Komunikaty PR

Świętuj z HELIO Dzień Popcornu!

2020-01-17  |  16:00

19 stycznia obchodzimy Dzień Popcornu! Solony, maślany, karmelowy z cynamonem, popcorn bez tłuszczu i soli, pikantny… a nawet mega ostry! :-) Wybierz swoją ulubioną przekąskę HELIO i świętuj ze smakiem dzień prażonej kukurydzy ;-)

 

Nie masz planów na weekend? Proponujemy spędzić go w towarzystwie przyjaciół, np. na wspólnym oglądaniu filmów i podjadaniu popcornu HELIO! Przedstawiamy TOP 6 przekąsek HELIO, które najlepiej sprawdzą się podczas filmowych maratonów, ale też będą niezastąpione w czasie karnawału! 

 

POPCORN SOLONY

Klasyczny popcorn z idealną proporcją soli stanowi doskonałą alternatywę dla słodkich przekąsek. POPCORN SOLONY HELIO jest łatwy i szybki w przygotowaniu – wystarczą 4 minuty, by ulubiony przysmak kinomana zapewnił nam wyśmienite doznania smakowe  i… filmowe ;-) Na pewno warto przygotować od razu sporą porcję, bo POPCORN HELIO znika z zawrotną szybkością! ;-)

 

POPCORN MAŚLANY

Ziarna kukurydzy solone o smaku maślanym to nieziemsko pyszny, chrupiący popcorn HELIO, który dzięki odpowiednio dobranym proporcjom składników, jest lubiany zarówno przez dorosłych, jak i… dzieci ;-) POPCORN MAŚLANY HELIO, tak jak każdy inny popcorn HELIO, jest dziecinnie prosty w przygotowaniu! Wystarczy otworzyć opakowanie, wyjąć papierową torebkę i włożyć do mikrofalówki, by po chwili delektować się delikatnym, maślanym smakiem ciepłego popcornu HELIO, który będzie prawdziwym umilaczem wieczoru!

 

POPCORN KARMELOWY Z CYNAMONEM

Idealne połączenie słodyczy karmelu z nutą cynamonu uwodzi już od pierwszych chwil! Popcorn karmelowy z cynamonem HELIO to pyszna wariacja i świetna alternatywa dla klasycznego popcornu. Oprócz oryginalnego smaku i zapachu, receptura popcornu HELIO została tak opracowana, by zmaksymalizować ilość wystrzeliwujących ziaren kukurydzy! Dzięki temu, słodka karmelowa przekąska HELIO będzie przebojem każdej domowej imprezy ;-)

 

POPCORN BEZ TŁUSZCZU I BEZ SOLI

To prażona kukurydza w swojej naturalnej zdrowej postaci, która wyróżnia się brakiem dodanego tłuszczu, soli, cukru i innych wspomagaczy smaku. POPCORN HELIO NATURA, w porównaniu do zwykłego popcornu, ma dwa razy więcej błonnika pokarmowego i białka, jest też dobrym źródłem skrobi, dlatego stanowi doskonałą, niskokaloryczną - zdrową przekąskę, którą można delektować się mimo postanowień noworocznych i to bez wyrzutów sumienia!

 

POPCORN PIKANTNY

Rozgrzewająca HOT! przekąska HELIO to nowe oblicze popcornu, które zachwyci wszystkich fanów poszukujących… piekielnie ognistych wrażeń! ;-) Dzięki ostrej papryce i papryczce chili, POPCORN PIKANTNY HELIO zapewni prawdziwie ekstremalne doznania smakowe podczas każdego seansu filmowego czy pikantnej imprezy. Serwując gościom PIKANTNY POPCORN HELIO można też ich zaskoczyć i nie zdradzać od razu pikantnej odsłony popcornu… dopóki sami nie spróbują! ;-)

 

POPCORN MEGA OSTRY

Jeszcze bardziej gorąca, VERY HOT! przekąska HELIO to już propozycja dla najbardziej odważnych wielbicieli pikantnych przygód! ;-) MEGA OSTRY POPCORN HELIO tak bardzo mocno rozpala kubki smakowe, że szybko rozgrzeje towarzystwo, na maksa podkręcając smak karnawałowej zabawy!

 

Prażona kukurydza to idealny pomysł na spotkanie w gronie przyjaciół ;-) Wybierając popcorn HELIO w ekspresowym tempie przygotujesz wyśmienite przekąski na każdą imprezę towarzyską, a bogaty wybór różnych wariacji smakowych sprawi, że zaskoczysz swoich gości i wspólnie będziecie się delektować chwilą podczas filmowego maratonu czy gry w coraz popularniejsze planszówki! ;-) Prawdziwych popcornożerców na pewno ucieszy fakt, iż 19 stycznia obchodzony jest Dzień Popcornu, a tak wyjątkowy dzień najlepiej uczcić prażoną kukurydzą w każdej odsłonie – klasycznej, słodkiej i mega pikantnej ;-)

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze Biuro prasowe
2024-03-29 | 10:34

Wiosenne przepisy szefa kuchni restauracji Hotelu 500 Premium Zegrze

Wraz z nadejściem wiosny w naszej kuchni mogą zagościć na nowo smaki, za którymi tęskniliśmy przez cały rok. Nadchodzące wiosenne miesiące to dobry moment na zmiany i wprowadzenie
Żywienie Słodkie święta z Haribo
2024-03-28 | 17:15

Słodkie święta z Haribo

W czasie Wielkanocy na stołach i w koszyczkach królują kolorowe jajka, kurczaczki i zajączki. Znajdziemy je także w limitowanych produktach HARIBO. Opakowanie HARIBO Happy Easter
Żywienie Świąteczne wariacje na temat kiełbasy
2024-03-28 | 17:00

Świąteczne wariacje na temat kiełbasy

Kiełbasa to wędlina tradycyjnie obecna na polskim, wielkanocnym stole. Pojawia się tam w różnej formie – pieczonej, gotowanej czy surowej, w plasterkach lub kawałkach. My

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Partner Serwisu Zdrowie

Viatris

Media

Styl życia

Maria Sadowska: Niektórym się nie chce i zamiast malowania pisanek używają gotowych barwników albo naklejek. Dla mnie to jedna z najważniejszych tradycji świątecznych

Reżyserka podkreśla, że w kultywowaniu tradycji przygotowywania pisanek nigdy nie wybiera drogi na skróty. Nie dla niej więc gotowanie jajek w łupinach cebuli czy ozdabianie naklejkami. Maria Sadowska preferuje ręcznie malowane pisanki i tuż przed Wielkanocą angażuje do tego swoich bliskich. Jej zdaniem to doskonała okazja do pogłębienia relacji rodzinnych, a także do uruchomienia czasem uśpionych pokładów wyobraźni i kreatywności.

Handel

Polacy jedzą coraz mniej jaj. Częściej sięgają po te z chowu alternatywnego, za które są skłonni zapłacić więcej

Od 10 lat sukcesywnie rośnie udział alternatywnych systemów chowu kur niosek. Pochodzi z nich już co trzecie opakowanie jaj, choć nadal w klatkach żyje ponad 37 mln kur. Stopniowe zmiany w hodowli to skutek większej świadomości konsumentów, za którymi podąża branża HoReCa. Są oni gotowi nawet zapłacić więcej za jajka, które pochodzą z chowu nieklatkowego.