Komunikaty PR

Płyta indukcyjna Hoover – niezawodny sprzęt do nowoczesnej kuchni

2020-02-01  |  01:00
Biuro prasowe

Firma Hoover prezentuje nową płytę indukcyjną, idealną dla osób, które chcą przyrządzać smaczne posiłki w krótszym czasie. Urządzenia Hoover H-HOB 500 umożliwiają zaawansowane i zdrowe gotowanie, zapewniają także funkcjonalność oraz ciekawy design.  

Gotowanie pod pełną kontrolą

Zaawansowane możliwości, które oferuje płyta indukcyjna Hoover zdecydowanie ułatwią codzienne przygotowywanie dań. Dzięki funkcji niezależnego sterowania dotykowego można sprawdzić wszystkie ustawienia jednocześnie, zarządzając poziomem mocy każdej ze stref osobno (sterowanie jest bardzo wygodne, ponieważ odbywa się za pomocą intuicyjnego suwaka). Funkcja Power Management umożliwia indywidualne zarządzanie parametrami generowanej mocy i zaprogramowanie jej maksymalnego poboru (urządzenie można zatem bez problemu podłączyć do jednofazowej instalacji elektrycznej). Intuicyjny interfejs gwarantuje łatwy dostęp do szeregu przydatnych funkcji. Za pomocą sterowania dotykowego można wybrać strefę i ustawić moc, funkcję booster (umożliwia szybkie gotowanie z maksymalną mocą), timer, funkcję utrzymania ciepła i funkcję blokady dla dzieci. Płyta indukcyjna Hoover H-HOB 500 posiada również łączone pole bridge. Oznacza to, że można wykorzystywać do gotowania duże naczynia i wspólnie sterować pracą dwóch pól grzejnych, jak jednym. Urządzenie oferuje 9 poziomów mocy (dziesiątym jest funkcja booster).

Oprócz nowoczesnego designu, który z pewnością przypadnie do gustu osobom poszukującym sprzętów do nowoczesnej kuchni, płyty indukcyjne Hoover H-HOB 500 posiadają także funkcję Wi-Fi. Użytkownicy, którzy chcieliby zarządzać domowymi obowiązkami z poziomu smartfona, docenią możliwości oferowane przez aplikację Hoover Wizard. 

Płyty indukcyjne Hoover H-HOB 500 dostępne są w wybranych studiach mebli kuchennych
w cenie 1999 zł.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Dom Urzekające lekkością wnętrza w wakacyjnych klimatach Biuro prasowe
2024-06-25 | 11:00

Urzekające lekkością wnętrza w wakacyjnych klimatach

Miękki, biały piasek pod stopami, zachwycający błękit wody i gorące słońce muskające twarz – to brzmi jak wymarzony scenariusz na wakacyjny odpoczynek. Jeśli do urlopu jeszcze nam
Dom Jak chronić wnętrza przed owadami?
2024-06-25 | 01:00

Jak chronić wnętrza przed owadami?

W okresie letnim, gdy temperatury rosną, otwieramy okna i drzwi, aby wpuścić do naszych domów świeże powietrze. Niestety, jest to również zaproszenie dla owadów. Na
Dom Zielony taras potrzebny od zaraz!
2024-06-24 | 21:00

Zielony taras potrzebny od zaraz!

    Już tylko dni dzielą nas od kalendarzowego lata – to ostatni moment, żeby zbudować lub urządzić taras w ogrodzie. Podpowiadamy, jak szybko stworzyć

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Konsument

Polacy wśród narodów najczęściej odwiedzających Czechy. Południowy sąsiad chce przyciągnąć więcej polskich turystów, nie tylko do Pragi

Prawie połowa polskich turystów podróżujących do Czech obiera za cel stolicę tego kraju. Chociaż w ostatnich latach chętniej podróżujemy do innych regionów naszego południowego sąsiada, wciąż wiele miejsc i atrakcji pozostaje nieodkrytych przez Polaków. Czesi chcą to zmienić i ruszają z dwiema kampaniami promocyjnymi skierowanymi do polskich turystów, które mają pokazać nieco inne Czechy, niż do tej pory znaliśmy. Potencjał jest, bo Polacy już dziś stanowią trzecią najliczniejszą grupę gości zagranicznych na czeskim rynku.

Konsument

Naukowcy stworzyli zdrowszą odmianę czekolady. Wykorzystali do tego wyrzucane dotąd części owocu kakaowca

W ostatnich miesiącach o czekoladzie mówiło się przede wszystkim w kontekście rosnących w zawrotnym tempie cen kakao. Teraz głośno jest również o zupełnie nowym podejściu do produkcji tego słodkiego przysmaku. W czekoladzie 2.0, nad którą pracują naukowcy, maksymalnie wykorzystywane są składniki owocu kakaowca, m.in. soku z miąższu i części łupiny. Nowy produkt ma więcej wartości odżywczych, a cykl jego produkcji jest mniej inwazyjny dla środowiska, przy czym smak ma pozostać bez większych zmian. Nowość ma szansę trafić na sklepowe półki już za dwa–trzy lata.