Komunikaty PR

NOWOŚĆ! Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! - prawdziwe arcydzieło smaku!

2020-03-30  |  14:56
Biuro prasowe

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!

Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!

Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste.  Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!

Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!

Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Dorota Gardias: Moja piosenka nagrana z Bartasem Szymoniakiem odniosła ogromny sukces. Wiążę z nią pewne plany

Prezenterka pogody podkreśla, że ma w życiu kilka pasji, które szczególnie pielęgnuje. Jedną z nich jest śpiewanie. Nuci nie tylko pod prysznicem, ale swoje umiejętności wokalne prezentuje również na eventach, imprezach okolicznościowych i w programach rozrywkowych. Dorota Gardias nie kryje satysfakcji z tego, że kilka miesięcy temu mogła zaśpiewać w duecie z Bartasem Szymoniakiem, a utwór „Wszystko i nic” bardzo przypadł do gustu odbiorcom. Teraz marzy o tym, by móc wykonać go „na żywo” podczas festiwalu.

Media i PR

Reklama suplementów diety przez influencerów podlega pewnym ograniczeniom. Kontrolują to GIS i UOKiK

Rekomendacje influencerów mają znaczenie w wielu kategoriach zakupowych. Z raportu przygotowanego przez Wavemaker „Influencerzy pod lupą: etyka w social mediach” wynika, że 30 proc. internautów bierze je pod uwagę przy podejmowaniu decyzji zakupowych dotyczących leków i suplementów diety. Reklamy suplementów diety w Polsce podlegają pewnym ograniczeniom. Przykładowo nie można przypisywać im właściwości leczniczych, bo nie są to leki, ani też właściwości wspomagających, które nie są poparte badaniami. Te kwestie sprawdza GIS. UOKiK z kolei może skontrolować poprawne oznaczenie przekazu reklamowego w social mediach.

Moda

Qczaj: Kiedyś na każde wyjście musiałem kupić sobie coś nowego. Teraz już nie chcę kupować kolejnych garniturów, by potem wyrzucać je na śmietnik

Zdaniem trenera, by zadbać o środowisko naturalne i zmniejszyć ilość odpadów, trzeba chociażby zrezygnować z impulsywnych zakupów w sklepach z odzieżą i w modzie postawić na bardziej zrównoważone rozwiązania. Qczaj zachęca więc do zmiany nawyków i refleksji nad własnymi potrzebami. Najpierw bowiem powinniśmy ocenić, czy dany zakup naprawdę jest konieczny, czy może w szafie mamy już podobną rzecz, którą z powodzeniem można ponownie wykorzystać. On sam, na przekór nieprzychylnym komentarzom i krytyce internautów, kilka razy założył już ten sam garnitur i znów za jakiś czas zamierza się w nim pokazać.