NOWOŚĆ! Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! - prawdziwe arcydzieło smaku!

Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!
Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!
Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste. Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!
Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!
Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________
Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł
Charakterystyczny aromat tych małych przysmaków z pewnością zachwyci ich miłośników. Otwierasz poręczny słoiczek i rozpoczynasz niezwykłą kulinarną podróż
po skąpanych w słońcu gajach, czując niezapomnianą woń świeżych oliwek. Chwilo trwaj!
Samodzielna przekąska lub dodatek do innych dań? To właśnie nowa propozycja od OLE!
Pastena – pasta z czarnych oliwek to niezastąpiony składnik zimnych przekąsek i dań na ciepło. Wyjątkowość smaku, która dzięki niej zagości w Twojej kuchni to klucz do kreacji kulinarnych dzieł sztuki w domowym zaciszu. Z OLE! to bardzo szybkie i proste. Wiosenny piknik lub plenerowym spotkanie z przyjaciółmi? Połącz przyjemne z praktycznym i twórz niezapomniane, wypełnione wyjątkowym smakiem momenty w towarzystwie Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!
Spróbuj połączenia Pasteny z paluszkami grissini, nachosami czy krakersami. To aromatyczna pasta, której smakiem możesz cieszyć się od razu po otwarciu słoiczka. Tworzenie dań na ciepło z Pasteną OLE! to czysta przyjemność. W kilka minut przygotujesz niebanalny, posiłek na wynos – dodając ją na przykład do makaronu. Wystarczy całość dokładnie wymieszać, aby móc delektować się wyjątkowym aromatem oliwkowej pasty. Zachęcamy też do wypróbowania jej jako dodatku lub nadzienia do ciasta francuskiego lub kruchych, wytrawnych pasztecików. Ostrzegamy tylko, że takie połączenie może uzależniać!
Wybierz Pastenę – pastę z czarnych oliwek marki OLE! i stwórz prawdziwe domowe arcydzieła smaku!
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________
Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 250 ml
Cena: około 8,99 zł

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tylko 7% Polaków wie, co oznacza pierwotna czystość wody
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.