Komunikaty PR

Suszone pomidory z pieprzem marynowanym w oleju z ziołami OLE! – nie tylko dla

2020-06-22  |  13:56
Biuro prasowe

Dla miłośników kuchni z południa Europy, OLE! przygotowało niezwykłą kompozycję. Smak słodkich pomidorów wzbogacony aromatem mieszanki ziół połączono z nutką pikanterii –  marynowanym pieprzem. To innowacyjne połączenie zaskakuje wyrafinowaniem i jest prawdziwą eksplozją smaków, która uraczy niejedno podniebienie.

Suszone pomidory z pieprzem marynowanym w oleju z ziołami OLE!, sprawdzą się w różnych połączeniach jako dodatek do sałatek, kanapek czy też w nieco konkretniejszych daniach mięsnych, makaronowych czy też domowych zapiekankach z makaronem. Zapewniamy, że wiele ulubionych potraw nabierze zupełnie nowego, zaskakującego smaku - takiego, który pamiętamy z pięknych podróży np. do Włoch, gdzie pomidory to najważniejszy składnik większości dań.

Suszone pomidory z pieprzem marynowanym idealnie pasują do potraw mięsnych, ale także świetnie uzupełniają smak dań wegetariańskich. Zachęcamy do skosztowania i odwagi w odkrywaniu nowych kompozycji smakowych z użyciem właśnie takiej propozycji od OLE!

Sprawdź pozostałe propozycje marki OLE! i... poddaj się wspaniałym kulinarnym doznaniom!

SMACZNEGO!  

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Suszone pomidory z pieprzem marynowanym w oleju z ziołami w OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 8 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu! Biuro prasowe
2024-09-27 | 09:00

Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!

Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Muzyka

Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci

Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.

Edukacja

MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety

Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.