Komunikaty PR

Kapary w zalewie octowej OLE! - wytrawny smak przyjemności

2024-02-13  |  15:00
Biuro prasowe

Kapary w zalewie octowej OLE! to wyjątkowa przekąska, dla wielbicieli wyrazistych smaków i kulinarnych przyjemności. Od wieków uważane za przysmak pobudzający zmysły, doskonale pasują jako wykwintny dodatek do romantycznej kolacji.

Zielone kapary to niewielkie jadalne pąki kwiatów kaparu ciernistego, które charakteryzuje wyrazisty, lekko cierpki smak. Dawniej uważane za silny afrodyzjak, współcześnie stanowią atrakcyjny dodatek do dań, który zachwyci podniebienie smakoszy.

 

Marynowane Kapary w zalewie octowej OLE! to lekko pikantna, warzywna przekąska, skąpana w idealnie skomponowanej zalewie. Dodana do sosu czy makaronu, nawet w niewielkiej ilości, nadaje potrawom i charakteru, a jej intrygujący smak pobudza zmysły. To doskonała propozycja na nadchodzące Walentynki, która podczas kameralnej kolacji pomoże podbić serce ukochanej osoby.

 

Zainspiruj się z OLE! i poznaj smak Kaparów z zalewie octowej w przepisie na Tatar z łososia z kaparami i awokado https://wole-ole.pl/recipes/tatar-z-lososia-z-kaparami-i-awokado/

 

Więcej zniewalających propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

__________________________

Kapary w zalewie octowej OLE!

Pojemność: 212 ml Cena: ok. 11 zł

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd! Biuro prasowe
2024-12-31 | 10:00

Skyry – codzienna dawka mocy, z Piątnicy, no bo skąd!

Wraz z nowym rokiem OSM Piątnica powraca z kampanią reklamową „Przejdź na dobrą stronę mocy”, promującą Skyry – jogurty typu islandzkiego. Dzięki wysokiej zawartości
Żywienie Ciasta na sylwestrowy stół
2024-12-30 | 14:50

Ciasta na sylwestrowy stół

Ile ciast potrzeba na świąteczno-noworoczny stół, aby domownicy byli zadowoleni? Wszystko zależy od liczby zaproszonych gości, ale jesteśmy pewni, że często wystarczy jedno ciasto,
Żywienie Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]
2024-12-23 | 12:00

Marnowanie żywności w święta: wyrzucamy 1,6 kg jedzenia na osobę [BADANIE]

Aż 83% Polaków wyrzuca jedzenie świąteczne między 23 a 30 grudnia. To przekłada się na 61,7 tys. ton, czyli aż 1,6 kg na osobę. Choć najczęściej wyrzucaną kategorią

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Konsument

Młodzież w Polsce sięga po alkohol rzadziej niż 20 lat temu. Obniża się zwłaszcza spożycie piwa

Alkohol staje się coraz mniej popularny wśród młodzieży, przede wszystkim w grupie wiekowej 15–16 lat, ale pozytywne zmiany widoczne są również w grupie 17- i 18-latków – wynika z badania ESPAD z 2024 roku przedstawionego niedawno podczas konferencji w Sejmie. Mniej nastolatków niż 20 lat temu przyznaje się do zakupu alkoholu i tych, którzy oceniają, że jest on łatwy do zdobycia. Wciąż jednak na wysokim poziomie utrzymuje się odsetek młodzieży, która pije w sposób ryzykowny. Ministerstwo Zdrowia zapowiada działania ograniczające sprzedaż alkoholu.

IT i technologie

Sztuczna inteligencja dużym wsparciem w diagnostyce. Może być szczególnie cenna w chorobach rzadkich

Już nie tylko usprawnianie analizy badań obrazowych, ale i na przykład typowanie celów terapeutycznych w chorobach rzadkich to pola, na których w medycynie sprawdza się sztuczna inteligencja. Różne technologie zasilane SI wykorzystuje prawie 80 proc. podmiotów leczniczych, a inwestycja w nie zwraca się średnio w ciągu 14 miesięcy. Wraz z pokoleniową wymianą kadr widać też coraz większe otwieranie się lekarzy na korzystanie z narzędzi sztucznej inteligencji.