Delma Maślany smak w kostce – nowy format, doskonały smak
Delma Maślany smak to nowa odsłona i odmieniona receptura produktu, który w polskich domach znany jest od ponad 20 lat. Udoskonalona wersja oraz zawartość 80% tłuszczu pozwala na uniwersalne zastosowanie w domowej kuchni. Nowością jest innowacyjny format opakowania – kostka 250 g, która bezpośrednio nawiązuje do maślanego smaku Delmy.
Uniwersalne zastosowanie i znakomity maślany smak
Delma gości na polskich stolach już od ponad 20 lat, a smakosze cenią ją za wysoką jakość oraz wyjątkowy smak. Nowa formuła produktu została udoskonalona, cechując się zawartością 80% tłuszczu. Dzięki temu Delma Maślany smak idealnie nadaje się do smarowania, gotowania oraz smażenia. Pomoże w przygotowaniu wielu różnorodnych, pysznych posiłków dla całej rodziny. Od teraz śniadania, obiady i kolacje można przygotowywać z wykorzystaniem tego samego produktu. Możemy mieć pewność, że dzięki udoskonalonej Delmie codzienne dania udadzą się znakomicie!
Zupełnie nowy format
Delma Maślany smak w kostce to nowy format opakowania, który bezpośrednio nawiązuje do maślanego smaku produktu. Kostka 250 g jest wygodna w użyciu i równie uniwersalna jak standardowy kubek. Produkt pozostaje gotowy do użycia po wyjęciu prosto z lodówki.
Delmę Maślany smak w kostce charakteryzują te same właściwości, co produkt w kubku: zawartość 80% tłuszczu, maślany smak oraz wszechstronne zastosowanie – dlatego jest doskonałą pomocą w przygotowywaniu różnorodnych dań każdego dnia. Co ważne, produkt w kostce, jak i w standardowym kubku, powstał na bazie wysokiej jakości olejów roślinnych.
Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd!
Ciasta na sylwestrowy stół
Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Media
Jakub Rzeźniczak: Z szacunku dla żony odmówiłem udziału w „Tańcu z gwiazdami”. Do programu „Mówię Wam” nie pójdę ze względu na prowadzącego
Nie tylko producenci TVN-u chcieli widzieć w swoim formacie Jakuba Rzeźniczaka. Walczył o niego również Polsat, proponując mu udział w nowej edycji „Tańca z gwiazdami”. Były piłkarz nie wystąpi jednak na parkiecie, bo jak podkreśla, w tym momencie nie czułby się komfortowo w tym programie. Nie chce bowiem prowokować dwuznacznych sytuacji i dostarczać swojej żonie powodów do niepokoju czy zazdrości.
Konsument
Będzie ubywać mięsa na stołach Polaków. Eksperci radzą ograniczyć spożycie nawet o dwie trzecie
Produkcja zwierzęca nie zniknie, ale będzie musiała zostać ograniczona – oceniają eksperci rynku żywności i podkreślają, że przemawiają za tym zarówno względy zdrowotne, jak i środowiskowe. Obecnie przeciętny Polak zjada ok. 75 kg mięsa rocznie, a wskazywana przez dietetyków zdrowa granica to ok. 20–25 kg.
Podróże
Radosław Majdan: W ferie jedziemy z chłopcami w góry. Nie umiem jeździć na nartach i nie ciągnie mnie na stok
W przerwie między nagraniami do różnych projektów telewizyjnych i internetowych były piłkarz, a obecnie komentator sportowy wybiera się na odpoczynek. W planach są dwa kierunki: najpierw zagraniczny kurort narciarski, a później jakieś egzotyczne miejsce. Radosław Majdan zaznacza jednak, że sam nie potrafi jeździć na nartach, bo jako zawodowy sportowiec miał zapisane w kontrakcie, że nie może ryzykować na stoku. Ten wyjazd organizuje jednak z myślą o synach i ma nadzieję, że najmłodszy Heniu też szybko połknie bakcyla jak jego bracia.