Bożonarodzeniowa tradycja z lekkim twistem.
Każdy dom i każda rodzina Święta celebruje w swój własny, niepowtarzalny sposób. W MixIt również mamy swoją grudniową tradycję. Niepowtarzalny zapach i smak Świąt co roku zamykamy w pięknej bożonarodzeniowej tubie. Świąteczna mieszanka od MixIt powraca i tym razem, przywołując najpiękniejsze i najsmaczniejsze wspomnienia. Ten najlepiej sprzedający się mix to niepowtarzalne połączenie zdrowego, chrupiącego musli z suszonymi owocami, czekoladą, orzechami oraz kombinacją korzennych przypraw.
Naturalne i zdrowe płatki owsiane, płatki kukurydziane w mlecznej i białej czekoladzie w towarzystwie orzechów oraz suszonej żurawiny, jabłek i migdałów z odrobiną miodu i korzennych przypraw to prawdziwy bestseller. Cynamon, anyż i goździk przywodzą na myśl najcieplejsze rodzinne momenty, a słodycz czekolady przywołuje smak beztroskiego dzieciństwa. Nic tak nie uprzyjemni świątecznego okresu jak możliwość dzielenia się z najbliższymi tym, co najlepsze.
Wszyscy z MixItowej rodziny też chcemy dać Wam coś wyjątkowego. Dlatego w pięknej tubie zamykamy nie tylko smak i aromat, ale również emocje, które nam towarzyszą podczas tworzenia tego produktu. Dodajemy też coś wyjątkowego – miłość i troskę, które wyrażone są w najwyższej jakości produktu. Pragniemy dać radość płynącą smaku, zdrowie wynikające z najlepszych składników i bliskość, którą będziecie mogli się podzielić ze swoimi rodzinami. Zmiksowaliśmy to i tak powstała wyjątkowa, bożonarodzeniowa mieszanka musli z owocami, orzechami i czekoladą okryta pierzynką zimowych, korzennych aromatów.
Przyznajcie – Świąteczne tradycje mają w sobie pewną magię. Gdy tylko zbliża się grudzień wszyscy zaczynamy ją czuć. A już najbardziej wyjątkowe są właśnie tradycje – to one nadają końcówce roku ten niepowtarzalny charakter. Bożonarodzeniowa mieszanka od MixIt jest tym co idealnie pasuje do choinki, rodzinnego ciepła, długich wieczorów i mroźnych poranków. Jest kolejną, zamkniętą w pięknej tubie tradycją.
Poznaj jeszcze więcej świątecznych smaków i przekonaj się, że tradycja nie jedno ma imię!
Więcej na www.mixit.pl
Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy
Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Teatr
Anna Głogowska: Długo wstydziłam się stanąć na scenie teatralnej. Teraz zaczynam myśleć o sobie jako o aktorce
Tancerka przyznaje, że jakiś czas temu odkryła swoją nową pasję i z przyjemnością próbuje sił w aktorstwie. Postanowiła zamienić parkiet taneczny na teatralną scenę i jak podkreśla, czuje się teraz bardziej swobodnie i ma większe pole do popisu, bo nie musi się sztywno trzymać określonej choreografii, tylko bazuje na swojej kreatywności. Anna Głogowska nie ukrywa, że na początku nie miała odwagi stanąć ramię w ramię z zawodowymi aktorami, ale przekonała się, że też ma talent i sporo do zaoferowania.
Farmacja
Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października
Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.
Żywienie
Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało
Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.