Komunikaty PR

Moc NOWOŚCI, siła NIEBANALNOŚCI - odkryj 7 nowych propozycji OLE!

2021-04-15  |  12:50
Biuro prasowe

OLE! słynie z niebanalnych warzywnych przekąsek, między innymi dojrzewających w słońcu suszonych pomidorów, oryginalnych kaparów, czy soczystych oliwek. Część warzyw otulona jest delikatnym olejem i autorskimi mieszankami ziół przypraw, pozostałe przygotowano
w zalewach octowych. Teraz OLE! wprowadza aż 7 nowych produktów – innowacyjnych
i jedynych w swoim rodzaju.

Poznaj NOWOSCI OLE!, którym nie oprze się żaden smakosz śródziemnomorskich przysmaków
– VEGE przekąski w formule OLE! SNACK TAKE&GO w wygodnych saszetkach, wyborną Bruschetta w dwóch wariantach smakowych czy Suszone pomidory w paskach z dodatkiem słonecznika a także czarnych oliwek. Wszystko po to, by życie było OLE! -  Oryginalne, Lekkie, Ekscytujące: do obecnej już oferty blisko 30 produktów dołączają kolejne, niepowtarzalne i wcześniej niespotykane propozycje.

Intrygujący śródziemnomorski smak w stylu OLE!

Nowości OLE! powstały z pasji do śródziemnomorskich produktów najwyższej jakości. Rezultatem jest aż 7 nowych propozycji. Ich wyśmienity smak, wygodna forma i szerokie spektrum zastosowań
to kluczowe walory, które dają możliwość nowego, ciekawego spojrzenia na warzywne przekąski.

Nowe warianty smakowe Suszonych pomidorów w paskach OLE!

Suszone pomidory w oleju to kultowa propozycja OLE!, która od początku  zachwyca swoim smakiem
i aromatem. Zyskująca popularność kompozycja pomidorów, ziół i przypraw w postaci wygodnych pasków od dziś dostępna jest w dwóch wyjątkowych wariantach: Suszone pomidory w paskach
w oleju z czarnymi oliwkami OLE!
oraz Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami
ze słonecznikiem OLE!

 

NOWOŚĆ! Bruschetta OLE!

Odkryj aromatyczną MOC połączenia pomidorów i ziół zamkniętych w poręcznym słoiczku
– GOTOWYCH do użycia zaraz po otwarciu. Bruschetta OLE! to fuzja smaku, aromatu i koloru
w dwóch odsłonach. Pierwsza z nich to wersja klasyczna – połączenie soczystych pomidorów i starannie dobranej mieszanki ziół. Druga natomiast to doskonała kompozycja pomidorów, czosnku i oregano. Oba warianty to aromatyczne i łatwe do wykorzystania w różnych daniach propozycje OLE! - kwintesencja sztuki kulinarnej.

Te idealnie skomponowane produkty to MUST HAVE każdego miłośnika śródziemnomorskiej kuchni, ceniącego sobie nie tylko niepowtarzalny smak i jakość, ale też niebanalność w kulinarnych połączeniach.

Tego jeszcze nie było! – NOWA LINIA PRZEKĄSEK OLE!   
VEGE przekąska OLE! Snack TAKE&GO

Innowacyjna i całkiem nowa linia warzywnych przekąsek OLE! bez zalewy: OLE! Snack TAKE&GO,
to smakowite, gotowe do spożycia, dostępne aż w 3 wariantach, nowe przekąski OLE!: aromatyczne Pomidory suszone na słońcu bez zalewy oraz delikatne Oliwki zielone z bazylią i charakterne Oliwki zielone z chili. Tymi propozycjami marka zabiera wszystkich w niezwykłą kulinarną podróż, ukrytą w zwykłej codzienności.

Gotowe do spożycia  zaraz po otwarciu warzywne przekąski OLE!. Niepowtarzalny śródziemnomorski smak zamknięty w wygodnej saszetce na zwykłe i niezwykłe okazje.

Po prostu TAKE&GO. Radość i smak ekscytujących chwil – na wyciągnięcie ręki. OLE! Snack TAKE&GO, jesz gdzie i kiedy tylko chcesz w pracy, w podróży, na spotkaniu z przyjaciółmi, w kinie
oraz wielu innych momentach Twojego dnia.

Magiczny śródziemnomorski klimat płynie w żyłach marki OLE! od lat, bowiem to właśnie tam, przy basenie Morza Śródziemnego rozwinęła się sztuka kulinarnych inspiracji. Każdy otrzymuje od OLE! zaproszenie to tego niezwykłego świata wypełnionego słońcem, aromatem i nieskończoną ilością kulinarnych inspiracji! Już dziś odkryj ten niezwykły świat.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu! Biuro prasowe
2024-09-27 | 09:00

Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!

Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Muzyka

Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci

Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.

Edukacja

MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety

Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.