Komunikaty PR

Śródziemnomorski klimat w Twojej kuchni – to możliwe dzięki oliwkom zielonym z p

2020-07-21  |  15:12
Biuro prasowe

Chcesz rozsmakować się w specjałach znad basenu Morza Śródziemnego i poznać ich największy skarb? Liczy się dla Ciebie wydobycie z produktu prawdziwie południowego
aromatu? Cenisz sobie niepowtarzalne walory smakowe, które usatysfakcjonują nawet najbardziej wymagające podniebienia? Jeśli tak, to z pewnością pokochasz oliwki nadziewane pastą paprykową OLE!

Czy istnieje coś lepszego niż dojrzałe i świeże zielone oliwki? Odpowiedź brzmi: TAK. Zielone oliwki faszerowane pastą paprykową! Bezdyskusyjnie ich największą zaletą jest fuzja smaków, jaką wydobywa się z każdym kolejnym kęsem. Finezyjnie wyważony, wytrawny zapach oliwek
w połączeniu z intensywnym i słodkim smakiem pasty paprykowej, pobudzają wszystkie Twoje zmysły.

Taka warzywna propozycja od OLE! sprawdzi się zarówno do dań na ciepło, np. rozgrzewającego kremu z papryki, jak i do dań na zimno, np. koreczków z serem pleśniowym i oliwkami zielonymi
z pastą paprykową OLE!
Dostępność tak wyjątkowego produktu to idealna okazja do kreatywnych, kulinarnych eksperymentów i tworzenia nowych, smakowitych wersji dobrze znanych, ulubionych dań kuchni śródziemnomorskiej i nie tylko.

Oliwki zielone z pastą paprykową to najbardziej „nadziana” propozycja od OLE!, która łączy w sobie bogactwo smaków i aromatów. Jest niezastąpionym urozmaiceniem w kuchni każdego smakosza, który szuka niebanalnych, kulinarnych inspiracji.

Sprawdź inne propozycje od OLE!... i nadaj śródziemnomorskiego klimatu swoim daniom.

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Oliwki z pastą paprykową OLE!
Pojemność: 240 ml
Cena: ok. 6 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów Biuro prasowe
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Żywienie

Wiktor Dyduła: Praca w charakterze kelnera jest bardzo ciężka fizycznie i psychicznie. Dlatego trzeba dawać napiwki, bo nawet 5 zł może zrobić komuś dzień

Zanim usłyszała o nim cała Polska, Wiktor Dyduła zarabiał między innymi jako animator zabaw dla dzieci, kelner i uliczny grajek. Każde zajęcie miało swoje plusy i minusy, ale jego najbardziej cieszyło to, że dzięki nim może poznawać ciekawych ludzi. Wokalista podkreśla, że ma duży szacunek do pieniądza i prawie zawsze daje też napiwki, bo wie, że to najlepsza forma docenienia pracy tych, którzy nas obsługują w kawiarni czy restauracji.

Ochrona środowiska

Wokół utylizacji odpadów medycznych narosło wiele mitów. Nowoczesne instalacje pozwalają wykorzystać ten proces do produkcji ciepła i energii

Według różnych szacunków w Polsce powstaje od 60 do nawet 200 tys. t odpadów medycznych. Wymagają one specjalnego trybu postępowania, innego niż dla odpadów komunalnych – jedyną dopuszczalną i obowiązującą w świetle polskiego prawa metodą jest ich spalanie. Obecnie zakłady przetwarzania odpadów to nowoczesne instalacje połączone z odzyskiem energii. Termiczne przekształcenie odpadów może też być elementem gospodarki o obiegu zamkniętym.

Moda

Piotr Zelt: Nie latam po sklepach i nie zawalam sobie szafy jakimiś niepotrzebnymi ciuchami. Mam sporo ubrań, które mają po 20 lat, i cały czas je noszę

Aktor zaznacza, że jego garderoba jest skromna, ale zawiera dobre jakościowo ubrania, które choć były kupione nawet dwie dekady temu, wciąż wyglądają jak nowe. Jego zdaniem nie warto ulegać sezonowym trendom i gromadzić w szafie wielu rzeczy, które modne są zaledwie kilka miesięcy. Zamiast tego lepiej zainwestować w ponadczasowe kurtki, marynarki czy buty z dobrych materiałów i dbać o nie tak, by posłużyły jak najdłużej.