Komunikaty PR

Oliwki drylowane czarne OLE! Śródziemnomorski smak zamknięty w słoiczku

2024-07-22  |  12:00
Biuro prasowe

Aromatyczne Oliwki drylowane czarne OLE!  to przekąska, która porywa w kulinarną podróż. Wyśmienite jako klasyczny dodatek do pizzy, oczarują smakoszy również w daniach z makaronem czy sałatkach.

 

Oliwki to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych składników kuchni śródziemnomorskiej.

Czarna odmiana to prawdziwa perełka wśród warzywnych przysmaków.  Ich głęboki, intensywny kolor jest wynikiem dłuższego dojrzewania na drzewie, co nadaje im wyrafinowany, bogaty smak.

 

Oliwki drylowane czarne OLE! to esencja śródziemnomorskiego smaku zamknięta w słoiczku. Każda oliwka jest starannie wyselekcjonowana, aby zapewnić najwyższą jakość i doskonały smak. Idealne do sałatek, pizzy, kanapek czy jako samodzielna przekąska – oliwki OLE! to niezawodny sposób na wprowadzenie śródziemnomorskiego klimatu do codziennej kuchni.

 

Wypróbuj przepis na Makaron tagliatelle w sosie winno śmietanowym z oliwkami https://wole-ole.pl/recipes/makaron-tagliatelle-w-sosie-winno-smietanowym-z-oliwkami/ i oczaruj domowników prawdziwym wakacyjnym smakiem.

 

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki drylowane czarne OLE!

Pojemność: 240 ml
Cena: ok 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.