Komunikaty PR

NOWOŚĆ 2021 – Bruschetta pomidory + zioła OLE!

2021-06-17  |  13:40
Biuro prasowe

Poznaj jedną z najwspanialszych śródziemnomorskich przekąsek. Odkryj prawdziwą kwintesencje lata zamkniętą w wygodnym słoiczku. Niebanalny smak, głębia aromatu
i nieograniczone kulinarne możliwości – to tylko kilka z zalet NOWOŚCI OLE! – Bruschetta pomidory + zioła.

Klasyczna Bruschetta z ziołami OLE! to przekąska GOTOWA do spożycia zaraz po otwarciu. Doskonałe połączenie kawałków soczystych pomidorów z aromatycznymi ziołami. Przygotowana
w oparciu o najlepsze włoskie receptury – kusi i inspiruje.

Twój przepis na szybką warzywną przekąskę w ciągu dnia!

Bruschetta sprawdzi się doskonale w połączeniu z kromką ulubionego chleba, kawałkiem świeżej bagietki lub pieczoną grzanką, tak w kilka sekund możesz stworzyć prostą w przygotowaniu
i smakowita przekąskę.

Odkryj więcej kulinarnych pomysłów w PRZEPISNIKU OLE! – https://bit.ly/340w1iQ


 

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

Bruschetta pomidory + zioła OLE!

Pojemność: 200 ml

Cena: około 8 złotych

 

 

PRZEPIS: Omlet z boczkiem i Bruschetta pomidory + zioła OLE!

Składniki:

  • 2 jajka

  • ½ szalotki

  • 3 łyżki startego twardego sera

  • kilka plasterków boczku pokrojonego w drobną kostkę

  • garść pietruszki, koperku

  • sól, pieprz

  • ½ słoiczka Bruschetta pomidory + zioła OLE!

  • 1 łyżka masła

Na patelni podsmażamy cebulkę i pokrojony boczek. W misce łączymy i mieszamy jajka. Dodajemy posiekane zioła, sól, pieprz oraz starty ser. Dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy masło. Wlewamy masę jajeczną. Czekamy, aż się brzegi się zetną i przekładamy na drugą stronę. Zdejmujemy omlet na talerz, na środek układamy Bruschetta pomidory + zioła OLE!. Podajemy na ciepło.

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Żywienie Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu! Biuro prasowe
2024-09-27 | 09:00

Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!

Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają
Żywienie Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!
2024-09-26 | 14:00

Czas dyni... i budyni limitowanych WINIARY!

Czy jesień kojarzy Ci się głównie z coraz krótszymi, chłodniejszymi dniami? W tym roku nie musisz się o to martwić! Marka WINIARY wprowadza na rynek limitowaną edycję budyni,
Żywienie Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?
2024-09-26 | 01:00

Jabłkowy zawrót głowy – jak przygotować pyszne przetwory?

Wrzesień to czas, gdy jabłka królują na naszych stołach – pachnące, soczyste, a przede wszystkim idealne do przygotowania jesiennych przetworów. Światowy Dzień Jabłka,

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Media

Muzyka

Zespół Enej: Na Ziemi mamy skrajności – od suszy po ulewę. Martwi nas, jak będzie wyglądał świat naszych dzieci

Mirosław Ortyński i Piotr Sołoducha z zespołu Enej przyznają, że obawiają się skutków suszy, która negatywnie wpływa na rolnictwo, czy ulewnych opadów deszczu prowadzących do powodzi i podtopień. Niestety klimat się ociepla i coraz częściej mamy do czynienia z ekstremalnymi zjawiskami w pogodzie, a wszystkie anomalie odczuwamy w naszych portfelach. Muzycy zdają sobie więc sprawę z tego, jak ważne jest uzmysłowienie społeczeństwu rangi problemu i propagowanie kultury ekologicznej. Chodzi też o to, aby wzbudzić poczucie odpowiedzialności za stan środowiska, bo lekkomyślność i zaniedbania mogą jeszcze pogorszyć sytuację.

Edukacja

MNiSW wspiera programy badawcze dotyczące żywienia. W planach jest też popularyzacja zdrowej diety

Resort nauki współfinansuje programy, które mają odpowiedzieć na wyzwania związane ze zdrowiem uczniów. Ruszyła właśnie kolejna edycja programu JEŻ – Junior-Edu-Żywienie, w którym rodzice i dzieci będą uczestniczyć w badaniu dotyczącym marnowania żywności. – Innym ważnym i nowatorskim komponentem jest program telewizyjny, który będzie popularyzował zdrowe żywienie – zapowiada Maciej Gdula, wiceminister nauki i szkolnictwa wyższego. Jak podkreśla, to przykład na to, jak wykorzystywać w praktyce wyniki badań naukowych.