Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą OLE! – imprezowa przekąską lub idealn
Odkryj wyśmienity świat warzywnych przysmaków. Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą
OLE! to idealne proporcje zalewy i zawartych w niej dodatków. To fuzja smaków, która sprawia, że stają się one prawdziwym rarytasem.
Przepisy na przekąski z wykorzystaniem pieczarkowego przysmaku OLE! staną się gwarantowanym hitem każdego udanego spotkania! Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą OLE! to połączenie łagodnego smaku i szerokiego spektrum zastosowań. Doskonale nadają się jako imprezowa przekąska lub składnik koreczków. Na bazie pieczarek OLE! można również przygotować wykwintne sosy na zimno jak i na ciepło będące ważnym dodatkiem głównego dania.
Najwyższej jakości pieczarki dzięki aromatycznej zalewie z nutą gorczycy rozpieszczają nawet najbardziej wymagające podniebienia. Daj się zaskoczyć. Czerp MOC inspiracji z przepisów OLE! Sprawdź sprawdzony przepis na Tofu w sosie z Pieczarkami marynowanymi z marchewką i cebulką OLE!: https://bit.ly/3qO9y51 To tylko 25 minut czasu przygotowania, a wiele chwil wyjątkowości dla Ciebie i Twoich bliskich.
Więcej propozycji znajdziesz w PRZEPISNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl
__________________________________
Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 6 złotych
Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy
Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Teatr
Anna Głogowska: Długo wstydziłam się stanąć na scenie teatralnej. Teraz zaczynam myśleć o sobie jako o aktorce
Tancerka przyznaje, że jakiś czas temu odkryła swoją nową pasję i z przyjemnością próbuje sił w aktorstwie. Postanowiła zamienić parkiet taneczny na teatralną scenę i jak podkreśla, czuje się teraz bardziej swobodnie i ma większe pole do popisu, bo nie musi się sztywno trzymać określonej choreografii, tylko bazuje na swojej kreatywności. Anna Głogowska nie ukrywa, że na początku nie miała odwagi stanąć ramię w ramię z zawodowymi aktorami, ale przekonała się, że też ma talent i sporo do zaoferowania.
Farmacja
Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października
Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.
Żywienie
Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało
Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.