Wasa prezentuje ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na zdrowe przekąski
Trwa druga odsłona kampanii Wasa Wypełnij dzień smakiem! z udziałem ambasadorki marki. Agnieszka Radwańska – bo o niej mowa – na pierwszym miejscu stawia zbilansowaną dietę, a jednoczenie nie odmawia sobie zdrowych przyjemności. Produkty Wasa pokochała m.in. za bogactwo smaku tkwiące w ich naturalnych składnikach i brak zbędnych dodatków. Poniżej przedstawiamy łatwe do wykonania w domowym zaciszu jej ulubione przepisy na bazie pełnowartościowego pieczywa.
– Jako były sportowiec doskonale wiem, jak ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu jest zdrowe, regularne odżywianie. Zwracam uwagę na jakość i skład produktów, dlatego wybieram markę Wasa. Na co dzień często mamy mało czasu na przygotowanie posiłków dla siebie i rodziny. Jestem osobą aktywną, do tego mamą, potrzebuję więc produktów, które pozwolą mi szybko zrobić smaczne śniadanie lub przekąskę. Produkty marki Wasa z ulubionymi dodatkami są więc dla mnie idealnym rozwiązaniem – mówi Agnieszka Radwańska.
Poniżej przedstawiamy ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na cztery pory roku, stworzone na bazie chrupkiego pieczywa WASA. Idealnie sprawdzą się jako pełnowartościowe śniadania, przekąski w trakcie zabieganego dnia, czy lekką kolację. Na przygotowanie ich wystarczy zaledwie kilka minut.
WIOSNA
Wasa z błonnikiem z pastą jajeczną, szczypiorkiem, zestami z marchwi i pieprzem
LATO
Wasa Żytnie Delikatess z kremowym serem śmietankowym, truskawkami, listkami mięty i miodem
JESIEŃ
Wasa Żytnie Delikatess z pieczoną dynią, oliwą z oliwek, listkami tymianku i czarnuszką
ZIMA
Wasa z błonnikiem z prażonym jabłkiem, cynamonem, miodem i pokruszonymi orzechami włoskimi
Czasowa głodówka jako sposób na uzdrawianie - komunikat prasowy
Warto ją poznać! Danusia Malinowa Beauty
Przepisy na dobry dzień! 24 kwietnia – Europejski Dzień Śniadania
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Film
Julia Kamińska: Najnowszy singiel pokazuje moje drugie, wulgarne oblicze. Nie chcę się już bać, tylko móc wreszcie wyrażać siebie nawet w bardzo odważnych tekstach
Wokalistka podkreśla, że poprzez utwór „Dobrze się mamy MSNR” chciała zaprezentować odbiorcom nieco inne oblicze niż to, które znają z jej dotychczasowych projektów zawodowych. Niektórych jej nowa odsłona zaskoczyła, a nawet zbulwersowała. Julia Kamińska nie boi się jednak krytyki i również w swojej twórczości chce podejmować tematy trudne i kontrowersyjne. A już w maju ukaże się jej debiutancka płyta. Jesienią natomiast artystka zamierza wyruszyć w trasę koncertową właśnie z piosenkami z tego albumu.
Gwiazdy
Joanna Jędrzejczyk: Przygotowuję się do udziału w stand-upach. Będę miała 30 występów i spróbuję rozśmieszyć gości swoimi historiami
Na pewien czas zawodniczka MMA zamienia ring na scenę i dołącza do stand-upowego teamu. Czeka ją 30 występów, do których musi się solidnie przygotować, by zaciekawić widzów i porwać ich do wspólnej zabawy. Joanna Jędrzejczyk ma nadzieję, że sprawdzi się w roli stand-uperki, a jeśli nawet zdarzą się jej jakieś potknięcia, to nie zamierza się poddawać, bo przecież to dopiero jej pierwszy taki projekt, a trening czyni mistrza, zarówno w sporcie, jak i w aktorstwie.
Konsument
Zmiany klimatu uderzają w portfele konsumentów. Podniosą ceny żywności nawet o 3 pkt proc. rocznie
Coraz wyższe średnie temperatury obserwowane na świecie przekładają się na wzrost cen żywności. Problem dotyczy zarówno krajów rozwiniętych, jak i rozwijających się. Naukowcy z Poczdamskiego Instytutu Badań nad Wpływem Klimatu obliczyli, że do 2035 roku zdarzenia klimatyczne podniosą ceny żywności o 0,9–3,2 pkt proc. rocznie, a ogólny poziom inflacji o 0,3–1,1 pkt proc. Naukowcy przeanalizowali dane dotyczące zmian cen artykułów żywnościowych ze 120 krajów świata w ciągu ostatnich 30 lat.