Odkryj doskonałość smaku czarnych oliwek drylowanych OLE!
Nie bez powodu kuchnia śródziemnomorska uznawana jest za jedną z najlepszych
na świecie. Oparta na rybach, dużej ilości warzyw i od czasu do czasu, lampce wytrawnego wina, zdobyła wielu wielbicieli na całym świecie i króluje na ich talerzach. Jednym z jej nieodłącznych elementów są oliwki, które charakteryzuje niepowtarzalny smak i bogaty wachlarz zastosowań.
Oliwki to jedne z najpopularniejszych składników kuchni wprost z śródziemnomorskich wybrzeży.
Oliwki czarne drylowane OLE! to niebanalny, charakterystyczny aromat, który może stać się prawdziwym afrodyzjakiem Twoich dań.
Oliwki czarne drylowane OLE! mają nieco „wytrawny”, aczkolwiek delikatny smak, w porównaniu z ich zieloną odmianą. W żaden sposób nie ujmuje im to wykwintności, a tylko sprawia, że świetnie komponują się zarówno z różnymi rodzajami mięs czy ryb oraz idealnie pasują do sałatek i makaronów. To też ciekawy składnik koreczków i innych imprezowych przystawek.
Ta oliwkowa propozycja od OLE! stanowi prawdziwą inspirację kulinarną, która wychodzi poza ramy wyłącznie tradycyjnych śródziemnomorskich dań. Mnogość ich zastosowań zależy tylko od naszej wyobraźni.
Podkreślą smak wielu potraw i nadadzą im wykwintnego charakteru. Kto raz spróbuje oliwek z trudem powtrzyma chęć dodania ich do wielu popularnych i lubianych dań. To propozycja, którą z pewnością warto wdrożyć do codziennej diety.
Oliwki czarne drylowane OLE! są właśnie dla Ciebie!
Pomysłów i przepisów szukaj w PRZEPIŚNKU OLE!: www.wole-ole.pl
________________________________________
Oliwki czarne drylowane OLE!
Pojemność: 110 g/240 ml
Cena: 6,00 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień
Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.
Ochrona środowiska
Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.
Moda
Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.