Komunikaty PR

Kolekcja CONE marki Nowodvorski Lighting

2020-01-30  |  01:00
Biuro prasowe
Kontakt
Anna Szeflińska
Fly pr

Pl. Solny 15
50-062 Wrocław
anna.szeflinska|flypr.pl| |anna.szeflinska|flypr.pl
784 428 106
budflypr.newslink.pl/, flypr.newslink.pl/

Oprawy z kolekcji CONE swoim wyglądem nawiązują do klasycznej formy. W serii znajdziemy 6 opraw dostępnych w trzech kolorach i dwóch rozmiarach. Abażury w odcieniu pudrowego różu, przygaszonej bieli i intensywnego granatu zostały wykonane z najmodniejszej w tym sezonie tkaniny - aksamitu, który nadaje oprawom eleganckiego charakteru. Szczególnie efektownie prezentuje się model w kolorze granatowym przykuwający wzrok złotym wnętrzem. Oprawy z kolekcji CONE marki Nowodvorski Lighting doskonale sprawdzą się w aranżacjach utrzymanych w najróżniejszych stylach – od minimalistycznego, przez glamour, aż po klasyczny.
 

Mniejsze oprawy w rozmiarze M, mają 176 cm długości i 46,5 cm średnicy, natomiast większe mierzą 190 cm długości a ich średnica wynosi 59 cm. W przypadku każdej z opraw źródło światła stanowi pojedyncza żarówka z gwintem E27 o maksymalnej mocy 60 W.

 

Kolekcja CONE

CONE L BLUE 8440,

cena detaliczna: 689,00 zł

 

CONE L PINK 8437,

cena detaliczna: 489,00 zł

 

CONE L WHITE 8438,

cena detaliczna: 489.00 zł

 

CONE M BLUE 8443,

cena detaliczna: 429,00 zł

 

CONE M PINK 8441,

cena detaliczna: 299,00 zł

 

CONE M WHITE 8442,

cena detaliczna: 299,00 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Źródło informacji: Fly pr
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Dom Czas na odpływ, czyli trendy w urządzaniu strefy prysznicowej Biuro prasowe
2024-11-06 | 15:36

Czas na odpływ, czyli trendy w urządzaniu strefy prysznicowej

Odwodnienie liniowe to nieodłączny element aranżacji nowoczesnej łazienki. I tak, jak ewoluowały same kabiny, stając się przestronnymi strefami relaksu, tak możemy zaobserwować pewne
Dom Innowacje PEKA na tegorocznej ekspozycji podczas WARSAW HOME
2024-11-06 | 11:00

Innowacje PEKA na tegorocznej ekspozycji podczas WARSAW HOME

Tegoroczna ekspozycja PEKA na targach WARSAW HOME  stała się prawdziwym świętem innowacji w aranżacji wnętrz. Firma, znana z dostarczania eleganckich, a zarazem funkcjonalnych
Dom Szalone promocje Dreame
2024-11-05 | 17:00

Szalone promocje Dreame

Dreame jest producentem wysokiej klasy produktów z kategorii AGD. W bogatej ofercie marki znajdują się innowacyjne roboty sprzątające, odkurzacze pionowe, urządzenia Wet&Dry,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Media

Robert Stockinger: Wziąłem na siebie odpowiedzialność podnoszenia jakości Telewizji Polskiej i przywracania jej blasku

Nowe studio „Pytania na śniadanie” daje dużo możliwości i pozwala realizować program na najwyższym poziomie. A to teraz kwestia priorytetowa, nie tylko dla ekipy tego porannego formatu, ale również innych projektów Telewizji Polskiej. Robert Stockinger ma świadomość, że przed twórcami związanymi z publicznym nadawcą duże wyzwanie, bo trzeba przyciągnąć widza zarówno atrakcyjnym obrazem, jak i wysoką wartością merytoryczną. Nie kryje jednak satysfakcji z tego, że może mieć realny wpływ na nowy kształt TVP.

Przemysł spożywczy

Coraz więcej Polaków deklaruje, że nie marnuje żywności. Wciąż jednak do kosza trafia 5 mln t jedzenia rocznie

45 proc. Polaków przyznaje, że zdarza im się wyrzucać jedzenie – wynika z raportu „Nie Marnuj Jedzenia 2024”. Choć odsetek osób deklarujących, że nie marnuje żywności, znacząco wzrósł, wciąż na śmietnik co roku trafia 5 mln t jedzenia. Eksperci wskazują, że potrzeba więcej inicjatyw, które mogłyby tę żywność uratować. Jedną z nich jest „Punkt pod Parasolem” prowadzony przez Bank Żywności SOS w Warszawie, który przekazuje i dostarcza żywność potrzebującym. W ubóstwie żyje 2,5 mln Polaków, a mniej więcej 1,5 mln korzysta z pomocy przekazywanej przez banki żywności.