiedź koniecznie PRZEPIŚNIK OLE! na: www.wole-ole.pl
__________________________
Czosnek biały konserwowy OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: ok 11 zł

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tylko 7% Polaków wie, co oznacza pierwotna czystość wody
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.