Komunikaty PR

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! Wyjątkowo nadziana przekąska

2024-06-10  |  10:00
Biuro prasowe

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to smaczna przekąska, która łączy w sobie tradycyjny śródziemnomorski smak z odrobiną nowoczesności, tworząc harmonijną kompozycję na każde podniebienie.

 

Oliwki cieszą się nieustanną popularnością na stołach całego świata. Cenione za swoje niepowtarzalne walory smakowe, stanowią istotny element kuchni śródziemnomorskiej. Charakteryzują się bogatym, wyrazistym smakiem oraz wszechstronnością w zastosowaniach kulinarnych. Oliwki doskonale komponują się zarówno z delikatnymi, jak i bardziej intensywnymi składnikami, dzięki czemu są niezastąpione w sałatkach, tapas, a także jako dodatek do dań głównych.

 

Oliwki z pastą paprykową zielone OLE! to idealna propozycja zarówno dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki, jak i tych, którzy lubią odkrywać kulinarne nowości. Ich intensywny smak wzbogacony delikatną paprykową pastą, każdej potrawie, nada wyjątkowego, śródziemnomorskiego charakteru. Dzięki produktom OLE!, kulinarne eksperymenty zawsze będą pełne inspiracji i niezapomnianych doznań smakowych.

Wypróbuj przepis na Proteinową zapiekankę z ziołami, warzywami i oliwkami https://wole-ole.pl/recipes/proteinowa-zapiekanka-z-ziolami-warzywami-i-oliwkami/ Przekonaj się sam jak wyjątkowo „nadziane” są Oliwki z pastą paprykową zielone OLE!

 

Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki z pastą paprykową

Pojemność: 240 ml Cena: ok 8 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Handel

Polscy naukowcy pracują nad materiałami budowlanymi z roślin. Szerokie zastosowanie mogą mieć przede wszystkim konopie

W związku ze zmianami klimatycznymi i kurczącymi się zasobami naturalnymi naukowcy szukają nowoczesnych, odnawialnych materiałów budowlanych. Przyszłość budownictwa może należeć do roślin jednorocznych – przede wszystkim słomy i konopi. Naukowcy z Wydziału Leśnego i Technologii Drewna z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu pracują nad materiałami roślinnymi, które mogą zastąpić tradycyjne surowce.

Podróże

Tomasz Jacyków: Nie lubię uczestniczyć w wakacyjnym obłędzie migracji ludzi. Unikam jak ognia tego, na co inni czekają cały rok

Stylista zaznacza, że nieco na przekór w wakacje dużo pracuje, a po nich, kiedy kurorty świecą już pustkami, on odpoczywa. W tym roku jednak ze względu na nadmiar obowiązków zawodowych i nawiązanie współpracy z branżą filmową pod znakiem zapytania staje jego urlop, który planował na przełomie września i października.