Komunikaty PR

Muśnij sobie!

2023-02-06  |  10:15
Biuro prasowe

Musy owocowe Herbapol powstają z minimum 300 g owoców na 300 g produktu i są dostępne w trzech wariantach smakowych: Truskawki, Wiśnie oraz Mango & Brzoskwinie. Mają aksamitną, gęstą konsystencję i są niezwykle wygodne w użyciu: wystarczy odkręcić opakowanie, polać danie – i zajadać!

Jak dziś chcemy gotować? Różnorodnie, wygodnie i ze smakiem! Coraz szersze kulinarne horyzonty sprawiają, że przygotowywanie domowych posiłków dla wielu z nas nie jest już przykrym obowiązkiem, lecz przyjemnością i formą hobby. Dbamy o to, by nasze domowe menu było różnorodne i ciekawe, a przyrządzane dania – smakowite i efektownie podane. Jednocześnie nie chcemy spędzać w kuchni długich godzin, dlatego doceniamy takie produkty, dzięki którym przygotowanie potraw czy przekąsek może być szybsze i prostsze. Odpowiedzią na te potrzeby jest nowa propozycja Herbapolu.

Owocowe, gotowe, pyszne …

… właśnie takie są musy Herbapol! Zapewniają one niezwykle szerokie kulinarne możliwości. Można ich użyć w zasadzie do każdego domowego deseru. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do lodów i ciast – bezy, tortów, serników i wielu innych, a także muffinów i ciasteczek. Nadadzą pyszny, owocowy smak gofrom. Będą idealnym dodatkiem do naleśników, a także do omletów serwowanych na słodko, racuchów czy pancakes. Urozmaicą poranną owsiankę, stanowiąc jej smakowity, owocowy akcent. Świetnym pomysłem będzie dodanie ich do przyrządzanych w domu koktajli czy smoothies. Lista możliwości ich użycia jest długa, a jedynym ograniczeniem jest … kulinarna wyobraźnia!

Nasze nowości są z pewnością o wiele bardziej wszechstronne w zastosowaniu niż tradycyjne dżemy – mówi Magdalena Mikołajczyk, Brand Manager w Herbapol-Lublin S.A. - To owocowe smaki, które kochają Polacy, a także gwarancja jakości od zaufanej marki Herbapol. Musy są znakomitą propozycją dla całej rodziny, a także zaproszeniem do kreatywnego gotowania i dobrej zabawy w kuchni.

W linii musów Herbapolu dostępne są trzy warianty, oparte na lubianych, owocowych smakach: Truskawki, Wiśnie, a także propozycja z nutą egzotyki, czyli Mango & Brzoskwinie. Produkty wyróżnia łatwość i szybkość użycia. Opakowanie jest bardzo wygodne. Wystarczy je odkręcić, wycisnąć mus, polać nim danie, deser czy przekąskę – i gotowe!

 

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI? Biuro prasowe
2024-08-02 | 01:00

SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?

Miesiąc temu, restauracja NUTA pod batutą Chefa Andrei Camastry powtórzyła swój sukces sprzed roku, utrzymując kulinarnego Oscara – gwiazdkę Michelin. Jest to gwarancja
Żywienie Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!
2024-07-30 | 15:35

Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!

Marzysz o podróży dookoła świata, smakując przy tym smaków różnorodnych kuchni? Dzięki produktom marki FRoSTA, z łatwością przygotujesz szybkie i smaczne dania
Żywienie Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!
2024-07-30 | 13:15

Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!

Rooibos, Yerba Mate i Matcha, czyli propozycje z linii Herbatki Świata Big-Active, są niczym bilet w najodleglejsze rejony globu. Najwyższej jakości składniki i starannie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Dom i ogród

Beata Pawlikowska: Wiele razy planowałam życie w różnych miejscach z dala od Polski. Kupiłam nawet kawałek dżungli w Amazonii

Podróżniczka zaznacza, że choć do tej pory przemierzyła świat wzdłuż i wszerz, odwiedzając wiele nietuzinkowych zakątków, to najbardziej ze wszystkich ukochała sobie dżunglę amazońską. Ma do tego miejsca ogromny sentyment, lubi tam wracać i ładować życiowe akumulatory. Jak zaznacza, przebywanie wśród Indian, którzy są niezwykle dobrzy, prawdomówni i uczciwi, przywraca jej wiarę w ludzi i w lepszy świat. Beata Pawlikowska cieszy się również z tego, że kiedyś udało jej się kupić kawałek dżungli i ten wyjątkowy nabytek ma dla niej szczególne znaczenie.

Handel

Branża kosmetyczna z coraz większym wpływem na krajową gospodarkę. Polska jest piątym największym eksporterem kosmetyków w UE

Z najnowszego raportu „Kosmetyczna Polska”, który opublikowano po siedmiu latach od poprzedniego raportu o stanie sektora, wynika, że krajowa branża kosmetyczna jest w dobrej kondycji, z roku na rok się rozwija, a jej znaczenie zarówno dla polskiej gospodarki, jak i eksportu rośnie. Zmieniają się odbiorcy polskich kosmetyków, co związane jest z brexitem i sankcjami nałożonymi na Rosję. Prognozy zakładają dalszy wzrost wartości sektora, jednak stoi przed nim wiele wyzwań, z których najważniejsze dotyczą implementacji przepisów Europejskiego Zielonego Ładu.

Ochrona środowiska

Ocieplenie się klimatu oznacza poważne zmiany leśnego ekosystemu. Sosny, świerki czy modrzewie będą stopniowo zastępowane innymi gatunkami

Sosna zwyczajna, świerk pospolity, modrzew europejski i brzoza brodawkowata zajmują dziś 75 proc. powierzchni lasów w Polsce. Te cztery gatunki są najbardziej wrażliwe na wzrost temperatury i jego pośrednie skutki. Wielomiesięczne okresy suszy i gwałtowne huragany osłabiają drzewostany, które następnie padają ofiarą patogenów pojawiających się w naszym klimacie. – Nie grozi nam wylesienie, tylko wyparcie jednych gatunków przez inne. W konsekwencji czeka nas rewolucyjna zmiana ekosystemów – ocenia przyrodnik, dr hab. Krzysztof Świerkosz, prof. Uniwersytetu Wrocławskiego.