Komunikaty PR

Święta z Green Caffè Nero. Kawiarnie zachęcają do skosztowania sezonowego menu o

2024-12-10  |  13:20
Biuro prasowe
Kontakt
Olimpia Kwiatkowska
oLIVE media

Prosta 20
00-850 Warszawa
o.kwiatkowska|olivemedia.pl| |o.kwiatkowska|olivemedia.pl
0000000000
https://olivemedia.pl/
Do pobrania mp4 ( 22.07 MB )

Green Caffè Nero zaprasza do wspólnego celebrowania świąt w wyjątkowej atmosferze. Kawiarnia przygotowała specjalne menu pełne sezonowych smaków – wśród nich aromatyczne kawy, ciasta oraz wytrawne przekąski. Ruszyła również specjalna akcja „Złota Karta”, dzięki której użytkownicy aplikacji Green Caffè Nero mogą zdobyć limitowany kubek świąteczny za zakup produktów z oferty zimowej. 

Kawiarnie Green Caffè Nero z okazji nadchodzących świąt po raz kolejny zaskakują gości. Specjalnie dla nich została przygotowana niespodzianka – z początkiem grudnia wystartowała akcja promocyjna „Złota Karta”. W ramach niej użytkownicy aplikacji Green Caffè Nero mają możliwość uzbierania 6 Złotych Pieczątek na dodatkowej, wirtualnej Złotej Karcie przy okazji zakupów produktów z oferty świątecznej. Każdy, kto wypełni kartę pieczątkami, otrzyma w aplikacji voucher na darmowy, limitowany kubek świąteczny wielokrotnego użytku. Voucher można wymienić na prezent w kawiarniach Green Caffè Nero w ciągu dwóch tygodni. 

Grudzień i przygotowanie do świąt to dla nas i dla naszych gości zawsze wyjątkowy czas. W tym okresie mogą skosztować pysznych sezonowych specjałów, ale także napić się ulubionego napoju w kubku ze świąteczną szatą graficzną. Wiemy, że ma ona liczne grono wiernych fanów, dlatego w tym roku specjalnie dla nich przygotowaliśmy prezent. W ramach akcji „Złota Karta” będą mogli zdobyć wielorazowy świąteczny kubek, który jeszcze bardziej umili im rozkoszowanie się m.in. „Jeżynową Latte” czy „Wiśnią w czekoladzie”! Odpowiedni nastrój zapewnią również przystrojone wnętrza kawiarni, ponieważ goście będą mogli czerpać radość i przyjemność z naszych specjałów w otoczeniu światełek, choinek i innych świątecznych dekoracji - mówi Ewelina Karpińska, szefowa marketingu w Green Caffè Nero. 

Tegoroczna oferta świąteczna to bogactwo rozgrzewających, korzennych, słodkich oraz wytrawnych smaków, które uzupełniają klasyczne menu. Pojawiły się w nim takie słodkości jak – beza pistacjowa, sernik staropolski, sernik z wiśniami, tort pralinowy oraz cynamonka z posypką malinową. Dla miłośników wytrawnych smaków przygotowano z kolei dwie propozycje z zimowym twistem – sezonową bagietkę w wersji z delikatnym litewskim śledziem, ogórkiem kiszonym i piklowaną kapustą oraz bułeczkę francuską z twarogiem wędzonym, orzechami włoskimi i miodem. Za każdy z tych produktów goście będą mogli otrzymać pieczątkę na Złotej Karcie.

Natomiast wielbiciele kawy mają okazję spróbować jej w trzech zimowych wariantach. Wśród nich kultowa „jeżynowa latte”, w której dominuje słodycz owoców, aromatyczna latte „Wiśnia w czekoladzie” oraz cappuccino „Korzenny Piernik”, którego smak inspirowany jest tradycyjnym piernikiem staropolskim. Za te i inne napoje, goście mogą zdobyć tradycyjne pieczątki w programie lojalnościowym i wymienić je na kawę w prezencie. 

Jednak oprócz delektowania się specjalnymi wydaniami ulubionej kawy, Green Caffè Nero pragnie szczególnie zachęcić swoich gości do okrycia oferty jedzeniowej, premiowanej w aplikacji. Złote Pieczątki można otrzymać jedynie za zakup wybranych produktów z oferty świątecznej. Są to:

  • beza pistacjowa,

  • piernik staropolski,

  • sernik z wiśniami,

  • tort pralinowy,

  • bagietka sezonowa – litewski śledź + piklowana kapusta,

  • bułeczka francuska z twarogiem wędzonym.

Każdy, kto zakupi jeden produkt z oferty świątecznej, będzie mógł odebrać jedną Złotą Pieczątkę. Można ją otrzymać bezpośrednio przed płatnością za zamówienie u baristy. Wystarczy zeskanować kod QR z aplikacji Green Caffè Nero. 

Akcja trwa do 8 stycznia, jednak warto się pospieszyć –  liczba kubków jest ograniczona. 

Pełen regulamin promocji dostępny jest na: https://www.greencaffenero.pl/pl/regulamin/

 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: oLIVE media
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów Biuro prasowe
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości
Żywienie Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?
2025-03-19 | 23:00

Międzynarodowy Dzień Szczęścia i tiramisu – przypadek czy przeznaczenie?

Tiramisu, comfort food i szczęście na zamówienie. Jak jedzenie poprawia nastrój w Międzynarodowy Dzień Szczęścia. Szczęście ma wiele smaków, ale jeden
Żywienie Tylko 7% Polaków wie, co oznacza pierwotna czystość wody
2025-02-17 | 13:20

Tylko 7% Polaków wie, co oznacza pierwotna czystość wody

Pierwotna czystość oznacza brak jakichkolwiek zanieczyszczeń chemicznych i mikrobiologicznych już w źródle. To główna cecha naturalnych wód mineralnych

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Moda

Handel

Spada udział chowu klatkowego w hodowli drobiu. Wciąż jednak 67 proc. kur trzymanych jest w klatkach

Zmiany nie są błyskawiczne, jednak spadkowy trend udziału chowu klatkowego kur jest wyraźnie widoczny – wynika z siódmej edycji raportu Stowarzyszenia „Otwarte Klatki”. Według najnowszego raportu już prawie 1/3 kur w naszym kraju utrzymywana jest w systemach innych niż chów klatkowy. Dziesięć lat temu było to zaledwie 13 proc. Obecnie już ponad 170 firm zadeklarowało wycofania jaj z chowu klatkowego. Prawie połowa już teraz wywiązała się z tej obietnicy.

Zdrowie

Julia Kamińska: Nie boję się krwi, ale raz podczas takiej procedury zdarzyło mi się zemdleć

Aktorka nie boi się strzykawek ani zastrzyków. Wizyta w punkcie pobrań krwi czy w laboratorium również nie jest dla niej traumatycznym przeżyciem. Julia Kamińska zaznacza natomiast, że choć samo pobranie krwi powoduje u niej jedynie niewielki dyskomfort, to raz podczas takiej procedury zemdlała.