Komunikaty PR

Wasa prezentuje ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na zdrowe przekąski

2021-04-21  |  17:30

Trwa druga odsłona kampanii Wasa Wypełnij dzień smakiem! z udziałem ambasadorki marki. Agnieszka Radwańska – bo o niej mowa – na pierwszym miejscu stawia zbilansowaną dietę, a jednoczenie nie odmawia sobie zdrowych przyjemności. Produkty Wasa pokochała m.in. za bogactwo smaku tkwiące w ich naturalnych składnikach i brak zbędnych dodatków. Poniżej przedstawiamy łatwe do wykonania w domowym zaciszu jej ulubione przepisy na bazie pełnowartościowego pieczywa.

– Jako były sportowiec doskonale wiem, jak ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu jest zdrowe, regularne odżywianie. Zwracam uwagę na jakość i skład produktów, dlatego wybieram markę Wasa. Na co dzień często mamy mało czasu na przygotowanie posiłków dla siebie i rodziny. Jestem osobą aktywną, do tego mamą, potrzebuję więc produktów, które pozwolą mi szybko zrobić smaczne śniadanie lub przekąskę. Produkty marki Wasa z ulubionymi dodatkami są więc dla mnie idealnym rozwiązaniem – mówi Agnieszka Radwańska.

Poniżej przedstawiamy ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na cztery pory roku, stworzone na bazie chrupkiego pieczywa WASA. Idealnie sprawdzą się jako pełnowartościowe śniadania, przekąski w trakcie zabieganego dnia, czy lekką kolację. Na przygotowanie ich wystarczy zaledwie kilka minut.

WIOSNA

Wasa z błonnikiem z pastą jajeczną, szczypiorkiem, zestami z marchwi i pieprzem 

LATO

Wasa Żytnie Delikatess z kremowym serem śmietankowym, truskawkami, listkami mięty i miodem 

JESIEŃ

Wasa Żytnie Delikatess z pieczoną dynią, oliwą z oliwek, listkami tymianku i czarnuszką 

ZIMA

Wasa z błonnikiem z prażonym jabłkiem, cynamonem, miodem i pokruszonymi orzechami włoskimi

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE Biuro prasowe
2025-06-30 | 06:00

Jak pestycydy trafiają na nasze stoły? - nowy raport ujawnia niespójności w polityce UE

Czy pestycydy wracają na nasze stoły? Najnowszy raport rzuca światło na poważne niespójności w polityce rolnej i handlowej Unii Europejskiej. Analiza wskazuje, że mimo
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Problemy społeczne

Od lipca ułatwienia w dostępie do terapii dla osób z przewlekłą chorobą nerek. Eksperci apelują o włączenie dietetyków w proces leczenia

Na przewlekłą chorobę nerek cierpi nawet ponad 4,7 mln osób. Według prognoz WHO liczba pacjentów wymagających dializ będzie szybko rosnąć. Niskobiałkowa dieta w połączeniu z leczeniem farmakologicznym obejmującym ketoanalogi aminokwasów może znacząco opóźnić konieczność rozpoczęcia dializoterapii. Od 1 lipca Ministerstwo Zdrowia ułatwia dostęp do terapii. Zmiany mają odciążyć specjalistów, dostosować program do codziennej praktyki lekarskiej i uprościć dostęp do terapii.

Żywienie

Dorota Szelągowska: W moim rodzinnym domu się nie przelewało. Od mamy i babci się nauczyłam, jak ugotować coś z niczego

Prezenterka zaznacza, że dużo czasu spędza w kuchni i jak przekonuje, zawsze da się przyrządzić coś smacznego, nawet gdy pod ręką nie ma zbyt wielu produktów. Tego nauczyła się w rodzinnym domu. Dorota Szelągowska uwielbia kulinarne eksperymenty, dlatego też chętnie podgląda, jak gotują inni i z ich pomysłów również czerpie inspiracje.