Komunikaty PR

Niebanalny choć uniwersalny dodatek w Twojej kuchni: Pastena OLE! – absolutny „

2020-08-10  |  15:27
Biuro prasowe

Wyobraź sobie, że smak bardzo wielu przekąsek, dań lunchowych i obiadowych
czy imprezowych zakąsek możesz urozmaicić dodając tylko jeden składnik. Niebanalny
a jednocześnie prosty, idealnie zrównoważony smakowo a jednak tak charakterystyczny, że nie sposób pomylić go z jakimkolwiek innym. Oto wyjątkowa PASTENA OLE! - pasta idealna dla każdego miłośnika kuchni śródziemnomorskiej, w szczególności smakosza czarnych oliwek, choć nie tylko.

Letnia aura sprzyja spotkaniom plenerowym. Piknik w gronie najbliższych może być świetną okazją
do skosztowania Pasteny OLE!. Doskonale sprawdzi się ona jako tapenada lub dodatek do chrupkich paluszków czy krakersów. Intensywna oliwkowa nuta podkreśla smak i nadaje charakteru wielu przekąskom. To urozmaicenie, które z pewnością pozytywnie zaskoczy uczestników niejednej kulinarnej uczty i sprawi, że będą chcieli sięgać po Pastenę także przy różnych okazjach codziennego życia, np. dodając ją do śniadaniowych kanapek czy obiadowego dania makaronowego. 

Głębię wszelkich dań, zarówno na ciepło jak i na zimno, można intensyfikować w zależności od ilości dodanej Pasteny – pasty z czarnych oliwek OLE!, sprawiając, że z pozoru prosty bezmięsny posiłek, jakim są choćby placuszki warzywne, nabierze wyjątkowego, zupełnie nowego smaku. Pasta idealnie komponuje się także z wieloma rodzajami mięs, w połączeniach prostych składników na szybki śródziemnomorski lunch, jak również w nieco wykwintniejszych posiłkach, z których dumny byłby niejeden doświadczony kucharz.

Niech Pastena – pasta z czarnych oliwek OLE! stanie się bodźcem do większej kreatywności
w kuchni. Otwórz się na nowe połączenia kulinarne, które z pewnością, dzięki temu produktowi, będą imponującym, zaskakującym i smakowitym przeżyciem.

Więcej na: www.wole-ole.pl

Pastena –  pasta z czarnych oliwek OLE!
Pojemność: 200 g
Cena: ok. 8 zł

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne? Biuro prasowe
2025-06-26 | 15:00

Czy dzieci mogą jeść pieczarki i od jakiego wieku jest to bezpieczne?

Pieczarki to jedne z najczęściej wybieranych grzybów w polskich domach – są delikatne w smaku, łatwe w przygotowaniu i dostępne przez cały rok. Ale
Żywienie Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów
2025-04-29 | 06:00

Polacy mylą piwo alkoholowe i bezalkoholowe - połowa z nich chce zakazu reklamy dla obu wariantów

Problem z odróżnieniem piw alkoholowych i bezalkoholowych, potrzeba wyraźnego zróżnicowania opakowań dla obu wariantów oraz całkowity zakaz reklamy
Żywienie Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów
2025-04-09 | 10:45

Wzrasta rynek świeżej żywności online – w Markecie Świeżości DPD już ponad 70 partnerów

Jeszcze dekadę temu zakupy spożywcze online wydawały się rozwiązaniem dla nielicznych. Zmieniające się nawyki konsumentów i rosnące oczekiwania wobec jakości

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Gwiazdy

Transport

Rośnie skala agresji na polskich drogach. Problemem jest nie tylko nadmierna prędkość, ale też jazda na zderzaku

Za kilka dni zaczynają się wakacje, czyli statystycznie najniebezpieczniejszy czas na drogach. Wśród głównych przyczyn takich zdarzeń na prostych odcinkach drogi są nadmierna prędkość i jazda na zderzaku. Zarządca autostrady A4 Katowice–Kraków w ramach kampanii „Nie zderzakuj. Posłuchaj. Jedź bezpiecznie” zwraca uwagę na zjawisko agresji na polskich drogach i przypomina, że bezpieczeństwo zaczyna się od osobistych decyzji kierowcy.

Muzyka

Alicja Węgorzewska: Czuję się ambasadorką polskiej kultury. Czasami dokonuję niepopularnych wyborów, ale moje pomysły są bardzo odkrywcze

Dyrektor Warszawskiej Opery Kameralnej została uhonorowana prestiżową nagrodą ShEO Awards 2025 w kategorii „Ambasadorka polskiej kultury” i jak podkreśla, w stu procentach na nią zasłużyła. Przyznawane przez tygodnik „Wprost” wyróżnienie trafia bowiem do kobiet, które zmieniają świat, a Alicja Węgorzewska czyni to od lat, nadając polskiej kulturze operowej zupełnie nowy wymiar. Tym razem szczególne uznanie otrzymała za stworzenie i rozwijanie Festiwalu Mozart Junior. W tym roku odbywa się już jego szósta edycja.