Komunikaty PR

SUPERPRODUKT 2020 – Daktyle Deglet Nour HELIO Natura!

2021-04-30  |  10:00

W tegorocznej edycji konkursu „SUPERPRODUKT ŚWIATA KOBIETY 2020”, po raz kolejny zdrowa marka bakalii HELIO została zwycięzcą w kategorii „Żywność – Produkty dietetyczne”otrzymując prestiżową nagrodę za #trendy #healthy #fit przekąskę Daktyle Deglet Nour z linii HELIO Natura!

 

„SUPERPRODUKT ŚWIATA KOBIETY” to ogólnopolski plebiscyt organizowany od 2007 roku przez lidera wśród magazynów poradnikowych, którego celem jest wybór najlepszych, wartych polecenia #trendy produktów, wyróżniających wysoką jakością i innowacyjnością. Tytuł „SUPERPRODUKT” przyznawany jest przez znanych i cenionych ekspertów, na czele z redaktor naczelną miesięcznika „Świata Kobiety” – Ewą Kustroń- Zaniewską. W tegorocznej, 14- tej już edycji prestiżowego konkursu, w gronie jury znalazły się m.in. dziennikarki – Katarzyna Dowbor i Marta Manowska, aktorki: Grażyna Wolszczak i Małgorzata Ostrowska- Królikowska, a także autorka bloga kulinarnego Poezja Smaku - Natalia Ruszkowska-Tabor. 

 

W tym roku, spośród wielu nowości produktowych zgłoszonych do konkursu, największe uznanie jury zdobyły najwyższej klasy Daktyle Deglet Nour firmy HELIO. Super #healthy przekąska z linii bez konserwantów HELIO Natura otrzymała prestiżową statuetkę SUPEPRRODUKTU ŚWIATA KOBIETY 2020! To już kolejna nagroda dla marki HELIO, której bakalie okazały się bezkonkurencyjne w kategorii „Żywność – produkty dietetyczne”. W 2019 roku, SUPERPRODUKTEM została bowiem inna, równie egzotyczna i unikalna #fit przekąska - Jackfruit suszony HELIO Natura. 

Dlaczego Deglet Nour? Bo w porównaniu do zwykłych daktyli, są bardziej mięsiste, a dzięki wyjątkowej strukturze - Daktyle HELIO Natura stanowią doskonałą, naturalnie smaczną przekąskę, ale też idealnie sprawdzają się jako baza zdrowych potraw w codziennej kuchni, m.in. wegetariańskiej. Daktyle Deglet Nour HELIO Natura nie zawierają konserwantów, wyróżniają się niską zawartością sodu i są świetnym zamiennikiem cukru - zarówno w diecie dorosłych, jak i dzieci. 

Nagrodzone daktyle suszone HELIO Natura to #trendy #healthy SUPERPRODUKT, który koniecznie trzeba spróbować, by naturalnie zadbać o zdrowie, ale też… by móc przenieść się, choć na chwilę, do tropikalnych krajów i poczuć smak wakacji za którymi tak bardzo tęsknimy w pandemii.    

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu! Biuro prasowe
2024-09-27 | 09:00

Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!

Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Muzyka

Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci

Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.

Edukacja

MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety

Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.