Komunikaty PR

Piekarnik elektryczny z pyrolizą Solgaz EKO SP-67P

2022-02-25  |  12:00
Biuro prasowe
Kontakt

Hanna Gehrke - Gut
GutPR Hanna Gehrke - Gut

ul. Ludwika Rydygiera 14/14
50-249 Wrocław
gutpr|gutpr.pl| |gutpr|gutpr.pl
512078181
gutpr.pl

Jeżeli szukamy możliwości łatwego czyszczenia, szybkiego gotowania, bogatej funkcjonalności i sprzętu wielozadaniowego, piekarnik do zabudowy EKO SP-67P od SOLGAZ będzie dla nas idealnym wyborem. To profesjonalny i niezastąpiony sprzęt kuchenny od polskiego producenta, łączący inteligentne pieczenie z równie inteligentnym, ekologicznym czyszczeniem.

Ekologiczny piekarnik elektryczny do zabudowy EKO SP-67P od SOLGAZ to wysokiej jakości, funkcjonalne i w pełni bezpiecznie urządzenie, które świetnie prezentuje się w każdej kuchni, sprawdzając się zarówno w klasycznych, jak i nowoczesnych aranżacjach. Piekarnik stanowi profesjonalny oraz niezastąpiony sprzęt kuchenny, łączący inteligentne pieczenie z równie… inteligentnym i ekologicznym czyszczeniem.

Eko czyszczenie

Piekarnik do zabudowy SOLGAZ EKO SP-67P został wyposażony w funkcję pyrolizy, umożliwiającą ekologiczne czyszczenie wszelkich zabrudzeń w trakcie jego użytkowania. Dzięki możliwości rozgrzania  urządzenia do temperatury 500 stopni C, podczas pieczenia spalane są nawet najtrudniejsze zanieczyszczenia i plamy tłuszczu. Po zakończonym procesie, pozostaje nam tylko zebranie powstałego popiołu suchą ściereczką.

- Zaletą tej technologii jest możliwość dokładnego wyczyszczenia trudnych zakamarków piekarnika z termoobiegiem, bez konieczności stosowania środków chemicznych. Dzięki temu oszczędzamy mnóstwo czasu i energii – mówi Kamila Prałat, ekspertka firmy SOLGAZ.

Mnogość funkcji i bezpieczeństwo

Oprócz funkcji pyrolizy, ten nowoczesny piekarnik do zabudowy posiada 10 innych funkcji - w tym termoobieg, który rozprowadza ciepło we wnętrzu urządzenia, pozwalając na równomierny wypiek potrawy z każdej strony. Wyposażony jest także w panel dotykowy, dzięki czemu może być sterowany jednym dotknięciem. Urządzenie jest gotowe do pracy w momencie, gdy wybieramy odpowiedni tryb i ustawiamy wymaganą temperaturę. Szybko się nagrzewa i dokładnie wypieka każdą potrawę, pozwalając tym samym na przygotowanie w nim kilkudaniowego obiadu oraz pysznego, domowego ciasta.

SOLGAZ EKO SP-67P to również urządzenie niezwykle bezpieczne – możemy z niego śmiało korzystać nawet wtedy, gdy w domu znajdują się małe dzieci. Jedną z funkcji jest zabezpieczenie w postaci blokady drzwi, która aktywuje się w momencie osiągnięcia wysokiej temperatury wewnątrz urządzenia. Oprócz tego front piekarnika wyposażony jest w 4-warstwowe, chłodzone drzwiczki, które nie poparzą rąk podczas przypadkowego dotknięcia, będąc również zabezpieczeniem w momencie czyszczenia komory.

Funkcjonalne wnętrze

W przypadku piekarnika SOLGAZ EKO SP-67P, nie bez znaczenia jest również jego design. Sprzęt charakteryzuje się niezwykle eleganckim i minimalistycznym wyglądem, doskonale prezentując się w każdej konfiguracji małej i dużej kuchni -  zarówno klasycznej, jak i tej bardziej nowoczesnej. Dużą rolę odgrywają kompaktowe wymiary - 595 x 595 x 550 mm, a także odpowiednio funkcjonalna głębokość wynosząca 67 litrów czy zastosowanie teleskopowych prowadnic. Pomimo tych zalet warto pamiętać, aby dokładnie zmierzyć przestrzeń pod piekarnik do zabudowy – dzięki temu z całą pewnością dokładnie wpasujemy sprzęt w wyposażenie naszej kuchni. Decydując się na ten model piekarnika, oszczędzimy również na rachunkach za energię – sprzęt cechuje się wysoką efektywnością energetyczną A.

Zaawansowana funkcjonalność piekarników nie tylko ułatwia przygotowywanie wyśmienitych dań, ale także znacząco usprawnia proces czyszczenia po każdym użyciu. Przykładem wysokiej jakości sprzętu AGD jest ekologiczny piekarnik do zabudowy SOLGAZ EKO SP-67P z funkcją pyrolizy, który spala nawet najtrudniejsze plamy tłuszczu i zanieczyszczenia powstające podczas pieczenia. A wraz z płytą gazową bez płomieni stanowi zgrany duet, który będzie przydatny w każdej kuchni.

 

Piekarnik elektryczny do zabudowy SOLGAZ EKO SP-67P

Sugerowana cena: 2199 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: GutPR Hanna Gehrke - Gut
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Dom Finaliści konkursu Young Design 2024 – teraz w DOMOTECE! Biuro prasowe
2024-10-04 | 15:00

Finaliści konkursu Young Design 2024 – teraz w DOMOTECE!

Young Design 2024 to wyjątkowa inicjatywa, której celem jest wsparcie młodych projektantów na ich drodze do sukcesu zawodowego. Tegoroczni finaliści zaprezentowali niezwykle
Dom 25-lecie sofy Indivi
2024-10-04 | 10:30

25-lecie sofy Indivi

Pierwsza w historii sofa modułowa BoConcept cieszy się nieustającą popularnością już od 25 lat. Odkryj historię tego klasycznego projektu i dowiedz się, jak został on udoskonalony w 2024
Dom Targi Nieruchomości w Galerii Jurajskiej
2024-10-03 | 13:00

Targi Nieruchomości w Galerii Jurajskiej

Kupno wymarzonego mieszkania to nie lada wyzwanie. Jeszcze większym może być znalezienie dobrej ekipy remontowej, która wykona pracę na czas, lub urządzenie swojego "M". Z

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Farmacja

Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października

Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.

Żywienie

Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało

Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.