Komunikaty PR

Smak i zapach owoców granatu ze słonecznej Grecji w każdej szklance!

2024-11-04  |  10:35
Biuro prasowe

Syropy cieszą się dużą popularnością przez cały rok. Latem służą jako prosty i wygodny sposób na upragnione orzeźwienie. Jesienią i zimą szczególnie chętnie sięgamy po różne warianty Maliny lub Imbir, które dolane do gorącej herbaty zmieniają ją w aromatyczny, przyjemnie rozgrzewający napój. A niezależnie od aury i sezonu, dzięki syropom zawsze możemy poczuć smak i aromat owoców –  tych rodzimych, jak malina, wiśnia, żurawina, czarna porzeczka, a także egzotycznych – jak arbuz, mango, kiwi czy pomarańcza.

W ofercie Herbapolu dostępnych jest wiele różnorodnych wariantów smakowych syropów, a teraz marka wprowadziła kolejną pyszną propozycję: Grenadynę. Co ją wyróżnia? Bardzo lubiany smak owoców granatu, który perfekcyjnie łączy w sobie przyjemną słodycz i wspaniałe orzeźwienie. Grenadyna Herbapolu powstaje na bazie soku z owoców granatu pochodzących ze słonecznej Grecji. Nie tylko cieszy pysznym smakiem, ale też nadaje napojom intensywny kolor.

Podobnie jak inne warianty suplementów diety w postaci syropu Herbapol, także i Grenadyna dostarcza organizmowi witaminy: C, B6 i D oraz cynk, które pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Jest również bardzo łatwa w przygotowaniu – klasycznie dwie łyżki syropu należy zalać 200 ml wody oraz wydajna – jedna butelka wystarcza na 21 szklanek napoju.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Unsplash
2025-07-31 | 06:00

NDP i brak wzajemności standardów –pięta Achillesa unijnej polityki handlowej

W raporcie Równi i równiejsi? Czas na środki lustrzane w handlu produktami rolnymi pisano o podwójnych standardach w polityce UE dotyczącej
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

W 2030 roku zetki będą stanowić jedną trzecią globalnej siły roboczej. Ich odmienne od starszej generacji oczekiwania zmienią podejście firm

Wśród kluczowych kryteriów, którymi przedstawiciele pokolenia Z kierują się przy wyborze pracodawcy, są: atrakcyjne wynagrodzenie, atmosfera w firmie i zachowanie równowagi między życiem zawodowym i prywatnym. Trzy czwarte managerów nie jest zadowolonych z młodych absolwentów szkół wyższych, wskazując na ich słabą motywację, brak profesjonalizmu i niskie umiejętności organizacyjne. Analitycy rynku pracy podnoszą, że aby przyciągnąć do siebie młode talenty i utrzymać je w strukturach firmy, pracodawcy muszą wprowadzić szereg zmian, szczególnie w zakresie kultury organizacyjnej.

Muzyka

Dorota Gardias: Moja piosenka nagrana z Bartasem Szymoniakiem odniosła ogromny sukces. Wiążę z nią pewne plany

Prezenterka pogody podkreśla, że ma w życiu kilka pasji, które szczególnie pielęgnuje. Jedną z nich jest śpiewanie. Nuci nie tylko pod prysznicem, ale swoje umiejętności wokalne prezentuje również na eventach, imprezach okolicznościowych i w programach rozrywkowych. Dorota Gardias nie kryje satysfakcji z tego, że kilka miesięcy temu mogła zaśpiewać w duecie z Bartasem Szymoniakiem, a utwór „Wszystko i nic” bardzo przypadł do gustu odbiorcom. Teraz marzy o tym, by móc wykonać go „na żywo” podczas festiwalu.