NOWOŚĆ OLE! Bruchetta, która sprosta wszystkim Twoim kulinarnym wyzwaniom

Koneserzy śródziemnomorskiej kuchni doceniają Bruschetta OLE! przede wszystkim
za intensywność aromatu, smak Włoch, wspomnienie słońca i wakacji. Propozycja OLE! stanowi kwintesencję prostoty zamkniętej w wygodnym słoiczku z fuzją najlepszych kulinarnych tradycji. Odkryj prawdziwą głębie, która zniewala zmysły – daj się oczarować.
Obłędny smak i gotowość podania – Bruschetta OLE!
NOWOŚĆ OLE! Bruschetta z oregano w towarzystwie czosnku – to gwarancja 100% satysfakcji. Wyjątkowy smak ukryty w świeżych pomidorach i specjalnej mieszance ziół to przepis na udaną ucztę z ulubionymi przekąskami czy daniami.
Bruschetta OLE! czyli soczyste pomidory z dodatkiem oregano i czosnku stanowią przysmak, który nigdy się nie nudzi, a sposoby na jej wykorzystanie to niekończąca się lista, którą ogranicza nasza wyobraźnia. Wystarczy odkręcić wieczko słoiczka, aby uwolnić moc aromatu, który pobudzi nasze zmysły, odkrywając głębie smaku.
Do dań prostych i tych bardziej złożonych
Bezsprzeczną zaletą Bruchetta pomidory + oregano + czosnek OLE! jest jej uniwersalność. Doskonale komponuje się ze świeżą, przypieczoną bagietką jako słoneczna i kolorowa przekąska
w ciągu dnia. Pozwoli wykreować wytrawny lunch w formie niebanalnych naleśników wypełnionych śródziemnomorskim smakiem. Bruschetta OLE! sprosta kulinarnym wyzwaniom tym prostym jak
i bardziej skomplikowanym. Ulubione zastosowanie Bruschetta dla każdego będzie inne, ale jedno jest pewne – Twoje dania jeszcze nigdy nie były tak proste do stworzenia i tak smaczne!
Jeśli dotychczas brakowało w Twojej kuchni gotowego produktu, który rozbudzi Twoje zmysły
i przeniesie w śródziemnomorskie klimaty… Bruschetta OLE! stworzona została z myślą o Tobie. ________________________
Bruschetta pomidory + oregano + czosnek OLE!
Pojemność: 200 ml
Cena: ok. 8 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl
PRZEPIS: Szybka pizza z patelni z Bruchetta OLE! (składniki na jedną mini pizze)
Składniki:
Ciasto:
-
100g mąki
-
65 ml wody
-
łyżka oliwy
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
szczypta soli
Nadzienie: wersja podstawowa (możemy modyfikować składniki - możemy również przygotować wersję mięsną z salami/szynką/kiełbasą lub wersje wegetariańską)
-
Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!
-
2 łyżki przecieru pomidorowego z ziołami
-
¾ opakowania mozzarelli
-
czerwona cebula
-
listki bazylii
Wszystkie składniki na ciasto pizzy mieszamy, a potem wyrabiamy w kulę. Wałkujemy na płat wielkości patelni. Patelnię (zimną) smarujemy (za pomocą pędzelka) oliwą i kładziemy rozwałkowany płat. Podsmażam, aż od spodu pizza będzie zrumieniona. Obracamy i wierzch smarujemy sosem przecierem. Na to nakładamy Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!, ulubione dodatki, mozzarellę i plasterki cebuli.
Przykrywamy pokrywką lub drugą patelnią o podobnej średnicy (jeśli nie mamy przykrywki). Smażymy 10 min. Uważając aby spód się nie przypalił.

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Moda

Klaudia Zioberczyk: Doszłam już do takiego momentu, że jak wchodzę do sklepu, to mówię: wcale tego nie potrzebuję. Teraz stawiam na jakość, a nie na ilość
Modelka zdaje sobie sprawę z tego, że trzeba być bardzo ostrożnym, by nie dać się nabrać na różne sztuczki marketingowe, nie ulegać czarowi wyprzedaży i promocji, a zamiast tego kompletować swoją garderobę z ponadczasowych zestawów, które będzie można wykorzystać na różne okazje. Klaudia Zioberczyk uważa, że greenwashing, czyli wywoływanie u konsumentów poszukujących towarów eko mylnego wrażenia, że oferowany produkt taki właśnie jest, to nieuczciwa praktyka. Temu zjawisku postanowiła więc dokładnie się przyjrzeć w swojej pracy magisterskiej.
Konsument
Możliwość zakupu online może zachęcić kolejne grupy Polaków do ubezpieczeń zdrowotnych. Dziś korzysta z nich już prawie 5,5 mln osób

Polska jest jednym z liderów Europy w obszarze cyfryzacji sektora usług medycznych. Świadczą o tym m.in. popularność elektronicznych narzędzi zapewniających dostęp do danych zdrowotnych, e-recept czy wirtualna diagnostyka. Polacy są też otwarci na innowacje w zakresie ubezpieczeń zdrowotnych, z których korzysta już blisko 5,5 mln osób. Za pomocą nowej cyfrowej platformy Medicover chce zachęcić klientów do samodzielnej konfiguracji i zakupu polis online.
Żywienie
Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień

Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.