Kapary w zalewie octowej OLE! – wyrazisty smak dla kulinarnych entuzjastów
Kapary w zalewie octowej OLE! to wykwintna i zaskakująca warzywna przekąska oraz doskonały dodatek do wielu dań. Idealna propozycja dla kulinarnych entuzjastów, którzy lubią niecodzienne smaki. Odkryj wyjątkową dawkę specjalnie wyselekcjonowanych kaparów, zamkniętą w poręcznym słoiczku. Poznaj śródziemnomorski klimat i kreuj kulinarne arcydzieła każdego dnia.
Wzbogać swoją kuchenną spiżarnię o uniwersalny dodatek, który urozmaici każde danie, nadając
mu głębi, wzmocni smak i aromat serwowanych specjałów. Kapary w zalewie octowej OLE! doskonale komponują się z daniami z drobiu, ryb, a także różnego rodzaju sosów. Świetnie łączą się także
z wszelkimi sałatkami, nadając im niebanalnego smaku. Eksperymentuj i zaskakuj.
Zaskocz najbliższych świątecznymi pomysłami na wykorzystanie Kaparów w zalewie octowej OLE!. Poznaj prosty i SZYBKI przepis na Tatar z łososia w towarzystwie Kaparów OLE! To jest to! SPRAWDŹ: https://bit.ly/3wLzyPM
Więcej propozycji znajdziesz w PRZEPISNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl
__________________________________
Kapary w zalewie octowej OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: około 8 złotych
Czas na gotowe zupy! - wystartowała jesienna kampania marki JemyJemy
Nowości produktowe FRoSTY – smak i różnorodność na każdą porę roku!
Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Teatr
Anna Głogowska: Długo wstydziłam się stanąć na scenie teatralnej. Teraz zaczynam myśleć o sobie jako o aktorce
Tancerka przyznaje, że jakiś czas temu odkryła swoją nową pasję i z przyjemnością próbuje sił w aktorstwie. Postanowiła zamienić parkiet taneczny na teatralną scenę i jak podkreśla, czuje się teraz bardziej swobodnie i ma większe pole do popisu, bo nie musi się sztywno trzymać określonej choreografii, tylko bazuje na swojej kreatywności. Anna Głogowska nie ukrywa, że na początku nie miała odwagi stanąć ramię w ramię z zawodowymi aktorami, ale przekonała się, że też ma talent i sporo do zaoferowania.
Farmacja
Szybko rośnie liczba osób z ostrą infekcją układu oddechowego, w tym grypy. Szczyt zachorowań przypadnie już na drugą połowę października
Centrum e-Zdrowia podaje, że od początku września odnotowano blisko 1,8 mln porad ambulatoryjnych udzielonych z powodu ostrych infekcji układu oddechowego, w tym grypy. Najlepszą metodą walki z chorobą jest szczepionka – najlepiej przyjęta między wrześniem a listopadem. Wciąż jednak na taki krok decyduje się zaledwie kilka procent Polaków, tymczasem grypa jest jedną z 10 najczęstszych przyczyn zgonów u osób powyżej 65. roku życia.
Żywienie
Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk: Na Filipinach spałyśmy z karaluchami i innymi robakami. Brakowało nam moskitiery na całe ciało
Chociaż podczas pełnej emocji wyprawy przez Filipiny do Tajwanu nie brakowało trudnych momentów, w których górę brało zmęczenie, to jednak mimo wszelkich niedogodności Aleksandra Adamska i Ewelina Adamska-Porczyk starały się nie narzekać, tylko wyciągać z tej podróży to, co najlepsze. Uczestniczki „Azja Express” przyznają, że nie mogły się przekonać do miejscowego jedzenia, ale za to zachwyciła je aromatyczna kawa. W bagażu zabrakło miejsca na moskitierę, dlatego też z czasem przyzwyczaiły się także do spania w jednym pomieszczeniu z karaluchami.