Komunikaty PR

Kapary w zalewie octowej OLE! – wyrazisty smak dla kulinarnych entuzjastów

2021-12-15  |  09:13
Biuro prasowe

Kapary w zalewie octowej OLE! to wykwintna i zaskakująca warzywna przekąska oraz doskonały dodatek do wielu dań. Idealna propozycja dla kulinarnych entuzjastów, którzy lubią niecodzienne smaki.  Odkryj wyjątkową dawkę specjalnie wyselekcjonowanych kaparów, zamkniętą w poręcznym słoiczku. Poznaj śródziemnomorski klimat i kreuj kulinarne arcydzieła każdego dnia.

Wzbogać swoją kuchenną spiżarnię o uniwersalny dodatek, który urozmaici każde danie, nadając
mu głębi, wzmocni smak i aromat serwowanych specjałów. Kapary w zalewie octowej OLE! doskonale komponują się z  daniami z drobiu, ryb, a także różnego rodzaju sosów. Świetnie łączą się także
z wszelkimi sałatkami, nadając im niebanalnego smaku. Eksperymentuj i zaskakuj.  

Zaskocz najbliższych świątecznymi pomysłami na wykorzystanie Kaparów w zalewie octowej OLE!. Poznaj prosty i SZYBKI przepis na Tatar z łososia w towarzystwie Kaparów OLE! To jest to! SPRAWDŹ: https://bit.ly/3wLzyPM

Więcej propozycji znajdziesz w PRZEPISNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl

 

__________________________________

Kapary w zalewie octowej OLE!

Pojemność: 212 ml 

Cena: około 8 złotych 

 

Więcej informacji
Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy Biuro prasowe
2024-10-04 | 09:45

Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy

Marka JemyJemy, lider* na rynku zup gotowych z półki, wraz z początkiem października rozpoczęła szeroko zakrojoną kampanię mediową, obejmującą OOH, digital, social
Żywienie Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
2024-10-03 | 12:00

Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!

FRoSTA, znany producent mrożonek, kontynuuje rozwój swojej oferty, wychodząc naprzeciw potrzebom współczesnych konsumentów. Firma stawia na 100% naturalnego smaku i proste
Żywienie Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
2024-10-03 | 12:00

Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja

  W portfolio krakowskiego producenta słodyczy pojawiły się teraz MINIczekolady funkcjonalne: Koncentracja z ekstraktem z korzenia ashwagandhy, Stres z witaminami B6 i C oraz ekstraktem

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Teatr

Farmacja

Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października

Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.

Żywienie

Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało

Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.