Rozkoszuj się ulubionymi smakami, kiedy tylko chcesz, z OLE!
Jak zatrzymać czas i cieszyć się aromatycznymi przekąskami bez względu na porę roku?
To proste - wybrać te, których aromat i moc smaku zamknięte zostały w wygodnym słoiczku!
W jesienne dni polecamy sięgnąć po… grzybowe, np. malutkie pieczarki marynowane
z marchewką i cebulą OLE!. Ich dodanie całkowicie zmieni smak niejednego znanego dania.
Zdarzają się momenty, w których nachodzi Cię ochota na aromatyczną warzywną przekąskę? A może chcesz urozmaicić sałatkę, wzbogacić deskę serów lub imprezowe koreczki produktem, który przełamie klasykę i sprawi, że każde danie lub przystawka nabierze głębi smaku?
Na każde z powyższych pytań, odpowiedź jest tylko jedna: marynowane pieczarki z marchewką
i cebulą od OLE!. Dzięki starannie dobranym składnikom i wyjątkowej zalewie przeniesiesz
się w niezwykły świat warzywnych przysmaków.
Jakość produktów, które dodajemy na co dzień do naszych dań musi być jak najwyższa - to oczywiste.
OLE o tym wie i dlatego od ponad 25 lat dokłada wszelkich starań, aby każdy wyprodukowany słoiczek wypełniały jak najlepsze i najsmaczniejsze warzywa
Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą szybko staną się niezastąpioną pozycją, którą możesz dodawać do dań na ciepło i na zimno. Przy zakupie, lepiej od razu zaopatrz się w więcej niż jeden słoiczek, bo gdy raz ich spróbujesz, trudno Ci będzie powstrzymać się przed wyjedzeniem wszystkich.
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________
Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 8 zł
Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze
Słodkie święta z Haribo
Świąteczne wariacje na temat kiełbasy
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Partner Serwisu Zdrowie
Media
Michel Moran: Dorota Szelągowska jest dobrą i prawdziwą osobą, a coraz mniej prawdziwych ludzi na tym świecie. Jesteśmy przyjaciółmi, odkąd spotkaliśmy się w programie
Znany szef kuchni cieszy się z tego, że dane mu jest realizować tak ważny dla niego projekt zawodowy wspólnie z Dorotą Szelągowską. Choć wcześniej sporadycznie spotykali się na korytarzach TVN–u, to dopiero na planie programu „MasterChef Nastolatki” mieli okazję bliżej się poznać. Szybko nawiązali nić porozumienia i zostali przyjaciółmi. Teraz obydwoje nie szczędzą sobie pochwał i miłych słów.
Styl życia
Maria Sadowska: Niektórym się nie chce i zamiast malowania pisanek używają gotowych barwników albo naklejek. Dla mnie to jedna z najważniejszych tradycji świątecznych
Reżyserka podkreśla, że w kultywowaniu tradycji przygotowywania pisanek nigdy nie wybiera drogi na skróty. Nie dla niej więc gotowanie jajek w łupinach cebuli czy ozdabianie naklejkami. Maria Sadowska preferuje ręcznie malowane pisanki i tuż przed Wielkanocą angażuje do tego swoich bliskich. Jej zdaniem to doskonała okazja do pogłębienia relacji rodzinnych, a także do uruchomienia czasem uśpionych pokładów wyobraźni i kreatywności.
Handel
Polacy jedzą coraz mniej jaj. Częściej sięgają po te z chowu alternatywnego, za które są skłonni zapłacić więcej
Od 10 lat sukcesywnie rośnie udział alternatywnych systemów chowu kur niosek. Pochodzi z nich już co trzecie opakowanie jaj, choć nadal w klatkach żyje ponad 37 mln kur. Stopniowe zmiany w hodowli to skutek większej świadomości konsumentów, za którymi podąża branża HoReCa. Są oni gotowi nawet zapłacić więcej za jajka, które pochodzą z chowu nieklatkowego.