Komunikaty PR

NOWOŚĆ OLE! Bruchetta, która sprosta wszystkim Twoim kulinarnym wyzwaniom

2021-05-20  |  10:35
Biuro prasowe

Koneserzy śródziemnomorskiej kuchni doceniają Bruschetta OLE! przede wszystkim
za intensywność aromatu, smak Włoch, wspomnienie słońca i wakacji. Propozycja OLE! stanowi kwintesencję prostoty zamkniętej w wygodnym słoiczku z fuzją najlepszych kulinarnych tradycji. Odkryj prawdziwą głębie, która zniewala zmysły – daj się oczarować.

 

Obłędny smak i gotowość podania – Bruschetta OLE!

NOWOŚĆ OLE! Bruschetta z oregano w towarzystwie czosnku – to gwarancja 100% satysfakcji. Wyjątkowy smak ukryty w świeżych pomidorach i specjalnej mieszance ziół to przepis na udaną ucztę z ulubionymi przekąskami czy daniami.

Bruschetta OLE! czyli soczyste pomidory z dodatkiem oregano i czosnku stanowią przysmak, który nigdy się nie nudzi, a sposoby na jej wykorzystanie to niekończąca się lista, którą ogranicza nasza wyobraźnia. Wystarczy odkręcić wieczko słoiczka, aby uwolnić moc aromatu, który pobudzi nasze zmysły, odkrywając głębie smaku.

Do dań prostych i tych bardziej złożonych

Bezsprzeczną zaletą Bruchetta pomidory + oregano + czosnek OLE! jest jej uniwersalność. Doskonale komponuje się ze świeżą, przypieczoną bagietką jako słoneczna i kolorowa przekąska
w ciągu dnia. Pozwoli wykreować wytrawny lunch w formie niebanalnych naleśników wypełnionych śródziemnomorskim smakiem. Bruschetta OLE! sprosta kulinarnym wyzwaniom tym prostym jak
i bardziej skomplikowanym. Ulubione zastosowanie Bruschetta dla każdego będzie inne, ale jedno jest pewne – Twoje dania jeszcze nigdy nie były tak proste do stworzenia i tak smaczne!

Jeśli dotychczas brakowało w Twojej kuchni gotowego produktu, który rozbudzi Twoje zmysły
i przeniesie w śródziemnomorskie klimaty… Bruschetta OLE! stworzona została z myślą o Tobie. ________________________

Bruschetta pomidory + oregano + czosnek OLE!

Pojemność: 200 ml
Cena: ok. 8 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl

 

PRZEPIS: Szybka pizza z patelni z Bruchetta OLE! (składniki na jedną mini pizze)

Składniki:
Ciasto:

  • 100g mąki

  • 65 ml wody

  • łyżka oliwy

  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

  • szczypta soli

Nadzienie: wersja podstawowa (możemy modyfikować składniki - możemy również przygotować wersję mięsną z salami/szynką/kiełbasą lub wersje wegetariańską)

  • Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!

  • 2 łyżki przecieru pomidorowego z ziołami

  • ¾ opakowania mozzarelli

  • czerwona cebula

  • listki bazylii

Wszystkie składniki na ciasto pizzy mieszamy, a potem wyrabiamy w kulę. Wałkujemy na płat wielkości patelni. Patelnię (zimną) smarujemy (za pomocą pędzelka) oliwą i kładziemy rozwałkowany płat. Podsmażam, aż od spodu pizza będzie zrumieniona. Obracamy i wierzch smarujemy sosem przecierem. Na to nakładamy Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!, ulubione dodatki, mozzarellę i plasterki cebuli.

Przykrywamy pokrywką lub drugą patelnią o podobnej średnicy (jeśli nie mamy przykrywki). Smażymy 10 min. Uważając aby spód się nie przypalił.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Moda

Klaudia Zioberczyk: Doszłam już do takiego momentu, że jak wchodzę do sklepu, to mówię: wcale tego nie potrzebuję. Teraz stawiam na jakość, a nie na ilość

Modelka zdaje sobie sprawę z tego, że trzeba być bardzo ostrożnym, by nie dać się nabrać na różne sztuczki marketingowe, nie ulegać czarowi wyprzedaży i promocji, a zamiast tego kompletować swoją garderobę z ponadczasowych zestawów, które będzie można wykorzystać na różne okazje. Klaudia Zioberczyk uważa, że greenwashing, czyli wywoływanie u konsumentów poszukujących towarów eko mylnego wrażenia, że oferowany produkt taki właśnie jest, to nieuczciwa praktyka. Temu zjawisku postanowiła więc dokładnie się przyjrzeć w swojej pracy magisterskiej.

Konsument

Możliwość zakupu online może zachęcić kolejne grupy Polaków do ubezpieczeń zdrowotnych. Dziś korzysta z nich już prawie 5,5 mln osób

Polska jest jednym z liderów Europy w obszarze cyfryzacji sektora usług medycznych. Świadczą o tym m.in. popularność elektronicznych narzędzi zapewniających dostęp do danych zdrowotnych, e-recept czy wirtualna diagnostyka. Polacy są też otwarci na innowacje w zakresie ubezpieczeń zdrowotnych, z których korzysta już blisko 5,5 mln osób. Za pomocą nowej cyfrowej platformy Medicover chce zachęcić klientów do samodzielnej konfiguracji i zakupu polis online.

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień

Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.