Komunikaty PR

Smak i zapach owoców granatu ze słonecznej Grecji w każdej szklance!

2024-11-04  |  10:35
Biuro prasowe

Syropy cieszą się dużą popularnością przez cały rok. Latem służą jako prosty i wygodny sposób na upragnione orzeźwienie. Jesienią i zimą szczególnie chętnie sięgamy po różne warianty Maliny lub Imbir, które dolane do gorącej herbaty zmieniają ją w aromatyczny, przyjemnie rozgrzewający napój. A niezależnie od aury i sezonu, dzięki syropom zawsze możemy poczuć smak i aromat owoców –  tych rodzimych, jak malina, wiśnia, żurawina, czarna porzeczka, a także egzotycznych – jak arbuz, mango, kiwi czy pomarańcza.

W ofercie Herbapolu dostępnych jest wiele różnorodnych wariantów smakowych syropów, a teraz marka wprowadziła kolejną pyszną propozycję: Grenadynę. Co ją wyróżnia? Bardzo lubiany smak owoców granatu, który perfekcyjnie łączy w sobie przyjemną słodycz i wspaniałe orzeźwienie. Grenadyna Herbapolu powstaje na bazie soku z owoców granatu pochodzących ze słonecznej Grecji. Nie tylko cieszy pysznym smakiem, ale też nadaje napojom intensywny kolor.

Podobnie jak inne warianty suplementów diety w postaci syropu Herbapol, także i Grenadyna dostarcza organizmowi witaminy: C, B6 i D oraz cynk, które pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Jest również bardzo łatwa w przygotowaniu – klasycznie dwie łyżki syropu należy zalać 200 ml wody oraz wydajna – jedna butelka wystarcza na 21 szklanek napoju.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Egzotycznie orzeźwiająca nowość! Biuro prasowe
2024-11-04 | 11:30

Egzotycznie orzeźwiająca nowość!

Herbata zielona, choć znana od wieków, cieszy się nadal w pełni zasłużoną popularnością. Każdego dnia sięgają po nią osoby, które chcą dbać o swoje dobre samopoczucie i
Żywienie Zioła mają … smak!
2024-11-04 | 10:35

Zioła mają … smak!

Wyjątkowe, ziołowo-owocowe kompozycje znajdziemy w linii herbatek Herbapolu. Teraz pojawiły się w niej dwa nowe warianty: Mięta z cytryną i trawą cytrynową oraz Rumianek z limonką i
Żywienie CocoACH! - kakaowa nowość, że ACH! Poczuj smak Level Wawel!
2024-11-04 | 06:00

CocoACH! - kakaowa nowość, że ACH! Poczuj smak Level Wawel!

Wśród nich znajdują się tabliczka CocoACH! o smaku wiśni (90 g) oraz tabliczka CocoACH! z unikalną kompozycją kakao z chrupiącymi wafelkami (90 g). Do odkrycia są również

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Uroda

Konsument

Sztuczna inteligencja wzbudza w Polakach głównie ciekawość i obawy. Ponad połowa widzi w niej zagrożenie

Prawie połowa Polaków twierdzi, że myśląc o sztucznej inteligencji, odczuwa zaciekawienie, ale aż 39 proc. przyznaje, że są to głównie obawy. Dotyczą one niewłaściwego wykorzystania SI, utraty kontroli nad nią i marginalizacji roli człowieka na rynku pracy. Na razie jednak tylko 11 proc. badanych używa narzędzi opartych na sztucznej inteligencji w swojej pracy. Chociaż rozwiązania te zyskują zwolenników, to wciąż duża grupa pracowników nie wie, w jaki sposób mogłyby one wspomóc ich w obowiązkach zawodowych – wskazuje badanie „Polacy o AI. Codzienność, nadzieje, obawy”.

Ochrona środowiska

Polski rynek roślinny rozwija się wolniej niż na Zachodzie. Kraje z największą konsumpcją mamy szansę dogonić za kilkanaście lat

Wartość rynku roślinnego w Polsce przekroczyła już wartość 1 mld zł. Roślinne zamienniki nabiału stanowią ponad połowę tej kategorii, a silną pozycję w sprzedaży mają alternatywy dla mleka – wynika z raportu Polskiego Związku Producentów Żywności Roślinnej. Polski rynek z rocznymi wydatkami rzędu 4,23 euro na osobę wciąż jednak odbiega od kwot wydawanych na żywność roślinną na Zachodzie. Branża liczy na wsparcie państwa w wykorzystaniu potencjału konsumentów.