Komunikaty PR

Najlepsze słodycze od serca dla walentynki

2023-02-10  |  13:30
Biuro prasowe

Już za kilka dni obchodzimy Walentynki. To idealna okazja, by sprawić ukochanej osobie radość i podarować słodki prezent od serca. Specjalnie na tę okazję marka Wawel przygotowała wyjątkową ofertę z limitowanymi produktami oraz dedykowanymi opakowaniami.

Słodycze prosto od serca

Walentynki to ten szczególny dzień w roku, kiedy miłość wręcz unosi się w powietrzu! Chętniej okazujemy uczucia, którymi darzymy nasze sympatie i mówimy „kocham” na różne sposoby. Jako słodki prezent dla drugiej połówki doskonale sprawdzi się Królewskie Mleczko, czyli puszysta pianka w okrągłym kształcie, oblana ciemną czekoladą Wawel, dostępna w dwóch wariantach smakowych: waniliowym oraz śmietankowym. Atrakcyjne różowe opakowanie z aksamitnymi wykończeniami i jego szkatułkowy kształt sprawiają, że Królewskie Mleczko z Wawelu to idealny pomysł na walentynkowy upominek oraz słodki dodatek do wieczoru we dwoje.

Na miłośników kultowych czekoladek nadziewanych: Malaga, Tiki Taki i Kasztanki w  bombonierce 330 g, czeka limitowane opakowanie z serduszkiem, idealnie wpisujące się w walentynkowy klimat. Równie dobrym pomysłem na wyrażenie uczuć jest czekolada nadziewana Malina z Różą 275 g. To pyszne połączenie delikatnej dzikiej róży z puszystą śmietankową masą z drobinkami słodkiej maliny. Czekolada zapakowana jest w elegancki, subtelnie różowy kartonik prezentowy z motywem serca, który wyraża więcej niż słowa.

 

Królewska jakość zamknięta w słodyczach

Słodkie prezenty stworzone z dbałością o każdy szczegół to najprostszy sposób na powiedzenie „kocham”, „tęsknię” czy „dziękuję” naszym najbliższym. W swojej Ofercie Okazjonalnej Wawel proponuje wachlarz słodyczy na różne okazje. Jako pyszny i elegancki upominek z pewnością sprawdzą się też cukierki w czekoladzie Marcepan w szykownej, czarnej puszce ze złotymi zdobieniami czy Trufle w czekoladzie w subtelnym brązowo-złotym kartoniku 240 g, a także Śliwka w czekoladzie zapakowana w elegancki 200 g kartonik w kształcie kwiatka.

 

Czekolady Premium – wyselekcjonowana przyjemność

Linia czekolad Premium marki Wawel to elegancka propozycja wytrawnych smaków dla najbardziej wymagającego podniebienia. Każda z czekolad ma wysokiej jakości, krótki skład, a długi proces konszowania masy czekoladowej sprawia, że konsystencja tabliczek jest idealnie gładka. Na niepowtarzalny aromat i głębię smaku czekolad Wawel z linii Premium wpływa najwyższej jakości miazga kakaowa, produkowana ze starannie wyselekcjonowanych odmian kakaowca. Wszystkie słodkie propozycje prezentowe na nadchodzące okazje zostały stworzone zgodnie z ideą Dobrych Składników – produkcja opiera się na bazie wysokiej jakości surowców oraz na krótkich, tradycyjnych recepturach: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI? Biuro prasowe
2024-08-02 | 01:00

SERWIS NA GWIAZDKĘ MICHELIN – CZEGO SPODZIEWAĆ SIĘ W NAGRODZONEJ RESTAURACJI?

Miesiąc temu, restauracja NUTA pod batutą Chefa Andrei Camastry powtórzyła swój sukces sprzed roku, utrzymując kulinarnego Oscara – gwiazdkę Michelin. Jest to gwarancja
Żywienie Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!
2024-07-30 | 15:35

Kuchnie świata na talerzu z FRoSTA!

Marzysz o podróży dookoła świata, smakując przy tym smaków różnorodnych kuchni? Dzięki produktom marki FRoSTA, z łatwością przygotujesz szybkie i smaczne dania
Żywienie Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!
2024-07-30 | 13:15

Egzotyczne podróże z Big-Active… bez wychodzenia z domu!

Rooibos, Yerba Mate i Matcha, czyli propozycje z linii Herbatki Świata Big-Active, są niczym bilet w najodleglejsze rejony globu. Najwyższej jakości składniki i starannie

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Bogumiła Wander

Bogumiła Wander: Bardzo tęsknię za telewizją, oglądam bez przerwy. Żałuję, że tak wcześnie odeszłam z pracy

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Bogumiły Wander, jednej z najbardziej cenionych postaci polskiego świata medialnego. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Dom i ogród

Beata Pawlikowska: Wiele razy planowałam życie w różnych miejscach z dala od Polski. Kupiłam nawet kawałek dżungli w Amazonii

Podróżniczka zaznacza, że choć do tej pory przemierzyła świat wzdłuż i wszerz, odwiedzając wiele nietuzinkowych zakątków, to najbardziej ze wszystkich ukochała sobie dżunglę amazońską. Ma do tego miejsca ogromny sentyment, lubi tam wracać i ładować życiowe akumulatory. Jak zaznacza, przebywanie wśród Indian, którzy są niezwykle dobrzy, prawdomówni i uczciwi, przywraca jej wiarę w ludzi i w lepszy świat. Beata Pawlikowska cieszy się również z tego, że kiedyś udało jej się kupić kawałek dżungli i ten wyjątkowy nabytek ma dla niej szczególne znaczenie.

Handel

Branża kosmetyczna z coraz większym wpływem na krajową gospodarkę. Polska jest piątym największym eksporterem kosmetyków w UE

Z najnowszego raportu „Kosmetyczna Polska”, który opublikowano po siedmiu latach od poprzedniego raportu o stanie sektora, wynika, że krajowa branża kosmetyczna jest w dobrej kondycji, z roku na rok się rozwija, a jej znaczenie zarówno dla polskiej gospodarki, jak i eksportu rośnie. Zmieniają się odbiorcy polskich kosmetyków, co związane jest z brexitem i sankcjami nałożonymi na Rosję. Prognozy zakładają dalszy wzrost wartości sektora, jednak stoi przed nim wiele wyzwań, z których najważniejsze dotyczą implementacji przepisów Europejskiego Zielonego Ładu.

Ochrona środowiska

Ocieplenie się klimatu oznacza poważne zmiany leśnego ekosystemu. Sosny, świerki czy modrzewie będą stopniowo zastępowane innymi gatunkami

Sosna zwyczajna, świerk pospolity, modrzew europejski i brzoza brodawkowata zajmują dziś 75 proc. powierzchni lasów w Polsce. Te cztery gatunki są najbardziej wrażliwe na wzrost temperatury i jego pośrednie skutki. Wielomiesięczne okresy suszy i gwałtowne huragany osłabiają drzewostany, które następnie padają ofiarą patogenów pojawiających się w naszym klimacie. – Nie grozi nam wylesienie, tylko wyparcie jednych gatunków przez inne. W konsekwencji czeka nas rewolucyjna zmiana ekosystemów – ocenia przyrodnik, dr hab. Krzysztof Świerkosz, prof. Uniwersytetu Wrocławskiego.