Na dobry nastrój tylko Przysmak Studencki od Wawel!
Marka Wawel wprowadziła w ostatnim czasie do swojego portfolio zupełną nowość -pyszną czekoladę Przysmak Studencki w dwóch odsłonach: mlecznej i gorzkiej. Obie z dużą zawartością wyśmienitych dodatków: orzeszków arachidowych, rodzynek oraz galaretek i tylko z Dobrymi Składnikami - bez aromatów, oleju palmowego substancji konserwujących i emulgatora E476. To idealna propozycja dla każdego miłośnika słodkości, niezależnie od wieku! Nie czekaj i już dziś sprawdź, jakie są dobre!
Nowość, która rozpływa się w ustach
Czy jesteś gotowy na coś przepysznego i chcesz sprawić przyjemność sobie i swoim bliskim? Jeśli tak, mamy dla Ciebie dobrą wiadomość! Dla każdego miłośnika pysznych połączeń smakowych, marka Wawel wprowadziła do swojego portfolio zupełnie nową czekoladę Przysmak Studencki, dostępną w dwóch wersjach: z delikatną mleczną czekoladą oraz pyszną wytrawną czekoladą Gorzka 70% cocoa. Nowy produkt pysznie zaskakuje dużą zawartością (bo aż 28%) wyśmienitych dodatków, jak orzeszki arachidowe, rodzynki i galaretki. Czekolada, podobnie jak wszystkie słodycze marki Wawel, zawiera tylko Dobre Składniki. Nie znajdziemy w niej sztucznych aromatów, substancji konserwujących, oleju palmowego i E476. Samo dobro! Jeśli jeszcze nie znasz Czekolady Przysmak Studencki od Wawel, to zdecydowanie czas to zmienić!
- Przysmak Studencki, Czekolada gorzka - połączenie wytrawnej gorzkiej czekolady 70% cocoa z bogactwem wyśmienitych dodatków (28%), takich jak orzechy arachidowe, rodzynki i galaretki. Pyszny wybór dla każdego! Produkt nie zawiera oleju palmowego, sztucznych aromatów i E476. Tylko Dobre Składniki!
Sugerowana cena detaliczna: ok. 3,50 zł
- Przysmak Studencki, Czekolada mleczna – to delikatna mleczna czekolada z dużą (aż 28%) zawartością pysznych orzeszków arachidowych, rodzynek i galaretek. Stworzona w oparciu o Dobre Składniki - bez barwników, sztucznych aromatów, emulgatora E476 czy oleju palmowego.
Sugerowana cena detaliczna: ok. 3,50 zł

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień
Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.
Ochrona środowiska
Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.
Moda
Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.