Komunikaty PR

Baton Bajeczny w nowym bajecznym wydaniu

2022-03-17  |  10:00
Biuro prasowe

Chrupiące wafelki, kawałki karmelizowanych orzeszków, a także orzechowe nadzienie oblane oryginalną wedlowską. To właśnie nowy baton Bajeczny Crunchy Karmel, który dołącza do rodziny bajecznych słodkości od E.Wedel. Przysmak szczególnie przypadnie do gustu wielbicielom karmelowych nut smakowych.  

Bajeczna przyjemność smaku

Baton Bajeczny Crunchy Karmel powstał z myślą o wielbicielach klasycznego batona Bajecznego oraz fanach multisensorycznych doznań smakowych. Wyjątkowe połączenie oryginalnej wedlowskiej czekolady mlecznej i pysznych, karmelizowanych orzechów sprawi, że nawet najbardziej wymagający koneserzy będą zachwyceni. Tajemnicą unikalnego smaku nowego batona E.Wedel są najwyższej jakości składniki, w tym wyselekcjonowane kakao pochodzące prosto z Ghany. To właśnie ono nadaje mu intensywny smak i zapach. Dzięki kontrastowej pomarańczowo-granatowej szacie graficznej nowy baton z łatwością można znaleźć na sklepowej półce.

Pozostałe Bajeczne przysmaki

Bajeczny to nie tylko cukierek z dzieciństwa, ale też nieodzowny od pokoleń towarzysz codziennych przyjemności. To kultowy, wedlowski smak, który znajdziemy nie tylko w Mieszance Wedlowskiej, ale też w produktach z innych kategorii. Klasyczny produktem marki Bajeczny jest również dobrze znany batonik z nadzieniem orzechowym i wafelkami w mlecznej czekoladzie. W portfolio E.Wedel znajdziemy także czekoladę mleczną z Bajecznym nadzieniem. Bajeczne przyjemności to specjalność E.Wedel!

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy Biuro prasowe
2024-10-04 | 09:45

Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy

Marka JemyJemy, lider* na rynku zup gotowych z półki, wraz z początkiem października rozpoczęła szeroko zakrojoną kampanię mediową, obejmującą OOH, digital, social
Żywienie Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
2024-10-03 | 12:00

Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!

FRoSTA, znany producent mrożonek, kontynuuje rozwój swojej oferty, wychodząc naprzeciw potrzebom współczesnych konsumentów. Firma stawia na 100% naturalnego smaku i proste
Żywienie Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
2024-10-03 | 12:00

Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja

  W portfolio krakowskiego producenta słodyczy pojawiły się teraz MINIczekolady funkcjonalne: Koncentracja z ekstraktem z korzenia ashwagandhy, Stres z witaminami B6 i C oraz ekstraktem

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Farmacja

Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października

Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.

Żywienie

Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało

Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.