Komunikaty PR

NOWOŚĆ! Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! - prawdziwe arcydzieło smaku!

2020-03-30  |  14:56
Biuro prasowe

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy Biuro prasowe
2024-04-25 | 15:00

Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy

Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie Według wielu ekspertów, współczesny model jedzenia zakładający trzy posiłki dziennie i przekąski nie ma podstaw
Żywienie Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty
2024-04-25 | 12:40

Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty

Produkcja pierwszej MINIczekolady Danusia rozpoczęła się na początku XX wieku, kiedy to krakowski Mistrz Czekolady - Adam Piasecki - stworzył wyjątkową recepturę, a sam produkt nazwał
Żywienie Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania
2024-04-24 | 11:00

Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania

24 kwietnia przypada Europejski Dzień Śniadania. Jest to doskonała okazja, by przypomnieć, jak ważną rolę odgrywa ten poranny posiłek w naszym życiu oraz przygotować pyszne, zdrowe i

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Film

Julia Kamińska: Najnowszy singiel pokazuje moje drugie, wulgarne oblicze. Nie chcę się już bać, tylko móc wreszcie wyrażać siebie nawet w bardzo odważnych tekstach

Wokalistka podkreśla, że poprzez utwór „Dobrze się mamy MSNR” chciała zaprezentować odbiorcom nieco inne oblicze niż to, które znają z jej dotychczasowych projektów zawodowych. Niektórych jej nowa odsłona zaskoczyła, a nawet zbulwersowała. Julia Kamińska nie boi się jednak krytyki i również w swojej twórczości chce podejmować tematy trudne i kontrowersyjne. A już w maju ukaże się jej debiutancka płyta. Jesienią natomiast artystka zamierza wyruszyć w trasę koncertową właśnie z piosenkami z tego albumu.

Gwiazdy

Joanna Jędrzejczyk: Przygotowuję się do udziału w stand-upach. Będę miała 30 występów i spróbuję rozśmieszyć gości swoimi historiami

Na pewien czas zawodniczka MMA zamienia ring na scenę i dołącza do stand-upowego teamu. Czeka ją 30 występów, do których musi się solidnie przygotować, by zaciekawić widzów i porwać ich do wspólnej zabawy. Joanna Jędrzejczyk ma nadzieję, że sprawdzi się w roli stand-uperki, a jeśli nawet zdarzą się jej jakieś potknięcia, to nie zamierza się poddawać, bo przecież to dopiero jej pierwszy taki projekt, a trening czyni mistrza, zarówno w sporcie, jak i w aktorstwie.

Konsument

Zmiany klimatu uderzają w portfele konsumentów. Podniosą ceny żywności nawet o 3 pkt proc. rocznie

Coraz wyższe średnie temperatury obserwowane na świecie przekładają się na wzrost cen żywności. Problem dotyczy zarówno krajów rozwiniętych, jak i rozwijających się. Naukowcy z Poczdamskiego Instytutu Badań nad Wpływem Klimatu obliczyli, że do 2035 roku zdarzenia klimatyczne podniosą ceny żywności o 0,9–3,2 pkt proc. rocznie, a ogólny poziom inflacji o 0,3–1,1 pkt proc. Naukowcy przeanalizowali dane dotyczące zmian cen artykułów żywnościowych ze 120 krajów świata w ciągu ostatnich 30 lat.