Komunikaty PR

Bożonarodzeniowa tradycja z lekkim twistem.

2021-12-27  |  12:00

Każdy dom i każda rodzina Święta celebruje w swój własny, niepowtarzalny sposób. W MixIt również mamy swoją grudniową tradycję. Niepowtarzalny zapach i smak Świąt co roku zamykamy w pięknej bożonarodzeniowej tubie. Świąteczna mieszanka od MixIt powraca i tym razem, przywołując najpiękniejsze i najsmaczniejsze wspomnienia. Ten najlepiej sprzedający się mix to niepowtarzalne połączenie zdrowego, chrupiącego musli z suszonymi owocami, czekoladą, orzechami oraz kombinacją korzennych przypraw.

Naturalne i zdrowe płatki owsiane, płatki kukurydziane w mlecznej i białej czekoladzie w towarzystwie orzechów oraz suszonej żurawiny, jabłek i migdałów z odrobiną miodu i korzennych przypraw to prawdziwy bestseller. Cynamon, anyż i goździk przywodzą na myśl najcieplejsze rodzinne momenty, a słodycz czekolady przywołuje smak beztroskiego dzieciństwa. Nic tak nie uprzyjemni świątecznego okresu jak możliwość dzielenia się z najbliższymi tym, co najlepsze.

Wszyscy z MixItowej rodziny też chcemy dać Wam coś wyjątkowego. Dlatego w pięknej tubie zamykamy nie tylko smak i aromat, ale również emocje, które nam towarzyszą podczas tworzenia tego produktu. Dodajemy też coś wyjątkowego – miłość i troskę, które wyrażone są w najwyższej jakości produktu. Pragniemy dać radość płynącą smaku, zdrowie wynikające z najlepszych składników i bliskość, którą będziecie mogli się podzielić ze swoimi rodzinami. Zmiksowaliśmy to i tak powstała wyjątkowa, bożonarodzeniowa mieszanka musli z owocami, orzechami i czekoladą okryta pierzynką zimowych, korzennych aromatów.

Przyznajcie – Świąteczne tradycje mają w sobie pewną magię. Gdy tylko zbliża się grudzień wszyscy zaczynamy ją czuć. A już najbardziej wyjątkowe są właśnie tradycje – to one nadają końcówce roku ten niepowtarzalny charakter. Bożonarodzeniowa mieszanka od MixIt jest tym co idealnie pasuje do choinki, rodzinnego ciepła, długich wieczorów i mroźnych poranków. Jest kolejną, zamkniętą w pięknej tubie tradycją.

Poznaj jeszcze więcej świątecznych smaków i przekonaj się, że tradycja nie jedno ma imię!

Więcej na www.mixit.pl

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy Biuro prasowe
2024-10-04 | 09:45

Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy

Marka JemyJemy, lider* na rynku zup gotowych z półki, wraz z początkiem października rozpoczęła szeroko zakrojoną kampanię mediową, obejmującą OOH, digital, social
Żywienie Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
2024-10-03 | 12:00

Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!

FRoSTA, znany producent mrożonek, kontynuuje rozwój swojej oferty, wychodząc naprzeciw potrzebom współczesnych konsumentów. Firma stawia na 100% naturalnego smaku i proste
Żywienie Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
2024-10-03 | 12:00

Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja

  W portfolio krakowskiego producenta słodyczy pojawiły się teraz MINIczekolady funkcjonalne: Koncentracja z ekstraktem z korzenia ashwagandhy, Stres z witaminami B6 i C oraz ekstraktem

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Farmacja

Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października

Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.

Żywienie

Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało

Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.