Komunikaty PR

Nowa oferta Dine In w Nobu Warsaw

2021-02-24  |  10:00

Restauracja Nobu Warsaw ponownie zaprasza gości, tym razem do hotelowych apartamentów. Z tej okazji przygotowana została specjalna oferta, dzięki której można cieszyć się kultowymi daniami z restauracji w przestrzeni hotelowej. Dine In to ekskluzywne doświadczenie kuchni Nobu z prywatnym serwisem w wynajętym za niewielką opłatą apartamencie.

Nobu Hotel Warsaw wychodzi naprzeciw potrzebom swoich gości, którzy od miesięcy tęsknią za wyjątkową atmosferą hotelu i restauracji. Luzowanie obostrzeń epidemicznych marka pragnie uczcić specjalną usługą Dine In. To przeżycie, które pozwala na zorganizowanie kolacji czy obiadu w zarezerwowanym tylko do własnej dyspozycji apartamencie. Gościom korzystającym z Dine In przysługuje prywatny serwis, dlatego zamówione przez nich dania i napoje zostają bezpośrednio dostarczone do ich pokoju. Po wielu miesiącach oczekiwań nareszcie można poczuć na własnej skórze niezwykłą gościnność i indywidualną obsługę, z których marka znana jest na całym świecie.

WIECZÓR JEDYNY W SWOIM RODZAJU

W czasach, gdy stoliki polskich restauracji pozostają niedostępne dla gości, Nobu postanawia przenieść klimat przestrzeni restauracyjnej do hotelowych apartamentów. Dine In to propozycja, w której kultowa kuchnia łączy się z prestiżem prywatnych i stylowych apartamentów. To świetna okazja na randkę – romantyczny wieczór we dwoje, specjalną okazję, np. urodziny lub nieco inne, niż te, do których przywykliśmy, spotkania z przyjaciółmi.

Przed gośćmi korzystającymi z usługi stanie ciężki, lecz przyjemny wybór – w ramach Dine In dostępne są najbardziej znane pozycje z karty restauracyjnej. Innowacyjne podejście Nobu Matsuhisy do japońskiej kuchni pozwoliło na stworzenie kultowych dań godnych miana wizytówki firmy, takich jak sałatka z homara z sosem Spicy Lemon czy Black Cod Miso. Od tego tygodnia cieszyć się nimi można już nie tylko w swoim domu.

ATRAKCYJNE OFERTY OD NOBU

Dine In to jednak nie wszystko, co Nobu Hotel Warsaw premierowo przyszykowało dla swoich gości. Sympatyków tradycyjnej kuchni japońskiej może również zainteresować pakiet Taste of Nobu, czyli pobyt połączony z 5-daniowym posiłkiem Omakase, serwowanym do pokoju w postaci room service. Omakase oznacza „Zostawiam wybór Tobie”. To wyjątkowa selekcja dań w formie niespodzianki przygotowanych przez Szefa Kuchni – Yannicka Lohou.

Ponadto, Nobu Hotel Warsaw oferuje obecnie w pełni elastyczną opcję rezerwacji noclegów, która zawiera śniadanie oraz bezpłatny upgrade w cenie pokoju.

Dzięki wieloletniej tradycji dbania o zachowanie najwyższej jakości zarówno usług, jak i posiłków serwowanych gościom, Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Wszelkie atrakcje dostępne w ofertach, w tym Dine In, spełniają wszystkie zasady bezpieczeństwa i higieny, co pozwala gościom czuć się w przestrzeni hotelowej swobodnie i bezpiecznie.


Więcej o ofertach specjalnych na: https://warsaw.nobuhotels.com/pl/offers/ 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Styl życia „Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję Biuro prasowe
2025-04-22 | 13:00

„Zamień jednorazowe butelki na lepsze” – mały krok, realna zmiana. Kampania SodaStream prezentuje bąbelkową rewolucję

Z okazji Dnia Ziemi marka SodaStream przypomina, że zmiana może zacząć się od jednej decyzji – i jednej butelki wielorazowej. Nowa kampania „Zamień jednorazowe butelki na
Styl życia Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta
2025-02-27 | 15:00

Pierwsza kawiarnia Costa Coffee połączona z Klubem Fikołki już otwarta

Lagardère Travel Retail w Polsce rozpoczyna ekspansję sieci Costa Coffee w nowym modelu biznesowym. Pierwsza kawiarnia działająca na zasadach franczyzy została uruchomiona
Styl życia Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania
2025-02-19 | 13:30

Jak zadowolić Zetkę w pracy? Pokolenie Z i jego oczekiwania

Pokolenie Z wkroczyło na rynek pracy, wnosząc na niego świeżą energię, pomysły i… oczekiwania. A te determinują podejście pracodawców do szeroko pojętego zarządzania

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Muzyka

Handel

Rynek nieprzygotowany do wdrożenia systemu kaucyjnego. Może się opóźnić nawet o kilka miesięcy

Zdaniem przedstawicieli Polskiej Federacji Producentów Żywności Polska nie jest jeszcze przygotowana na wprowadzenie systemu kaucyjnego 1 października br. Za główny powód opóźnień podają brak licencji, które mogą powodować potężne straty finansowe. Eksperci wskazują, że system może ruszyć z kilkumiesięcznym opóźnieniem, co spowoduje chaos zarówno wśród konsumentów, jak i w handlu.

Media

Maciej Pertkiewicz: Kasia Dowbor na planie programu interesowała się remontami i była dociekliwa. Niczego nie udawała tylko na potrzeby zdjęć

Architekt niezwykle miło wspomina współpracę z Katarzyną Dowbor przy realizacji programu „Nasz nowy dom”. I mimo że nie jest już ona gospodynią tego formatu, to nadal utrzymują ze sobą kontakt, wymieniają się doświadczeniami i mają wiele wspólnych tematów do rozmów. Maciej Pertkiewicz zaznacza, że na planie zdjęciowym prezenterka nie przyglądała się kolejnym etapom remontów z założonymi rękami, ale brała w nich czynny udział, by jak najwięcej się nauczyć. Nie bała się żadnej pracy, pomagała zrywać tynki, malować ściany czy też montować poszczególne elementy wyposażenia.

Nasza strona używa cookies między innymi w celu gromadzenia statystyk oraz prawidłowego funkcjonowania serwisu. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przegladarki oznacza, że ciasteczka będa zapisywane na Twoim urządzeniu. Pamietaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Kliknij tutaj aby zamknąć