Crock-Pot – nowe wolnowary, wielkie możliwości
Rumour PR
Sueska 12
02-761 Warszawa
krzysztof.malcher|rumour.pl| |krzysztof.malcher|rumour.pl
791 791 838
www.rumour.pl
Nowe wolnowary marki Crock-Pot, której autoryzowanym importerem i dystrybutorem w Polsce jest firma DLF Sp. z o.o. z Gdyni, pozwalają tworzyć przepyszne i zdrowe dania przy minimalnym nakładzie pracy. Model CSC063X wyróżnia się nowoczesnym designem, ale przede wszystkim dużą pojemnością - aż 7.5l która świetnie sprawdzi się w przypadku licznej rodziny lub podczas przyjęć. Model CSC66X to zupełnie innowacyjny model, pozwalający na zaplanowanie posiłku z 12 godzinnym wyprzedzeniem. Dodatkowo, urządzenie potrafi samo dopasować czas gotowania potrawy w zależności od jej rodzaju i ilości.
Crock-Pot Timeselect 5.6 L CSC066X
Model ten posiada funkcję TimeSelect, dzięki której wolnowar dobierze optymalny sposób gotowania w oparciu o podane przez użytkownika dane, takie jak czas serwowania posiłku, rodzaj potrawy oraz jej ilość. Do wyboru dostępne są 4 opcje: mięso, drób, zupa lub warzywa. Inną wyróżniającą ten wolnowar cechą, jest możliwość ustawienia konkretnej godziny, na którą danie ma być gotowe aż z 12-godzinnym wyprzedzeniem. Gdy minie zaplanowany czas zakończenia gotowania, wolnowar automatycznie przełączy się w tryb podtrzymywania ciepła. Tryb manualny z dwoma trybami pracy (High i Low) oraz Timer dają użytkownikowi pełną kontrolę nad procesem gotowania. Nowy model Crock-Pot TimeSelect 5.6l CSC066X wyposażony został w kamionkową misę, którą można bezpiecznie używać w piekarniku i myć w zmywarce.
Eleganckie wykończenie ze stali szczotkowanej oraz cyfrowy Timer umieszczony na froncie nadają urządzeniu elegancki i nowoczesny wygląd, który doskonale będzie pasował do każdej kuchni.
Crock-Pot 7,5 L CSC063X
Kolejną nowością zaprezentowana przez markę Crock-Pot jest model 7,5 L CSC063X. To urządzenie posiada duże, 7,5-litrowe naczynie kamionkowe, które pozwoli na przygotowanie pysznego dania nawet dla 10 osób. Świetnie sprawdzi się również, gdy chcemy przygotować większą ilość jedzenia np. z tygodniowym wyprzedzeniem. Cyfrowy Timer pozwala na ustawienie czasu gotowania w zakresie od 30 minut do 20 godzin. Po wskazanym przez użytkownika czasie Crock-Pot CSC063X przejdzie w tryb podtrzymywania ciepła, tak by danie było gotowe do spożycia w każdej chwili. Duża, wyjmowana misa ceramiczna jest wygodna w użytkowaniu – można użyć jej w piekarniku (np. do zrumienienia mięsa lub zapieczenia sera), jak również można postawić ją bezpośrednio na stół, np. podczas spotkania z przyjaciółmi. Po posiłku misę można umyć w zmywarce.
Design wolnowaru Crock-Pot CSC063X wpisuje się w nowoczesne trendy wzornictwa urządzeń kuchennego AGD. Mamy tu do czynienia z klasyczną linią i wysokiej jakości materiałami. Elegancki, cyfrowy wyświetlacz, oraz wykończenie ze stali szczotkowanej podkreślają wyszukany styl.
Oba urządzenia są dostępne w sugerowanych cenach katalogowych:
- Crock-Pot TimeSelect 5,6 L CSC066X – 549 zł.
- Crock-Pot 7,5 L CSC063X – 499 zł.

Wąskie regały metalowe do garażu. Praktyczne rozwiązania

Światło dzienne – naturalny energetyk, który zmieni Twoje życie

Łóżka kontynentalne - przegląd najpopularniejszych modeli
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.