Marki Crock-Pot, Breville i FoodSaver w DUKA
Rumour PR
Sueska 12
02-761 Warszawa
krzysztof.malcher|rumour.pl| |krzysztof.malcher|rumour.pl
791 791 838
www.rumour.pl
Produkty marek FoodSaver, Breville oraz Crock-Pot już od sierpnia dostępne są w wybranych sklepach sieci DUKA. Do sprzedaży trafiły najpopularniejsze urządzenia małego AGD takie jak wolnowar, gofrownica oraz systemy do pakowania próżniowego.
DUKA to wyjątkowe miejsce dla fanów funkcjonalnych urządzeń i designu, wzbogacającego wnętrza. Na sklepowych półkach znajdziemy setki inspiracji do aranżacji przestrzeni i wyposażenia kuchni oraz jadalni. Obecnie do oferty sklepu dołączyły trzy marki – producent kultowych wolnowarów Crock-Pot, marka małego AGD – Breville oraz systemy próżniowego pakowania żywności FoodSaver.
Współpraca z salonami DUKA to doskonała okazja do przedstawienia jeszcze szerszemu gronu odbiorców urządzeń marek Crock-Pot, Breville i FoodSaver. Cechują się one eleganckim designem oraz wysoką jakością materiałów i wykonania. Ich dostępność w szwedzkiej sieci sklepów DUKA to kolejny dowód potwierdzający ich idealne dopasowanie do standardów oraz wymogów nowoczesnej i wygodnej kuchni.
W ofercie wybranych sklepów stacjonarnych DUKA oraz w sprzedaży internetowej na oficjalnej stronie sieci dostępne są:
- Gofrownica Breville DuraCeramic VST072X
- Czajnik Elektryczny Breville Mostra VKT147X
- Toster Breville Mostra na dwie kromki VTT935X
- FoodSaver pojemniki do przechowywania próżniowego 0,7 l, 1,2 l FFC015X
- Ręczne urządzenie do pakowania próżniowego FoodSaver VS1192X
- Wolnowar Crock-Pot 3,5L z uchylną pokrywą, srebrno-miedziany CSC059X
- Wolnowar Crock-Pot 5L biały CSC026X
- Mikser ręczny Breville z technologią HeatSoft™ VFM021X
- Opiekacz Breville DuraCeramic VST071X
Oferta produktów dostępnych w DUKA będzie aktualizowana o nowe produkty.

Wąskie regały metalowe do garażu. Praktyczne rozwiązania

Światło dzienne – naturalny energetyk, który zmieni Twoje życie

Łóżka kontynentalne - przegląd najpopularniejszych modeli
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak

Jadwiga Jankowska-Cieślak: Zwykle Złota Palma otwiera ścieżkę do kariery, a mi zamknęła. W Polsce trwał wtedy stan wojenny i musiałam szybko wracać do kraju
Żywienie

Sylwia Bomba: Stosuję zasadę żywieniową 80/20. Raz w tygodniu jem z córką kebaba i organizm wybacza mi to
Influencerka przekonuje, że są takie momenty czy okoliczności, kiedy w swoim jadłospisie pozwala sobie na więcej. Jej zdaniem każdy powinien robić sobie taki „oszukany dzień” i spełniać wtedy swoje zachcianki żywieniowe. Oczywiście nie po to, żeby się najeść do syta, ale zaspokoić apetyt chociażby na coś słodkiego. Sylwia Bomba przyznaje, że do jej dietetycznych grzeszków należą: kebab, popcorn i cola.
Problemy społeczne
Duża zmiana w organizacji pracy w firmach. Elastyczność wśród najważniejszych oczekiwań pracowników

Dotychczasowe modele organizacji pracy w firmach nie zawsze odpowiadają na wyzwania przyszłości. Ostatnie lata zmieniły zasady gry na rynku pracy i teraz elastyczność liczy się na nim bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Elastyczny model pracy staje się jednym z bardziej oczekiwanych benefitów, a dla firm jest to sposób na przyciągnięcie talentów. Kolejnym jest wykorzystanie innowacyjnych narzędzi technologicznych. To jednak wymaga zarówno od pracowników, jak i od pracodawców zaangażowania w ciągłe podnoszenie kompetencji.
Gwiazdy
Wiktor Dyduła: W domu rodzinnym zawsze podtrzymywaliśmy tradycję śmigusa-dyngusa. Teraz widzę, że w miastach już zanika ten zwyczaj

Zdaniem wokalisty śmigus-dyngus może dostarczyć sporo radości, ale też być powodem kłótni, chociażby w momencie, kiedy nie wszyscy godzą się na taką zabawę. Nie ukrywa też, że w dzieciństwie najbardziej czekał właśnie na lany poniedziałek i bitwę na wiadra. Zauważa jednak, że z roku na rok ta tradycja powoli zanika, a za oblanie wodą osób, które sobie tego nie życzą, można nawet dostać mandat.