Nowość prosto z południa w restauracjach MAX Premium Burgers!
Hill+Knowlton Strategies
Plac Konesera
03-736 Warszawa
biuroprasowe|hkstrategies.com| |biuroprasowe|hkstrategies.com
+48 22 536 38 00
hkstrategies.pl
Smokey Chipotle z linii Grand Deluxe to propozycja dla miłośników wyrazistych smaków, dostępna w czterech wariantach proteinowych.
Od teraz goście restauracji MAX Premium Burgers będą mogli spróbować pysznej, sezonowej nowości inspirowanej smakiem gorącego Meksyku. Smokey Chipotle to unikalna kompozycja delikatnej, pszennej bułki, chrupiących krążków cebulowych, piklowanej czerwonej cebuli, sosu z wyczuwalnym aromatem pikantnej, dymnej papryczki i mnóstwem świeżych dodatków. Smokey Chipotle z linii Grand Deluxe – gwarantującej najwyższą jakość i gramaturę produktów. To jednak nie koniec zmian, bo w menu pojawią się także nowe Serki Camembert.
Z myślą o wszystkich klientach sieci, Smokey Chipotle w lokalach MAX-a w całej Polsce będzie dostępne w aż czterech odsłonach, zarówno mięsnych, jak i bezmięsnych. Wśród nich znajdą się warianty z wołowiną i kurczakiem, a także propozycje dla wegetarian z roślinnym Delifresh Plant Beef lub serem halloumi.
Smokey Chipotle będzie dostępny we wszystkich restauracjach sieci od 16 stycznia w cenie 19,45 zł i 25,95 zł w zestawie.

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień
Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.
Ochrona środowiska
Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.
Moda
Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.