Komunikaty PR

Na dobry nastrój tylko Przysmak Studencki od Wawel!

2020-01-13  |  11:12
Biuro prasowe

Marka Wawel wprowadziła w ostatnim czasie do swojego portfolio zupełną nowość -pyszną czekoladę Przysmak Studencki w dwóch odsłonach: mlecznej i gorzkiej. Obie z dużą zawartością wyśmienitych dodatków: orzeszków arachidowych, rodzynek oraz galaretek i tylko z Dobrymi Składnikami - bez aromatów, oleju palmowego substancji konserwujących i emulgatora E476. To idealna propozycja dla każdego miłośnika słodkości, niezależnie od wieku! Nie czekaj i już dziś sprawdź, jakie są dobre!

Nowość, która rozpływa się w ustach

Czy jesteś gotowy na coś przepysznego i chcesz sprawić przyjemność sobie i swoim bliskim? Jeśli tak, mamy dla Ciebie dobrą wiadomość! Dla każdego miłośnika pysznych połączeń smakowych, marka Wawel wprowadziła do swojego portfolio zupełnie nową czekoladę Przysmak Studencki, dostępną w dwóch wersjach: z delikatną mleczną czekoladą oraz pyszną wytrawną czekoladą Gorzka 70% cocoa. Nowy produkt pysznie zaskakuje dużą zawartością (bo aż 28%) wyśmienitych dodatków, jak orzeszki arachidowe, rodzynki i galaretki. Czekolada, podobnie jak wszystkie słodycze marki Wawel, zawiera tylko Dobre Składniki. Nie znajdziemy w niej sztucznych aromatów, substancji konserwujących, oleju palmowego i E476. Samo dobro! Jeśli jeszcze nie znasz Czekolady Przysmak Studencki od Wawel, to zdecydowanie czas to zmienić!

  • Przysmak Studencki, Czekolada gorzka - połączenie wytrawnej gorzkiej czekolady 70% cocoa z bogactwem wyśmienitych dodatków (28%), takich jak orzechy arachidowe, rodzynki i galaretki. Pyszny wybór dla każdego!  Produkt nie zawiera oleju palmowego, sztucznych aromatów i E476. Tylko Dobre Składniki!

Sugerowana cena detaliczna: ok. 3,50 zł

  • Przysmak Studencki, Czekolada mleczna – to delikatna mleczna czekolada z dużą (aż 28%) zawartością pysznych orzeszków arachidowych, rodzynek i galaretek. Stworzona w oparciu o Dobre Składniki - bez barwników, sztucznych aromatów, emulgatora E476 czy oleju palmowego.

Sugerowana cena detaliczna: ok. 3,50 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY! Biuro prasowe
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,
Żywienie Polskie Trendy Grillowe 2024: Steki Premium na Topie
2024-09-25 | 14:00

Polskie Trendy Grillowe 2024: Steki Premium na Topie

Na koniec sezonu grillowego 2024 roku widać wyraźnie wzrost zainteresowania stekami premium, które stają się modnym „must have” na grillu. Coraz więcej Polaków

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Konsument

Rośnie zapotrzebowanie na dietetyków. Przekłada się to na rozwój kierunków studiów związanych z żywieniem

Ostatnie lata przyniosły duży rozwój kierunków studiów związanych z żywieniem człowieka i dietetyką. Zapotrzebowanie na ekspertów w tych dziedzinach rośnie przede wszystkim ze względu na większą świadomość społeczną na temat wpływu diety na zdrowie i życie. A Polacy wciąż najbardziej ufają poradom żywieniowym właśnie ze strony lekarzy i dietetyków. Nowe kadry są potrzebne także producentom żywności i placówkom edukacyjnym, np. do prowadzenia edukacji zdrowotnej, nowego obowiązkowego przedmiotu w szkołach, a także w rozwoju dziedziny sprofilowanego żywienia.

Psychologia

Piotr Zelt: Tygodniowo udaje mi się przejechać na rowerze 250–300 kilometrów. Bardzo fajnie to czyści głowę i jest to forma medytacji sportowej

Aktor z dumą przyznaje, że robi niesamowite wyniki na rowerze szosowym. Nie wyobraża już sobie życia bez dwóch kółek i w każdą trasę wyjeżdża spokojny, bo umie sam naprawić większość usterek. Piotr Zelt preferuje aktywny styl życia, bo jak podkreśla – sport pomaga mu zachować dobrą kondycję, pozwala pozbyć się stresu i poprawia samopoczucie. Od wielu lat uprawia windsurfing, narciarstwo alpejskie, a także gra w hokeja.