Komunikaty PR

Pasztety Dworskie – wykwintny smak na święta

2024-12-17  |  17:00
Biuro prasowe

Boże Narodzenie to niezwykły czas, pełen ciepła i rodzinnych spotkań. To chwile, gdy przy wspólnym stole delektujemy się potrawami i przysmakami, które tworzą wyjątkową atmosferę świąt. Wśród bożonarodzeniowych dań nie może zabraknąć niepowtarzalnych Pasztetów Dworskich, które łączą staropolską tradycję z nowoczesnymi trendami.

Pasztety Dworskie to wykwintne specjały przygotowywane z najwyższej jakości mięs – dzika, jelenia, kaczki lub królika. Starannie doprawiane wyselekcjonowanymi ziołami i przyprawami, inspirowane są staropolskimi recepturami. Powstają z naturalnych składników, bez konserwantów i sztucznych dodatków, dzięki czemu zachwycają szlachetnym smakiem. To doskonały wybór zarówno na świąteczne przyjęcia, jak i na inne okazje przez cały rok.

Pasztety Dworskie mogą być podawane na wiele sposobów. Idealnie komponują się z pieczywem, ale równie dobrze odnajdą się w bardziej kreatywnych propozycjach. Świetnie nadają się jako nadzienie do tartaletek, wytrawnych ciasteczek czy ślimaczków z ciasta francuskiego. A jeśli chcesz zaskoczyć swoich gości, przygotuj chrupiące grzanki z pasztetem, konfiturą ze śliwek i cebuli, a całość udekoruj świeżymi kiełkami. Takie przekąski z pewnością staną się hitem na świątecznym stole!

Poznaj smaki Pasztetów Dworskich:

Pasztet Dworski z Dzikiem

Wyjątkowy pasztet z mięsem z dzika to wyszukane połączenie najwyższej jakości składników i starannie dobranych przypraw. Każda porcja urzeka pełnią smaku, delikatnością oraz naturalnym aromatem ziół. Idealny zarówno jako przystawka na eleganckie przyjęcia, jak i codzienny dodatek do pieczywa.

Pasztet Dworski z Królikiem

Pasztet przygotowany według tradycyjnej receptury, który zachwyca autentycznością i niepowtarzalnym charakterem. To propozycja dla prawdziwych koneserów, ceniących najwyższą jakość, finezję naturalnych składników oraz subtelny, harmonijny smak.

Pasztet Dworski z Kaczką

Przygotowany z najwyższej jakości mięsa kaczki, doprawiony aromatycznymi ziołami i przyprawami, zachwyca swoją kremową konsystencją oraz bogatym, pełnym smakiem. Idealny jako elegancka przystawka na święta lub przyjęcia, ale również doskonały do codziennych kanapek.

Pasztet Dworski z Jeleniem

Oryginalny smak mięsa z jelenia, doprawiony specjalnie wyselekcjonowanymi przyprawami zachwyci miłośników nietuzinkowych kulinarnych doznań. To prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca nutę luksusu z tradycją. Bez dodatku konserwantów, w pełni naturalny, jest gwarancją najwyższej jakości i wyjątkowego smaku.

Pasztety Dworskie to nie tylko doskonały smak, ale i zaproszenie do wspólnego odkrywania kulinarnych tradycji w nowoczesnym wydaniu. Wybierz jakość, która zamieni każdy posiłek w niezapomniane doświadczenie.

Producent: PROFI S.A.                                                                                                                                                      

  • Pasztet Dworski z Dzikiem (130 g), cena det. ok 8,99 zł
  • Pasztet Dworski z Królikiem (130g), cena det. ok 8,99 zł
  • Pasztet Dworskie z Jeleniem (130g), cena det. ok 8,99 zł
  • Pasztet Dworski z Kaczką (130g), cena det. ok 8,99 zł
  • Więcej informacji na www.pasztetdworski.pl
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Moda

Klaudia Zioberczyk: Doszłam już do takiego momentu, że jak wchodzę do sklepu, to mówię: wcale tego nie potrzebuję. Teraz stawiam na jakość, a nie na ilość

Modelka zdaje sobie sprawę z tego, że trzeba być bardzo ostrożnym, by nie dać się nabrać na różne sztuczki marketingowe, nie ulegać czarowi wyprzedaży i promocji, a zamiast tego kompletować swoją garderobę z ponadczasowych zestawów, które będzie można wykorzystać na różne okazje. Klaudia Zioberczyk uważa, że greenwashing, czyli wywoływanie u konsumentów poszukujących towarów eko mylnego wrażenia, że oferowany produkt taki właśnie jest, to nieuczciwa praktyka. Temu zjawisku postanowiła więc dokładnie się przyjrzeć w swojej pracy magisterskiej.

Konsument

Możliwość zakupu online może zachęcić kolejne grupy Polaków do ubezpieczeń zdrowotnych. Dziś korzysta z nich już prawie 5,5 mln osób

Polska jest jednym z liderów Europy w obszarze cyfryzacji sektora usług medycznych. Świadczą o tym m.in. popularność elektronicznych narzędzi zapewniających dostęp do danych zdrowotnych, e-recept czy wirtualna diagnostyka. Polacy są też otwarci na innowacje w zakresie ubezpieczeń zdrowotnych, z których korzysta już blisko 5,5 mln osób. Za pomocą nowej cyfrowej platformy Medicover chce zachęcić klientów do samodzielnej konfiguracji i zakupu polis online.

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień

Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.