Komunikaty PR

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! Wyjątkowo nadziana przekąska

2024-06-10  |  10:00
Biuro prasowe

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to smaczna przekąska, która łączy w sobie tradycyjny śródziemnomorski smak z odrobiną nowoczesności, tworząc harmonijną kompozycję na każde podniebienie.

 

Oliwki cieszą się nieustanną popularnością na stołach całego świata. Cenione za swoje niepowtarzalne walory smakowe, stanowią istotny element kuchni śródziemnomorskiej. Charakteryzują się bogatym, wyrazistym smakiem oraz wszechstronnością w zastosowaniach kulinarnych. Oliwki doskonale komponują się zarówno z delikatnymi, jak i bardziej intensywnymi składnikami, dzięki czemu są niezastąpione w sałatkach, tapas, a także jako dodatek do dań głównych.

 

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to idealna propozycja zarówno dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki, jak i tych, którzy lubią odkrywać kulinarne nowości. Ich intensywny smak wzbogacony delikatną paprykową pastą, każdej potrawie, nada wyjątkowego, śródziemnomorskiego charakteru. Dzięki produktom OLE!, kulinarne eksperymenty zawsze będą pełne inspiracji i niezapomnianych doznań smakowych.

Wypróbuj przepis na Proteinową zapiekankę z ziołami, warzywami i oliwkami https://wole-ole.pl/recipes/proteinowa-zapiekanka-z-ziolami-warzywami-i-oliwkami/ Przekonaj się sam jak wyjątkowo „nadziane” są Oliwki z pastą paprykową zielone OLE!

 

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki z pastą paprykową

Pojemność: 240 ml Cena: ok 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Co 3. Polak nie wie o tegorocznych zmianach w opłatach za plastikowe opakowania Biuro prasowe
2024-06-25 | 13:40

Co 3. Polak nie wie o tegorocznych zmianach w opłatach za plastikowe opakowania

Niemal 30 proc. respondentów uważa, że nowe opłaty za jednorazowe opakowania z tworzyw sztucznych są zbyt wysokie. Nawet 60 proc. ankietowanych planuje ograniczenie ich kupowania w
Żywienie Activia rozwija ofertę jogurtów pitnych bez dodatku cukru
2024-06-25 | 10:15

Activia rozwija ofertę jogurtów pitnych bez dodatku cukru

W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie konsumentów na produkty niezawierające cukrów dodanych oraz zainteresowanie jogurtami w formie pitnej, portfolio marki Activia zostało
Żywienie Wytrawny dżem z pomidorów, cynamonu i chili
2024-06-25 | 01:00

Wytrawny dżem z pomidorów, cynamonu i chili

Lato zamknięte w słoiku niekoniecznie musi smakować owocami. Kiedy znudzi nam się już żelowanie truskawek, wiśni czy porzeczek, możemy sięgnąć po warzywa. Wytrawne dżemy to świetny

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Konsument

Polacy wśród narodów najczęściej odwiedzających Czechy. Południowy sąsiad chce przyciągnąć więcej polskich turystów, nie tylko do Pragi

Prawie połowa polskich turystów podróżujących do Czech obiera za cel stolicę tego kraju. Chociaż w ostatnich latach chętniej podróżujemy do innych regionów naszego południowego sąsiada, wciąż wiele miejsc i atrakcji pozostaje nieodkrytych przez Polaków. Czesi chcą to zmienić i ruszają z dwiema kampaniami promocyjnymi skierowanymi do polskich turystów, które mają pokazać nieco inne Czechy, niż do tej pory znaliśmy. Potencjał jest, bo Polacy już dziś stanowią trzecią najliczniejszą grupę gości zagranicznych na czeskim rynku.

Konsument

Naukowcy stworzyli zdrowszą odmianę czekolady. Wykorzystali do tego wyrzucane dotąd części owocu kakaowca

W ostatnich miesiącach o czekoladzie mówiło się przede wszystkim w kontekście rosnących w zawrotnym tempie cen kakao. Teraz głośno jest również o zupełnie nowym podejściu do produkcji tego słodkiego przysmaku. W czekoladzie 2.0, nad którą pracują naukowcy, maksymalnie wykorzystywane są składniki owocu kakaowca, m.in. soku z miąższu i części łupiny. Nowy produkt ma więcej wartości odżywczych, a cykl jego produkcji jest mniej inwazyjny dla środowiska, przy czym smak ma pozostać bez większych zmian. Nowość ma szansę trafić na sklepowe półki już za dwa–trzy lata.