Komunikaty PR

Smaki lata w jesiennej kuchni. Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze s

2024-11-07  |  16:00
Biuro prasowe

Jesień to czas, kiedy poszukujemy rozgrzewających i aromatycznych dań, które doskonale wpisują się w klimat chłodniejszych dni. Warto jednak na chwilę przywołać smaki lata, które mogą urozmaicić sezonowe potrawy. Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE! to produkt, który idealnie połączy słoneczną esencję lata z głębokimi smakami jesieni.

W listopadzie, kiedy często sięgamy po kremy z dyni, pieczone warzywa czy zapiekanki, suszone pomidory stają się niezastąpionym dodatkiem. Ich intensywny smak, wzbogacony aromatycznymi ziołami i chrupiącymi pestkami słonecznika, doskonale współgra z jesiennymi przepisami. Dzięki tej kombinacji potrawy zyskują nie tylko dodatkowy smak, ale również teksturę, która sprawia, że każdy kęs jest wyjątkowy. Forma cienkich paseczków, dodatkowo ułatwia i przyspiesza przygotowanie posiłków.

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE! to produkt, który pozwala cieszyć się smakami lata przez cały rok, a jednocześnie stanowi doskonałą bazę do kreowania wykwintnych jesiennych dań. Idealnie sprawdza się w sałatkach, makaronach, czy jako dodatek do pieczonych mięs i warzyw. Szukając inspiracji na szybki, sycący obiad wypróbuj przepis na Makaron z grzybami i suszonymi pomidorami - https://wole-ole.pl/recipes/makaron-z-grzybami-i-suszonymi-pomidorami-w-paskach-w-oleju-ziolami-ze-sloneczkiem-ole/, propozycję, która zachwyci Ciebie i domowników.

Po więcej inspiracji zapraszamy na www.wole-ole.pl. Odkryj pyszny smak śródziemnomorskich przekąsek z Przepiśnikiem OLE!

__________________________

Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami ze słonecznikiem OLE!

Pojemność: 305 ml Cena: ok. 16 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Dom Wąskie regały metalowe do garażu. Praktyczne rozwiązania Biuro prasowe
2025-04-01 | 11:30

Wąskie regały metalowe do garażu. Praktyczne rozwiązania

Organizacja przestrzeni w garażu to wyzwanie, z którym zmaga się wielu właścicieli domów. Wąskie regały metalowe stanowią idealne rozwiązanie tego problemu,
Dom Światło dzienne – naturalny energetyk, który zmieni Twoje życie
2025-02-20 | 17:00

Światło dzienne – naturalny energetyk, który zmieni Twoje życie

Wyobraź sobie, że każdego ranka budzisz się wypoczęty i pełen energii. Co więcej, aby to osiągnąć nie potrzebujesz kolejnej kawy. Wystarczy naturalny, dostępny
Dom Łóżka kontynentalne - przegląd najpopularniejszych modeli
2025-02-04 | 15:00

Łóżka kontynentalne - przegląd najpopularniejszych modeli

Pod lupę bierzemy łóżka kontynentalne, które najczęściej zamawiają ludzie w naszym regionie, a także w całym kraju. Przyglądamy się im z uwagą. Wymieniamy

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Jadwigi Jankowskiej-Cieślak jednej z najbardziej wybitnych polskich aktorek. Z tej okazji pragniemy podzielić się z Państwem jednym z ostatnich wywiadów, jakich udzieliła naszej redakcji.

Gwiazdy

Handel

Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę na to, z jakiego chowu pochodzą

Zarówno spożycie, jak i produkcja jaj w Polsce notują wzrosty. Znacząca większość konsumentów przy zakupie jajek zwraca uwagę na to, czy pochodzą one z chowu klatkowego. Polska jest jednym z liderów w produkcji i eksporcie jajek w UE, ale ma też wśród nich największy udział kur w chowie klatkowym. Oczekiwania konsumentów przyczyniają się powoli do zmiany tych statystyk.

Infrastruktura

Mazowsze ze specjalną ofertą na Wielkanoc i majówkę. Rośnie zainteresowanie podróżami po regionie

Okres wielkanocny i majówkowy, które w tym roku wypadają bardzo blisko siebie, to czas wzmożonego ruchu turystycznego na Mazowszu. Region, który w ubiegłym roku odwiedziła rekordowa liczba turystów, przyciąga m.in. bogactwem kulturowym, różnorodną ofertą atrakcji i nadwiślańskimi krajobrazami. W okresie Wielkiej Nocy w wielu miejscach odbywają się wydarzenia, które mają przybliżyć świąteczne tradycje pielęgnowane od pokoleń.